İyi akşamlar kızlar, bugün uyguladığım programın 2. gününü atlattım çok şükür, bazı şeyler hariç gayet rahat gidiyor. Ben akşam yemekten sonra bolca abur cubur yediğim için birşey yememek garip geliyor. Aslında açlık hissetmiyorum, alışkanlıkları bırakmak zor demek ki
Birazdan dün ve bugünün menülerini yazacağım. Bu akşam poğaça yapacaktım aslında yarın ara öğünde yerim diye ama ailemle ilgili ufak bir sorun canımı sıktı, Leslie hareketleri yaparak hem stres attım hem adım sayımı 10000'e tamamladım. Poğaça da kaldı tabi
Mevsimlerden Roma'nın hazırladığı program benim içime çok sindi valla, zaten ikna olmasam uygulayamazdım. Yemek alternatifleri oldukça çok. İlk 12 gün pilav, makarna ve patates yok, akşam yemeklerinde ekmek yok, akşam yemekten sonra atıştırma yok, açlık hissedilirse yatmadan önce 1 bardak süt içiliyor, dün içmiştim, bugün de içeceğim
Filizcim çizelgeyi hazırlamışsın, ellerine sağlık canım, kilo verdiğim için ben de çok mutlu oldum, halbuki pek bir salmıştım pazartesi diyete başlayacağım psikolojisiyle
Hepimiz sahalara dönüş yaptık
Sistemde değişiklikler olmuş, beğeni yapmak zorlaşmış. Neyse alışıcaz yeni düzene. Suna da düzenli kilo vermeye başladı, tebrik ederim, Cemrem zaten disiplinli bir şekilde devam ediyor.İnşallah haftaya ve sonraki haftalara hepimiz hafifleyerek gireriz