herkese günaydınlaarrrrr
kızlar dün malesef giremedim, daha doorusu girdim okudum yazılanları ama çok yorgundum cevap yazamadım, bugunden itibaren düzenli olarak aranızdayım
ama menu paylaşımı adapazarına dönünce
bu ara biraz kilo aldım sanırım tartıya pek çıkmıyorum ama, birazını vereyim de pazartesi öle başlayım bari bildirime
şimdi topiğin başından beri konuşulanlara tek tek laf yetiştireyim
filizimm, öncelikle geçirdigin kötü günler için çok çok üzüldüm, ama Rabbim karanlıgın ardından güneşi mutlaka doğuruyor, bak ne güzel sana da öle olmuş. DOĞA nız çok çok hayırlı olsun inşallahh
istanbula gidecek olursam eğer mutlaka adres alacam senden
iş yerindeki sıkıntılar da inşallah tez zamanda düzene girer, hatt aklımdan geçti, keşke istanbula taşınsanız, şuan orda bi iş imkanı da var, şu insanlardan bi kurtulsanız ne rahat edersiniz yani de inşallah hayırlısı olsunn
neslicim de yeni bir programa başlamış, en yakın zamanda bende inceleyecegim mutlaka
menulerin gayet güzel gözüküyor, eğer böle bişeyse o diyet ben seve seve uygularım yani
duygucum da düzenini oturtmaya çalışıyor, ev fotografları da istiyoruz tabi en yakın zamanda
duygucum soruna da cvp vereyim
büyük şehirde yaşamak istemezdim sanırım, o yuzden adapazarından memnunum ama orda da çok fazla aile akraba var biraz sıkıntım o yuzden
o yuzden adapazarına yakın sahil kenarında bi yerde yaşamak isterdim, amasra olabilir, karadeniz ereğli olabilir, çok fazla uzaklaşmadan
istedigim zamn aileme yakın olayım, istemedigm zamanda kendi evimde olayım. hatta emrahla da böle bişey düşündük ama işte malesef bırakıp gidemiyoruz adapazarını, o yuzden böle hayal olarak kalıyor sadece
ama desen ki dünyada görmek istedigin yerler, ohooo,ben her sene 1 2 yer olarak dunyayı yavaş yavaş dolaşmayı çok isterdim
özellikle venedik paris ve yunanistan çok merak ediyorum gerçekten
cemrem de diyete ayen devam ediyor, gerçi burda artık sadece diyet yok herşey var ne de güzel olduu
herkes herşeyini anlatsın bakalım artk
taze anneler de aramızda oohh daha ne isteriz kii