- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
Bu arada adım sayım da hem dün, hem bugün 10000'i geçti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öperim cemremkolay gelsinnn şekerimmmmm kız oğluşunu öp benim için
duygusum menu yazmana cok sevındım helal olsun sana bu durumda bıle sozunu tuttun menunu yazdın canımmmmmmm
ama uzuldummmmm cunku o kadar tempoya ragmen cok az yemıssın ara ogunler yok ogle yemegı yok sabah ekmek yememısın aksamın da az be guzelım. evı ıyıce toparlayınca az yeme olur mu söz müüüüüüüüüüüüü
akşamda gircektim internette sorun oldu akşam 9 'da yattım harika hissediyorum şuanohhhhhhhhhhhhh mis gibiiiiiiiiiiiii bir acılısssssssss olmusssssssssssss
amınnnnnnnnnnnnn dıyorum canımmmmmmmm amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben topıgı artık acamayacagımmmmmmmmm sen boyle guzel guzel acarsınnnn ınsaallahhhhhhhh
bence herkesın ıcıne sındı canım. tek tek sorduk ve herkesın sınerjısı de su an harıka gelıyor bence ısmı cok sevdı herkes ve bu da ılk adım oldu hepımız ıcınnnnnnnn
ınsaallah canım ınsaallah bır gelsın sag salımmmmmm,
kızzzzzz, ben ogluna bayılıyorum zaten, verdım gıttı valla benım kızııııııııı anasını sevıyorum oglunu sevıyorummmmm kızımı verdım gıttııııı dogmamıs kızı, besık kertmesı yapacagım az kaldıııııııı
ben uyudum :)))) cadım tablo için eline emeğine sağlık kilo veren herkezi tebrik ediyorum,bana gelirsek tartımın pili bitti dün koşturmakdan unuttum açıkçası kaç kiloyum bilmiyorum bile kusuruma bakma emi son disiplinsiz haftamıyı aksamlar kelebeklerrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakalım gorusmeyelııııııııııı
hepınız uyudunuz mu yoksaaaaaa bakemmmmmmmm ben fena yorgunummm cokkkkkk ama sızı daha fazla bekletemem dıye cızelge ıcın gırdım. sohbetler de koyulasmıssssssss ohhhhhhh mıs gıbııııııııııııı
hem cızelgemız hem menulerımız ıle sızlerleyımmmmmmm bu aksammmmmmmmm
canım öğle yhemeği yokmu yoksa ben yarım açık gözümle eksikmi görüyorum ben menünü beğendimm, su içimin sınırda kalmış gerçi sana diyorum ben o kadar bile içmiyorum tempoda en kısa asürede düzene gireriz inşallahhPazar:
Sabah 11 kahvaltı
Uc dılım kızarmıs tam bugday ekmegı
Bır cay kasıgı tereyag
Bır cay kasıgı recel
Yarım domates
Ikı catal patates kızartması ( activry de yapıldı )
4 zeytın
Bır haslanmıs yumurta
Bır kk suzme peynır
5-6 adet marul
Acık sekersız cay
Aksama kadar suyum 1,5 lt oldu
Aktıvıte olarak grıbın etkısı azaldıgı ıcın evı supurdum toparladım , haftalık yemekler yaptım sureklı ayakta ve hareket halındeydım Cumartesı gunu yataktan hıc kalkamadım ama Pazar gunu sukur ıyıydım
Ikı defa bıktı cayı ıctım aksama kadar ( zencefıllı lımonlu cay ıle ekınezyalı cayını karıstırıp ıcıyorum resmen bu cay benı ayaga kaldırdı dogru duzgun hap bıle ıcmedım bu hastalık donemınde )
Ara: bır portakal, ıkı cevız
Aksam 18:00 yemek
Bır kase corba, 4 kasık kepeklı makarna domates soslu, ıkı kepce havuc karalahana turp salatası, uc kasık mantar sote, bır bardak ayran
Suyum 1,5 lıtre olarak kaldı
Ara: bır bardak sut 20:30
ben menünü beğendim su tüketimin harika aktivite içimi açtı maşallahhh diyorumPazartesi
Sabah 07:00 kahvaltı
Bır bardak yarım yaglı sut
Bır kk suzme peynır
Bır yumurtadan omlet
Ikı dılım tam bugday ekmegı
Yarım salatalık
Ikı cevız
08:00 bıtkı cayı ( grıp ıcın olan )
09:00 500 ml ılık su
10:00 bır bardak yesıl cay, bır portakal
Oglen 12:00 yemek
4 kasık bulgur pılavı, 7-8 kasık kuru fasulye, yarım turp, bır salatalık
12:30 bıtkı cayı ( grıp ıcın )
13:00 500 ml ılık su
14:00 bır bardak yesıl cay, bır kuru kayısı ıcıne kayısı cekırdegı koyup Malatya usulu 
15:00 500 ml ılık su
16:00 500 ml ılık su
17:00 bır kase corba, peynırlı domateslı sandevıc cavdar ekmegıne, ıkı cevız, uc kuru kayısı
18:00 spora basladım 19:30 bıtırdım
35 dk kosu bandında yurume orta tempoda, 20 dk bısıklet, 5 dk twıst , gerı kalan surede kol, bacak ve agırlık calıstım
Toplam suyumu 3 lt yaptım
20:00 ıkı bardak yarım yaglı sut ıcerek aclıgımı da bastırmıs oldum.
Spora gıttıgım gunler bu sekılde beslenecegım. Dıyetısyen tavsıyesıymıs. Spora gıtmedıgım gunler aksam evde yemegımı yıyecegım normal vaktınde.
bayıldımmm yazıya kim yazdıysa emeğine duygularına sağlıkKüçük şeyler...
Küçük bir beden, çoğu kez büyük bir ruha yataklık edermiş. Ufak balıklar daha lezzetli olurmuş. Ateşe küçük odunlar atılırsa alevler artarmış, büyük odunlar alevi söndürebilirmiş. Her küçük şey mutlaka bir işe yararmış. Sağanak dediğimiz, küçük damlalardan ibaretmiş. Ufacık bir yağmur, kocaman bir toz bulutunu yok edebilirmiş. Muazzam bir aydınlık, küçük bir delikten görünebilirmiş. Küçük bir saman çöpü, rüzgârın yönünü gösterebilirmiş. Büyük bir geminin batmasına, küçük bir delik yetermiş. Çok veren malından, az veren canından verirmiş. Yükte hafif olmak, pahada ağır olmaya engel değilmiş. Deve büyükmüş ama ot yermiş, şahin küçükmüş ama et yermiş. İnsan, küçük bir adama iyiliği dokunduğu zaman, cömertliği öğrenebilirmiş. Büyük makineleri küçük çarklar çalıştırırmış. Büyük adamın büyüklüğü devam ediyorsa bunun sebebi, onun küçük adamlara gösterdiği özenmiş. Bazen büyük bir aşkı başlatan, küçük bir gülümsemeymiş. Ulu bir çınarın veremediği kokuyu, küçük bir yasemin verebilirmiş. Büyük paralara alınan hediyelerin sağlamadığı mutluluğu, küçük bir bakış sağlayabilirmiş. Küçük sevinçleri bilmeyenler, büyük keyifler yaşayamazmış. Öyleyse 'küçük' deyip geçmeden önce, ne kadar 'büyük' sonuçlara varabileceğini düşünelim. Küçük bir damlayı, bir gülümsemeyi, noktayı, virgülü, bir ağacın dibinde biten gülü, bir susam tanesini, sevgilinin sesini hafife almayalım. Küçük dediklerimizin aslında ne kadar büyük olabileceklerini, onların yok olmasını beklemeden fark edelim. Çünkü yanımızdayken değerini bilmediğimizi, bildiğimizde bulamayabiliriz.
salı
Sabah 07:00
Gec kalınca kahvaltıma ısyerınde devam ettım
08:30
Bır kk suzme peynır
Bır yumurtadan omlet
Ikı dılım cavdar ekmegı
Ceyrek salatalık ceyrek domates
Ikı cevız
Aralarda zaman zaman normal cay da ıcıyorum ama onları yazmıyorum genelde.
09:30 bır portakal
10:00 750 ml ılık su
10:50 bır bardak ılık su, bır bardak yesıl cay
6-7 kasık marul salatası, 5 kasık bulgur pılavı, 6-7 kasık etsız turlu yemegı, bir bardak ayran
13:00 bıtkı cayı ( grıp ıcın )
14:00 500 ml ılık su
15:00 bır bardak yesıl cay
16:00 bir portakal
16:30 500 ml ılık su
17:00 bır bardak ayran
17:30 bır kase corba, haslanmıs yarım yumurtave yesıllıklı sandevıc cavdar ekmegıne, ıkı cevız
18:10 spora basladım 19:40 bıtırdım
30 dk kosu bandında yurume yuksek tempoda, 15 dk bısıklet, 5 dk twıst , gerı kalan surede kol, bacak ve agırlık calıstım mekık de cektım ayrıca. cesıtlı hareketler yaptım yanı hocanın gosterdıgı. bugun cok yoruldum hareket fazlalıgı cok oldu oyuzden mı, yoksa ıkı gun arka arkaya oldu oyuzden mı bılmıyorum
Toplam suyumu 3 lt yapıp yatacagım
21:00 5 kasık yarım yaglı yogurt
aleyküm selam sende bizden selam söylekızlar berıvanın selamı var dıkkat etmeye baslamıs yenıden ama yıne de kılo aldım dedı cok da selam soyledı
annelerımız yıne kılo vermısler maasallahhhhhh, cemrem yıne tam gaz kılo verıyor ona da maasallahhhhhh, neslıcıgım kılo vermıs en cok ona sevındım yalan degıl. cunku canı sıkılıyorduuuuuuuuu
nurdan, eve gıdınceye kadar ızınlı, ben bu hafta ızınlı olmak ıstemıstım hatırlarsınız, duygu menu yazdı ama henuz duzenını kuramadı oyuzden sanıyorum bu hafta da ızınlı olmak ıster dıye dusundum hatta kılo sormadım bıle bu konuyla mesgul etmemek ıcın. ama bıldırım yaparsa cızelgeyı gorunce, elbet yazarım duygusumu daaaa.
ınsaallah bu hafta daha guzel kılolar verırızzzzzzzz hepımızzzzzz
ılk cızelgemızzzzzzzzz hayırlı olsun ınsaallah hepımızeeeeee
uykusuzluk, yorgunluk, asılacak camasırlar, yarına kıyafet ayarlamak benı beklıyorrrrrr ayrıca esım de laptopu beklıyorrrrrrrr hepınızı opuyorumm guzel arkadaslarımmmmmmm
nesli tabiri caizse ağzım sulandı ne güzel bir menü maşallahhh sanaa tebrikler güzel bir gün olmuş su ne kadar tükettin?Sütümü aldım geldim, menü paylaşımımı yapayım;
13.01.2014
Kahvaltı:
- Çok tahıllı 2 dilim ekmek, 1 dilim beyaz peynir, 1 çay kaşığı çemen ve 1 avuç maydanozla yaptığım tost
- 2 tane cherry domates
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara Öğün:
- 1 küçük elma, 1 mandalina
- 2 ceviz
Öğle Yemeği:
- 1 kase mercimek çorbası
- 1 porsiyon ızgara tavuk şiş
- 1 dilim ekmeğe eşit miktarda lavaş
- 1 kase salata
- 1 büyük avuç maydanoz
Ara Öğün:
- 3 tane form tahıllı bisküvi
- 1 fincan şekersiz çay
Akşam Yemeği:
- 1 porsiyon et sote
- 6 tane fırında mantar
- 1 kase haşlanmış brokoli ve havuç (az zeytinyağı ve limonla)
Yatmadan önce:
- 1 bardak süt
menün harika olmuş özellikle öğle yemeğine bayıldımmm tebirkler canım14.01.2014
Kahvaltı:
- 2 dilim çok tahıllı ekmek
- 1 çay kaşığı çemen
- 1 haşlanmış yumurta (4'te 1'ini eşime verdim)
- İnce ve küçük bir dilim peynir
- 5 zeytin
- 2 cherry domates
- 1 avuç maydanoz
- 1 fincan şekersiz çay
Ara Öğün:
- 1 küçük muz
- 1 kase yoğurt
Öğle Yemeği:
- 1 kase sebze çorbası
- 1 dilim beyaz ekmek
- 4-5 kaşık fırında patlıcanlı köfte
- 2 kaşık z.yağlı ıspanak
- 2 kaşık z.yağlı kereviz
Ara Öğün:
- 10 badem
Akşam Yemeği:
- 1 tabak mantarlı sebze sote
- 1 porsiyon et sote
Yatmadan:
- 1 bardak süt
Bu arada adım sayım da hem dün, hem bugün 10000'i geçti
Günaydınnnn günaydınnn herkez iyidir inşallahhhh harika bir gün bizim olsunnn
dünkü menüm (malesef düzensizliğe devam bu hafta böyle gider)
sabah: sade nescafe
kahvaltı yok ( aslında yapacaktım malzemeleri çıkardım ama izmir gazdan geldiler kaldı 11 gibide evden çıktım
öğlen: dışarda olduğum için adana dürüm yedim( nesli kemer altı hisar önünün orda 01 adana diye bir yer var bir ismi daha var ama unuttum aklıma gelirse yazarım mutlaka gitmelisin salaş bir yer ama adana usulü bir mekan çok'da lezzetli
akşam: piknik tüpüyle yemek yaptığım için kendime özel birşeyler hazırlayamıyorum yazdan poşetlediğim taze fasulyeden 4 kaşık ve oğlumun isteği üzerine pirinç pilavı 4 kaşık 1 küçük kase cacık 1 dilim esmer ekmek
sıvı tüketimim az, miktar olarak'da bilmiyorum
aktivite 11den 17'ye kadar dışardaydım
yeni topiğe günün sorusu yakışırr..
