evet canim bende öyle istedim ama bi yandanda tam izin zamani inanirmisin bizim buralar resmen bosaliyor aldiler lidller bile cok sakin oluyor herkes trde olacak bende burda sikilarak oturmaktansa orda otururum diyorum kizim tam ozamana 5 aylik olacak zaten gezmeye felan unutacagim artik ordada evde otururum antalyanin tam sicak olacagi zamanlar degil zaten bakalim hakkimizda hayirlisi olsun:)
birgulcum ben biraz uyuyum yagizda yatmisken
sonra görüsürüz gelirim uyaninca öptüm
melekcim hosgeldin..iyiyiz canım..sen nasılsın nasıl gidiyor..
Canlarımmmmmmmmm... Çok güzel olmuş burası valla bende ne zaman eskilerden birini görsem (ki bu pek sık olamıyordu) hep sohbetlerimizi ve o günleri nekadar özlediğimi anlatır dururdum iyiki açmişsınız burayı kızlar. Hepinize tekrar merhaba hoşgeldiniz hoş geldimmm :)
Bu arada benim kızım (IRMAK) tam 3 aylık oldu. :ecrin_bebek: Artık gülmeleri ses çıkarmalar şirinlikleri başladı ama hala uykusuz geceler geçiriyoruz diyebilirim:)
Irmağım uyuduğu zamanlarda burada olmaya çalışırım mutlaka. Eee sizler nasılsınız bakalım?
Şeniz
lem kuru kafam ben ne zaman gelsem yoksun ne meşgul karusun nan:mymeka::dilcikar:
meraba pemboşum hoşgeldin kaan bebekte büyümüş maaşaalahkızlarr bende geldimm.ayy ne güzell olmuşş yaa böle bi topik açmışsınız.artık bebeler olunca eskisi gibi vakit bulup giremez olduk kızlar.ama inanın ben çok özlüyorum eski sohbetlerimizi.n güzel günlerdii yaaabiz 3 aylık olduk teyzeleri.kaan bebek ne çok uslu nede çok yaramaz bir bebek.ama çok kucakçı oldu ve buda beni çok yoruyor kızlar.ne yapıcam bilemiyorum hep kucakta dolanmak istiyor resmen.
canım primanın yenidoğanını al 1 numara ama sadece 1paket al ikinci paket kullanılmıyor hemen kakası çıkıyor hadi iyi haberlerini bekliyoruzkıslar yarın doktora gıdecem kontrolumuz var.
hazır doktora gıtmısken alısverıste yapalım dıyorum.
henuz cok eksıgımız var.
bebek bezı ıcın hangısını onerırsınız?
canım parti falan vermedim ben ve eşim kutladık beraber vede aile resmi çektirdikbu sene büyük bişşiy yapmadım çünkü anlamayacaktı bellki seneyemurgiz oglunun dogumgununu nasil kutladiniz
buyuk bir partimi verdin
yoksa aile arasindami
bende seneye dusunuyorum yagiza
buyuk ihtimal buyuk bisey olcak
anaaaaaaaaaaa yanlış görmedim demi nurder gelmiş...canm benm yaa nasılsın..ama ben çıkıyorum sonra bollboll konuşuruz canm...hatırladın heral beni:))gebelik sohbetinden
bu sene benim kizin dogum gununde kimse olmucak cunku herkes izinde olcak insallah,ama biz de ya evde yada bahcede, yada bi kucuk restoranta kutlarik bakalim
hadi hayırlsı olsunkaydirigubbakcemile2
canım kızım benim nasıl oldun anneciğim iyi oldunmu biraz öpüyorum seni ve kuşunu:1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.a.s.ŞenizŞeniz:ecrin_bebek::ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3
hadi hayırlsı olsunkaydirigubbakcemile2
murgizcim benide haberdar ettiğin için teşekkürler çok sevindim inan hepinizin geçmiş anneler gününü kutluyorum darısı tüm annelik özlemi çekenlerin başına diyorum ilk olarakta balsuratın başına .hepinizi öpüyorum
canım kızım benim nasıl oldun anneciğim iyi oldunmu biraz öpüyorum seni ve kuşunu:1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.a.s.ŞenizŞeniz:ecrin_bebek::ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3
bende en basta gitmek istemedigimden hep esimin gözünü korkutuodum bak cok masraf felan yaparim diye zaten umrundada degil benimde canima minnet burda eksiklerim var ordan yaptircam perde gibi felan firsat bu firsat degerlendirim dedim-tatlicadiarzu-
tmm cnm nurda uyuyor simdi bende biraz temizlik yapim aksam görüsüz yine cnm öptümŞeniz
lem kuru kafam ben ne zaman gelsem yoksun ne meşgul karusun nan:mymeka::dilcikar:
bu sene benim kizin dogum gununde kimse olmucak cunku herkes izinde olcak insallah,ama biz de ya evde yada bahcede, yada bi kucuk restoranta kutlarik bakalim
melekcim hosgeldin..iyiyiz canım..sen nasılsın nasıl gidiyor..
Nurcum valla bebekliği hiç görmedim msn i de yok bende
anneler günümüz kutlu olsunnnnnnnn
iyi ozman bende bi anormallikmi var diye düşünmeye başlamıştım kaydirigubbakcemile3
ah ah keşke yakın olsak.gider gelirdik birbirimize.hepinizi görmek çok isterdim
iyceyim bu gün annecim:lepi:
:sm_cool::sm_cool:Ki,mleriiiii görüyorummmmmmmm ayyy harıkaa yaa herkezz burda
slm kızlar herkes ıyıdır umarumm çok yazmışsınız ula okuyamadımm mujuksssss