Eskı dostların bulusma adresı burası hadı buyrun kızlar

bende en basta gitmek istemedigimden hep esimin gözünü korkutuodum bak cok masraf felan yaparim diye zaten umrundada degil benimde canima minnet burda eksiklerim var ordan yaptircam perde gibi felan firsat bu firsat degerlendirim dedim-tatlicadiarzu-

tmm cnm nurda uyuyor simdi bende biraz temizlik yapim aksam görüsüz yine cnm öptümŞeniz

aynen cnm bende turkiyeye gittigim zaman perde havlu ne varsa alacam
burada cok pahali boyle seyler
bu arada süper uyudum valla oglum tam 4 saat uyudu bende 3 saat uyudum afferim benim yagizima dimi ama
bir haftanin yorgunlugunu attim vallahihoyyyt
artikin bugun hep burdayim

selam nasilsiniz kizlar lora sekercim beni taniyamadin galiba nickimi degistirdim ben emiy

bacim vallahide taniyamadin
oyyy askum hosgeldin
ayy cok sevindim geldigine bacim
valla artik tesadufe kalmayacak görüsmemiz
neden degistin kiz nickini

bu sene benim kizin dogum gununde kimse olmucak cunku herkes izinde olcak insallah,ama biz de ya evde yada bahcede, yada bi kucuk restoranta kutlarik bakalim

oyy kiyamam ben ona
keske orda olsaydikta beraber kutlasaydik bacum
bizim yagiz öyle günde dogduki hersene herkes olcek
tam 1 ocakta dogmadi sipa
ne cok istemistim halbuki

murgizcim benide haberdar ettiğin için teşekkürler çok sevindim inan hepinizin geçmiş anneler gününü kutluyorum darısı tüm annelik özlemi çekenlerin başına diyorum ilk olarakta balsuratın başına .hepinizi öpüyorum

canim hosgeldin sende
seninde anneler gunun kutlu olsun

bacim vallahide taniyamadin
oyyy askum hosgeldin
ayy cok sevindim geldigine bacim
valla artik tesadufe kalmayacak görüsmemiz
neden degistin kiz nickini

yaaaaaaa anladim ben yoksa bir hosgeldin derdin dedim tanitam dedim kendimi iyide etmisim bak birtek kirmizi halim eksik canim nickimi degistirdim cünki melisa bana nunuk anne diyo sürekli dedim nunuk yapam neyse canim evet yine görüsürüz insallah sürekli ama öyleden önce zamanim olmuyo kosusturmaca kursum oluyo öyleden sonra ev isi melisa yemek aksamada yorgun düsüyorum oturamiyorum pc basina neyse görüsmek üzere byeeeeeeee alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

yaaaaaaa anladim ben yoksa bir hosgeldin derdin dedim tanitam dedim kendimi iyide etmisim bak birtek kirmizi halim eksik canim nickimi degistirdim cünki melisa bana nunuk anne diyo sürekli dedim nunuk yapam neyse canim evet yine görüsürüz insallah sürekli ama öyleden önce zamanim olmuyo kosusturmaca kursum oluyo öyleden sonra ev isi melisa yemek aksamada yorgun düsüyorum oturamiyorum pc basina neyse görüsmek üzere byeeeeeeee alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

evet cnm iyide tanittin kendini valla
olsun bacim sen yine butun yogunlugundan siyril gel dedikodu yapalim bol bol
özledim yahu

Loracımm kimsecikler kalmamış? Bugün kabul günümdü sani abimle eşi geldi onlar gitti alt kat komşum geldi kızım acıktı derken gelemedim birtürlü:)

Murgizimmm bende çk sevindim bu konunun açılmasına sizi çok özlemiştim gulümm :KK66:

Murgizim burdamıydın sen? Kayıtlı kullanıcı olarak sadece ben görünüyorum olysa

Loracımm kimsecikler kalmamış? Bugün kabul günümdü sani abimle eşi geldi onlar gitti alt kat komşum geldi kızım acıktı derken gelemedim birtürlü:)

evet cnm kimsecikler yok malesef
sanirim bugun herkeslerin kabul gunu baksana öyle görünüyor
olsun biz variz sekerim
senden naber nasil gecti dogumun hicbiryerde okumadim sezeryanmi oldun sende

Evet canım sezeryan oldu... Gerçi nasıl oldu bitti anlamadım ben. 37+4 de son kontrole gitmiştim doktor kasılmalar başlamış yarın sabah aç gel bakalım kasılma devam ediyorsa doğuma alırız dedi ben pek ihtimal vermemiştim giderken ama pazar sabah 9 da gittik doktor baktı ve ameliyathaneyi hazırlayın alıyoruz nurcan hanımı dedi ne olduğıunu bile anlayamadan bi baktım biri serum takıyo biri tanson ölçüyo biri elbiselerini çıkartıyo haldur huldur girdim doğuma sonrası malum uyandım odaya alındım veee meleğim geldi:))) Çok rahat geçti sonrasıda 4.saatte yavaş yavaş yürümeye başlladım 2. gün ayaklandım 3.gün sonrası normal hayata döndüm dikişlerim felan çabucak iyleşti. Şiömdide uyku düzeni oluşsun diye bekliyoruz bakalım oda dzene girerse süper olacak bacım:))

oh canım iyi uyumuşsunuz valla :nazar:maaşalah
bizde sabah 2 saat yatıyos ama sabah 6 da kalkıyo benim velet:mymeka:

nasil yani 2 saat geceden sabaha 2 saat uyuyorsunuz murgizcim
yoksa sabah 6dan sonrami
su cahili aydinlativersen kuzumCADIARZUCADIARZU

X