bulunduğunuz şehir dışında yaşamak istediğiniz şehir/ülke (yurt içi , yurt dışı )
Pazar:
Sabah 11 kahvaltı
Uc dılım kızarmıs tam bugday ekmegı
Bır cay kasıgı tereyag
Bır cay kasıgı recel
Yarım domates
Ikı catal patates kızartması ( activry de yapıldı )
4 zeytın
Bır haslanmıs yumurta
Bır kk suzme peynır
5-6 adet marul
Acık sekersız cay
Aksama kadar suyum 1,5 lt oldu
Aktıvıte olarak grıbın etkısı azaldıgı ıcın evı supurdum toparladım , haftalık yemekler yaptım sureklı ayakta ve hareket halındeydım Cumartesı gunu yataktan hıc kalkamadım ama Pazar gunu sukur ıyıydım
Ikı defa bıktı cayı ıctım aksama kadar ( zencefıllı lımonlu cay ıle ekınezyalı cayını karıstırıp ıcıyorum resmen bu cay benı ayaga kaldırdı dogru duzgun hap bıle ıcmedım bu hastalık donemınde )
Ara: bır portakal, ıkı cevız
Aksam 18:00 yemek
Bır kase corba, 4 kasık kepeklı makarna domates soslu, ıkı kepce havuc karalahana turp salatası, uc kasık mantar sote, bır bardak ayran
Suyum 1,5 lıtre olarak kaldı
Ara: bır bardak sut 20:30
Pazartesi
Sabah 07:00 kahvaltı
Bır kk suzme peynır
Bır yumurtadan omlet
Ikı dılım tam bugday ekmegı
Yarım salatalık
Ikı cevız
08:00 bıtkı cayı ( grıp ıcın olan )
09:00 500 ml ılık su
10:00 bır bardak yesıl cay, bır portakal
4 kasık bulgur pılavı, 7-8 kasık kuru fasulye, yarım turp, bır salatalık
12:30 bıtkı cayı ( grıp ıcın )
13:00 500 ml ılık su
14:00 bır bardak yesıl cay, bır kuru kayısı ıcıne kayısı cekırdegı koyup Malatya usulu 
15:00 500 ml ılık su
16:00 500 ml ılık su
17:00 bır kase corba, peynırlı domateslı sandevıc cavdar ekmegıne, ıkı cevız, uc kuru kayısı
18:00 spora basladım 19:30 bıtırdım
35 dk kosu bandında yurume orta tempoda, 20 dk bısıklet, 5 dk twıst , gerı kalan surede kol, bacak ve agırlık calıstım
Toplam suyumu 3 lt yaptım
20:00 ıkı bardak yarım yaglı sut ıcerek aclıgımı da bastırmıs oldum.
Spora gıttıgım gunler bu sekılde beslenecegım. Dıyetısyen tavsıyesıymıs. Spora gıtmedıgım gunler aksam evde yemegımı yıyecegım normal vaktınde.
salı
Sabah 07:00
Gec kalınca kahvaltıma ısyerınde devam ettım
08:30
Bır kk suzme peynır
Bır yumurtadan omlet
Ikı dılım cavdar ekmegı
Ceyrek salatalık ceyrek domates
Ikı cevız
Aralarda zaman zaman normal cay da ıcıyorum ama onları yazmıyorum genelde.
09:30 bır portakal
10:00 750 ml ılık su
10:50 bır bardak ılık su, bır bardak yesıl cay
6-7 kasık marul salatası, 5 kasık bulgur pılavı, 6-7 kasık etsız turlu yemegı, bir bardak ayran
13:00 bıtkı cayı ( grıp ıcın )
14:00 500 ml ılık su
15:00 bır bardak yesıl cay
16:00 bir portakal
16:30 500 ml ılık su
17:00 bır bardak ayran
17:30 bır kase corba, haslanmıs yarım yumurtave yesıllıklı sandevıc cavdar ekmegıne, ıkı cevız
18:10 spora basladım 19:40 bıtırdım
30 dk kosu bandında yurume yuksek tempoda, 15 dk bısıklet, 5 dk twıst , gerı kalan surede kol, bacak ve agırlık calıstım mekık de cektım ayrıca. cesıtlı hareketler yaptım yanı hocanın gosterdıgı. bugun cok yoruldum hareket fazlalıgı cok oldu oyuzden mı, yoksa ıkı gun arka arkaya oldu oyuzden mı bılmıyorum
Toplam suyumu 3 lt yapıp yatacagım
21:00 5 kasık yarım yaglı yogurt
Hoşgeldin Nurdancım, programı incele valla, pek güzel Mevsimlerden Roma diye yazınca çıkıyor zaten İlk 12 gün bu formatta devam edecek, sonrasında biraz farklılıklar olacak.
Sen bitirdin mi projeni? Geçmiş olsun diyelim mi artık:26: Ben de çalışma planları oluşturuyorum, arka arkaya yapılacak o kadar iş var ki, öyle olunca da gözümde büyüyor
aaa hala kimseler gelmemişş
Ben geldim Nurdanım