bende en basta gitmek istemedigimden hep esimin gözünü korkutuodum bak cok masraf felan yaparim diye zaten umrundada degil benimde canima minnet burda eksiklerim var ordan yaptircam perde gibi felan firsat bu firsat degerlendirim dedim-tatlicadiarzu-
tmm cnm nurda uyuyor simdi bende biraz temizlik yapim aksam görüsüz yine cnm öptümŞeniz
selam nasilsiniz kizlar lora sekercim beni taniyamadin galiba nickimi degistirdim ben emiy
lem kuru kafam ben ne zaman gelsem yoksun ne meşgul karusun nan:mymeka::dilcikar:
bu sene benim kizin dogum gununde kimse olmucak cunku herkes izinde olcak insallah,ama biz de ya evde yada bahcede, yada bi kucuk restoranta kutlarik bakalim
murgizcim benide haberdar ettiğin için teşekkürler çok sevindim inan hepinizin geçmiş anneler gününü kutluyorum darısı tüm annelik özlemi çekenlerin başına diyorum ilk olarakta balsuratın başına .hepinizi öpüyorum
slm kızlar herkes ıyıdır umarumm çok yazmışsınız ula okuyamadımm mujuksssss
bacim vallahide taniyamadin
oyyy askum hosgeldin
ayy cok sevindim geldigine bacim
valla artik tesadufe kalmayacak görüsmemiz
neden degistin kiz nickini
yaaaaaaa anladim ben yoksa bir hosgeldin derdin dedim tanitam dedim kendimi iyide etmisim bak birtek kirmizi halim eksik canim nickimi degistirdim cünki melisa bana nunuk anne diyo sürekli dedim nunuk yapam neyse canim evet yine görüsürüz insallah sürekli ama öyleden önce zamanim olmuyo kosusturmaca kursum oluyo öyleden sonra ev isi melisa yemek aksamada yorgun düsüyorum oturamiyorum pc basina neyse görüsmek üzere byeeeeeeee alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
Loracımm kimsecikler kalmamış? Bugün kabul günümdü sani abimle eşi geldi onlar gitti alt kat komşum geldi kızım acıktı derken gelemedim birtürlü:)
oh canım iyi uyumuşsunuz vallakiz bugun uykuya vurdum kendimi vallah
catla sen emüüünaniknanik
Murgizim burdamıydın sen? Kayıtlı kullanıcı olarak sadece ben görünüyorum olysa
oh canım iyi uyumuşsunuz vallamaaşalah
bizde sabah 2 saat yatıyos ama sabah 6 da kalkıyo benim velet:mymeka:
kızım hatlarda sorun var sanırım tlf düşmüyor:1hug::uhm:
oh canım iyi uyumuşsunuz vallamaaşalah
bizde sabah 2 saat yatıyos ama sabah 6 da kalkıyo benim velet:mymeka: