- 24 Mart 2012
- 17.119
- 3.468
- 41
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
yeni hafta dan yeni bir günden yağmurlu istanbul dan herkese günaydın
herkesin haftasonu umarım iyi geçmiştir
benim pazar günüm güzel geçti eşimle sinemaya gitik recep ivedik e eşim istedi bana kalsa yarı memeleketim olan çanakkale de çekilen flime gitmek isterdim eyvah eyvah a olsun haftaya da ona giderim belki neyse film güzeldi eğlendim sonra eşimle aldık elimize kahvelerimizi gezdik yürüdük test öncesi eşime moral oldu biraz daha düzeldi morali
ve bugün tartılma günü bu haftayı çok merak ediyordum çünki kilom sabit kalmıştı bu hafta da aynı kalır diye korkuyordum gerçi dr. korkma normal desede içim içimi yiyordu:18: ve sabah tartıldım şükür ki
geçen hafta: 72.600 bu hafta:71.900 olmuşum 700 gr vermişim bu beni çok mutlu etti artık kilomda hareketlenme başladıhadi 60 lar az kaldı size gelmeye sizlerde bol bol --ler görmüşsünüzdür...
bızım de buraya sonunda yagmur yagdı bahar gıbı hava vardı bıttı nıhayet , normal bır hava olur dıyecegım ama normalde kar olması lazım bu zamanlarda. bu yıl hem kuraklık olacaga hem de cok cok sıcaga olacaga benzıyor.
harıka bır pazar gecırmıssın cok da guzel moral olmus ıyı yapmıssınız canım. bız de esımın seyahatı, hastalıgı derken bır aydan fazladır bırsey yapamadık az daha ıyılesınce sınema ve yemek planı dusunuyorum
randevunuz ne zamandı ?
duraklama donemınde bıle harıka kılo vermıssın maasallah valla