Eskı dostların bulusma adresı burası hadı buyrun kızlar

evet birgulum hakkimizda hayirlisi olsun
benim esim sicaga hic gelemiyor önce trye gidecegimize karar verdigimizde habire sikayet etti durdu
tr benim icin tatil degil dedi basimin etini yedi
bende en son tamam ozaman güzel bir tatile gidelim dedim
hem daha ucuza geliyor ayiptir söylemesi
hesap ettik trye gidersek toplam 2500 euro gidecek
artik seneye gideriz napalim

birgulcum ben biraz uyuyum yagizda yatmisken
sonra görüsürüz gelirim uyaninca öptüm

birgulcum ben biraz uyuyum yagizda yatmisken
sonra görüsürüz gelirim uyaninca öptüm

bende en basta gitmek istemedigimden hep esimin gözünü korkutuodum bak cok masraf felan yaparim diye zaten umrundada degil benimde canima minnet burda eksiklerim var ordan yaptircam perde gibi felan firsat bu firsat degerlendirim dedim-tatlicadiarzu-

tmm cnm nurda uyuyor simdi bende biraz temizlik yapim aksam görüsüz yine cnm öptümŞeniz

Son düzenleme:
selam nasilsiniz kizlar lora sekercim beni taniyamadin galiba nickimi degistirdim ben emiy

lem kuru kafam ben ne zaman gelsem yoksun ne meşgul karusun nan:mymeka::dilcikar:

nurum canım ya çok mutlu oldum seni gördüğüme hihoyyyt
kızında büyümüş allah analı bablı büyütsünalkisalkisalkis

meraba pemboşum hoşgeldin kaan bebekte büyümüş maaşaalah
kıslar yarın doktora gıdecem kontrolumuz var.
hazır doktora gıtmısken alısverıste yapalım dıyorum.
henuz cok eksıgımız var.
bebek bezı ıcın hangısını onerırsınız?
canım primanın yenidoğanını al 1 numara ama sadece 1paket al ikinci paket kullanılmıyor hemen kakası çıkıyor hadi iyi haberlerini bekliyoruz
murgiz oglunun dogumgununu nasil kutladiniz
buyuk bir partimi verdin
yoksa aile arasindami
bende seneye dusunuyorum yagiza
buyuk ihtimal buyuk bisey olcak
canım parti falan vermedim ben ve eşim kutladık beraber vede aile resmi çektirdikbu sene büyük bişşiy yapmadım çünkü anlamayacaktı bellki seneye
anaaaaaaaaaaa yanlış görmedim demi nurder gelmiş...canm benm yaa nasılsın..ama ben çıkıyorum sonra bollboll konuşuruz canm...hatırladın heral beni:))gebelik sohbetinden

bacuuuuu ben seni hatırlamadım ya sen beni biliyomusun süprizzzzz

bu sene benim kizin dogum gununde kimse olmucak cunku herkes izinde olcak insallah,ama biz de ya evde yada bahcede, yada bi kucuk restoranta kutlarik bakalim

murgizcim benide haberdar ettiğin için teşekkürler çok sevindim inan hepinizin geçmiş anneler gününü kutluyorum darısı tüm annelik özlemi çekenlerin başına diyorum ilk olarakta balsuratın başına .hepinizi öpüyorum

lale hoşgeldin canım amin canım tüm isteyenlere balımmmm tez zamanda sanada

hadi hayırlsı olsunkaydirigubbakcemile2

canım kızım benim nasıl oldun anneciğim iyi oldunmu biraz öpüyorum seni ve kuşunu:1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.a.s.ŞenizŞeniz:ecrin_bebek::ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3

lem kuru kafam ben ne zaman gelsem yoksun ne meşgul karusun nan:mymeka::dilcikar:

bu sene benim kizin dogum gununde kimse olmucak cunku herkes izinde olcak insallah,ama biz de ya evde yada bahcede, yada bi kucuk restoranta kutlarik bakalim

melekcim hosgeldin..iyiyiz canım..sen nasılsın nasıl gidiyor..

Nurcum valla bebekliği hiç görmedim msn i de yok bende

anneler günümüz kutlu olsunnnnnnnn

iyi ozman bende bi anormallikmi var diye düşünmeye başlamıştım kaydirigubbakcemile3

ah ah keşke yakın olsak.gider gelirdik birbirimize.hepinizi görmek çok isterdim

:sm_cool::sm_cool:Ki,mleriiiii görüyorummmmmmmm ayyy harıkaa yaa herkezz burda

slm kızlar herkes ıyıdır umarumm çok yazmışsınız ula okuyamadımm mujuksssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…