kızım hatlarda sorun var sanırım tlf düşmüyor:1hug::uhm:
anacım tlf kapalı şarjda biz oturma odasındayız
açayımmı telefonu bişiymi diycenalkisalkisalkis
hosgeldin murgizin annesi
ay ne guzel boyle anali kizli katilmisiniz
kiskandim vallaha
Evet teyzecim hoşgeldin aramıza. Lora ağzımdan aldın valla keşke annemde de pc olsaydıda oda katılsaydı aramıza:)) Gerçi sizleri tanıyor diyebilirim:))) Bıktı anacım valla iki lafın biri kadınlar klübü:)))
Evet canım sezeryan oldu... Gerçi nasıl oldu bitti anlamadım ben. 37+4 de son kontrole gitmiştim doktor kasılmalar başlamış yarın sabah aç gel bakalım kasılma devam ediyorsa doğuma alırız dedi ben pek ihtimal vermemiştim giderken ama pazar sabah 9 da gittik doktor baktı ve ameliyathaneyi hazırlayın alıyoruz nurcan hanımı dedi ne olduğıunu bile anlayamadan bi baktım biri serum takıyo biri tanson ölçüyo biri elbiselerini çıkartıyo haldur huldur girdim doğuma sonrası malum uyandım odaya alındım veee meleğim geldi:))) Çok rahat geçti sonrasıda 4.saatte yavaş yavaş yürümeye başlladım 2. gün ayaklandım 3.gün sonrası normal hayata döndüm dikişlerim felan çabucak iyleşti. Şiömdide uyku düzeni oluşsun diye bekliyoruz bakalım oda dzene girerse süper olacak bacım:))
nasil yani 2 saat geceden sabaha 2 saat uyuyorsunuz murgizcim
yoksa sabah 6dan sonrami
su cahili aydinlativersen kuzumCADIARZUCADIARZU
Murgizim yok canım ben zaten işten ayrılacaktım ama birtakım sorunlar oldu 4 aylık hamileyken ayrıldım işten. Şimdide zaten kriz felan istesemde iş buşlabileceğimi sanmıyorum ama zaten en az 2 sene çalışmayı düşünmüyorum bebeğime ben bakayım diyorum kreşlik duruma gelsinde sonrasına bakarız. Sen başlamışsındır ama değilmi?
mrb tşk ederim topiğiniz hayırlı olsun öpüyorum:1hug:a.s.a.s.a.s.
Evet teyzecim hoşgeldin aramıza. Lora ağzımdan aldın valla keşke annemde de pc olsaydıda oda katılsaydı aramıza:)) Gerçi sizleri tanıyor diyebilirim:))) Bıktı anacım valla iki lafın biri kadınlar klübü:)))
loracım yok mecburi değil dr. her iki doğumuda anlattı bana aslında normaşlde olabilirdi ama zamanından 2 hafta önce olduğu için neredeyse h,ç açılma olmamıştı riske atmak istemedik ve sezeryanla alındı iyikide öyle oldu çok rahat geçti gerçekten umarım herkes böyle rahat yapar doğumu bazen bunu benmi doğurdum diyorum o derece yani:)
slm millet murgizcim iyiyim canımmmmmm sen nasılsın görüşmeyeli neler yaptın:1hug:
slm millet murgizcim iyiyim canımmmmmm sen nasılsın görüşmeyeli neler yaptın:1hug:
lora canım hiç bir mahsuru yok 47 yaşındayım