- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
heee biz neslişle hain planlar yaparızzz merak etmeeene bileim kuşum yaa nazara da nie gelelim kii :44: gerçii şu geçen haftaki eve gelip de biz kavga eedene kadar hep en güzel günlerimizi yaşıyoruz diyordum fazla mı dillendirdim acep :26: amaann napayım duyguş yaaa o da böle bi adamm, kendimi beklentiye sokup da yoramam hiç.. alırsa alırr, gelirse gelirrr, peşinde mi koşayım sürekli
kendi paşa gönlü bilirr, yoksa veririm adresini gidersiniz dalarsınız onaa ohh en temizii
kuzum tahliller de bi sorun çıkmadı değil mi :44: o sersemligin yogunlugun falan dinlenememekten olabilir duygucum, bu ara yoğun zamanlar geçirdin yaa, sen kesin meyveni vitaminin suyunu da eksik ediyorsundur biraz kendine dikkat etmeye başla ben eminim toparlasın şekerim bi doktora da danışırsın bakalım ne diyecek
yani heniz doktor görmedi ama şöyle ir baktığımda geneli iyi tahlillerimin bi d vitamini henüz çıkmadı
evet hala daha dinlenemedim gelen giden çok oluyor tabi geçici bir durum ama haklısın meyvamı çok ihmal ettim eyseki bu gün portakal aldım az sonra yicemm..
evet böyle güneşli olması içimizi ne kadar açsada bencede normal değil aman kışa dönemlim nede olsa şurda kaldı izmir için en fazla 1 ay daha kış sonra zaten bahar.Aslında her mevsim güzel ve gerekli Duygucum, Şubat ayında böyle bir hava güzel ama kesinlikle normal değil. Normale dönmezse de yazın işimiz çok zor :18:
Ben de üzülüyorum topiğimize yaa, ne güzel sohbet ediyorduk, gaza geliyorduk birlikte, silkelensek te toplansak ne güzel olur. Doğanın yokluğu başlıbaşına kötü bir durum. Eşi toparlanır inşallah ta en kısa zamanda Doğa da kendine gelir.
Pazartesi günü sahilde yürüdüm, çok iyi geldi canım yaaa. Bir de epey kalabalıktı, yürüyen, koşan, bisiklet binen, çocuk gezdiren, bankta oturup denizi seyreden bir sürü insan, bana da çok iyi geldi. Dün evde hareket etmeye çalıştım, bugün iş çıkışı pazara gideceğim ama ya yarın ya cuma günü yine Deniz kenarında yürümeyi planlıyorum. Bu ara işyerinde de çok yoğunum, o yüzden deniz ayrı iyi geliyor valla. Senin evin durumunu bilmiyorum ama günler biraz daha uzayınca küçük adamı büyük adama bırakıp biraz yürüyebilirsin belki
Bu arada sende kilo durumları nasıl ince hatun koruyor musun kilonu, bakıyorum facede boyozlar, kurabiyeler anılıyor Ahhhh ahhhh ben de senin kilolara bir düşeyim de
dediğin gibi günler biraz daha uzasın kesinlikle istiyorum yürümek denizi özledim
benim kilo durumlarını hiç sorma kilo alıyorum malesefff hiç diyet modunda değilim geçende dedim bi tuhafın bu aralar kerndimi diyetisyene telkinledim resmen sanki kırılma noktam diyetisle olcak çünkü yaptığım her kaçamakda nasılsa diyetisle bitcek diyorum zaten fac.dede görmüşssün boyozlarr havada uçuştu
Duygucum bu evde hergün temizlik günü sana bakıyorum Kız hızını alamazsan bizim eve de geçiş yapabilirsin Garibim kimse ilgilenmiyor dolaplarla filan Şaka bir yana, kendini çok yoruyorsun kuzum, hava da etkendir ama bence asıl sebep bu, uzat ayaklarını dinlen, film izle, kahve iç, bir fincan da benim yerime iç
D vitamini sonucu geç çıkıyordu, ben de sizde eksiklik olunca geçen sene yaptırmıştım, oradan hatırlıyorum. İnşallah senin normal değerlerde çıkar bu sefer. Diğer sonuçların nasıl peki? Bu arada doktor seni kovalamadı mı diyetisyene gitmek isteyince
neslişim ballı böcüğüm nasıl bi duygu ifade edebilirsem eğer beni anlayacağını düşünüyorum yıllardır evin hayalini kuruyordum 2010'dan beri düzenim yok düşün sevmeden aldığım eşyalarr daha sonra onları dağıtmam görümcemin eşyasını kullanmam güneş görmemesi ısınamamak tek bir odada kalmak o kadar boğmuşki beni şimdi içim açılıyor ee çalışmıyorum'da uğraşımda yok eve sardım kendimi ya düşün evimi o kada rseviyorumki o kadar hava güzel çıkasım gelmiyor dışarı normalde hava böyle olunca ben arazi olurdum biliyorsun
canım diyetisyen görmedi beni önce dahiliye bölümüne gittim sonuçlara göre sevk edecek inşallahh benim diyetisyene gitme bir sebebim'de vucdumda ne kadar yağ,kas var kolestrol,insülin bunların manayla değerlerini öğrenmek birde bölgesel kilom vargöbek bölgemde ee pkoluyum neler sakıncalı neler öneriyor açıkçası birazda merak hiç gitmedim daha öncede
selam canımm ıssız topiğimiz beni çok mutsuz ediyorr böyle tenha olunca giresim gelmiyor eskiden bilirdimki sabah doğa,sen mutlaka varsınız planlarımı ona göre yapardım sohbeti kaçırmayım diye sonra diğer kızlarda girerdi bizim tenhalıgımız öğleden sonra olurdu hele işim olurda o gün giremezsem ertesi gün oku oku bitmezdi alıntılarr şimdi biliyorumki kimse yazmıyor girersin bir ara diyorum ama işim yoksa yinede günlük bakmaya çalşıyorum..Herkese haftanın ortalık yerinden, yine bahar gibi bir İzmir havasından güzel dileklerimi yolluyorum Issız topiğimize ara ara da olsa girip azıcık hareket katalım Ben bugün regl oldum, biraz sancılı ama çok şükür eskisi gibi değil kesinlikle. Bir de canım eskisi gibi tatlı istemiyor bu dönemde, galiba yeni beslenme düzeniyle ilgili, bilemedim, inşallah kalıcı bir durumdur
Bugün kimsecikler gelmemiş, evdeki yalnız fıstığımız da yok ortalarda. Hala korku filmi tadında mı bilmiyorum ama inşallah daha kolay geçiyordur, alışıyorsundur. Ben çok yalnız kaldım, hatta iki kere de eve hırsız girdi ama yine de korkmam yalnız kalmaktan Var bir delilik galiba ama
bizim senle regl düzenimiz birdi şimdi baya uzaklaşmış günlerimiz benim nerden baksa 20 günüm var neyse eskisi gibi sancılı değil sanırım sen enson kontrole gittinmi herşey yolundamı canım?
nurdanın ev maceralarına bayılıyorum bende