Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nurdercim sen de hosgeldin nasıl gidiyor annişlik yoruyor mu kızın seni.
Canlarımmmmmmmmm... Çok güzel olmuş burası valla bende ne zaman eskilerden birini görsem (ki bu pek sık olamıyordu) hep sohbetlerimizi ve o günleri nekadar özlediğimi anlatır dururdum iyiki açmişsınız burayı kızlar. Hepinize tekrar merhaba hoşgeldiniz hoş geldimmm :)
Bu arada benim kızım (IRMAK) tam 3 aylık oldu. :ecrin_bebek: Artık gülmeleri ses çıkarmalar şirinlikleri başladı ama hala uykusuz geceler geçiriyoruz diyebilirim:)
Irmağım uyuduğu zamanlarda burada olmaya çalışırım mutlaka. Eee sizler nasılsınız bakalım?
Şeniz
selam ben geldim nasılsınız kızlarşakkıdı
bacim babamizdan yasakliyiz biz
o yuzden hic koymadim pasamin resmini
ama birgun hepinizin burda oldugu anda 5 dkligina koyar cekerim görmus olursunuz
sizde koyun bende hepsini merak ediyorum
slm bacilarin en güzeli nasilsin bakem yorgunlugun gectimi??
bizde kizimla babamizi ise gönderdik o uyudu bende buraya takilim dedim
canim ayni benim kocada seninkinin kafasindan demekki bende yasakliyim bana sakin öyle bi hataya düsme dedi istemiyor konmasini bende koymuyorum o yüzden ama bi ara sadece hemen koyup geri cekeriz
ee daha neler yapiyosun ?
arkadaslar sizler nasilsiniz hersey yolundami
valla nolsun birgülüm
ev isi cocuk koca hepsine kosturuyom ha bide burda laf yetistiriyorum
yagiz pasa bugun pek mizmiz
dün gördü birsürü ilgiyi hep ilgi istiyor simdi
biraz daha buyusun halalari alir gezdirir zati
senden naber gidiyonmu bu sene trye
bendende ne olsun canim ayni bende ev di isti kocaydi derken aksama pilim bitmis bi sekilde yatakta buluyorum kendimi :)
evet canim gidiyoruz trye haziranin 20sine esim biletleri ayirtti aslinda ben hic gitmek istemiyorum kizim kücük daha diye k.annem k.babam cocugu görmek istiolar mecburiyetten gidiyorum anliyacagin kaydirigubbakcemile
valla bizde idecektik bu sene aslinda ama son anda vazgectik
trye gidecegimize baska bir ülkeye tatile gidelim dedik
buyuk ihtimallle ispanyaya gidecez eylül ayinda
cok yogun ve yorucu bir yil gecirdik birgulcum tr bizim icin tatil degil yorgunluk
bide benim annemle kaynanamlar farkli sehirlerde cocukla zor olacak dedik bizde
ama senin kizda cok kücük ya ben olsam kiyamazdim bari eylulde falan gitseydiniz