- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
Canım benim, yaşça senden büyük olduğum için azıcık ablalık yapmış gibi olacağım ama kusuruma bakma Arabayla geldiği için belki babasıyla anlaşarak çıkmıştır, dolayısıyla onların planlanmış bir işi olabilir ve araba lazım olabilir. Bunu sana söyleyememiş olabilir, belki babasının arabasını alıyor olmak zor geliyordur, geciktirirse babası laf söyleyecek olabilir falan, erkekler için bu tarz durumlar önemli. Sen bile şu an para kazanmadığın için rahatsızlık hissediyorsan, o da başka konularda benzeri rahatsızlıkları hissedebilir.
Geleyim ikinci kısma, sana olan sevgisini ve gösterdiği önemi başkalarıyla kıyaslama, yapacaksan bile bunu bağırarak değil ılımlı bir şekilde, sakince yap. Sana davranılmasından rahatsız olacağın şekilde davranmamaya çalış. Hele sesini yükseltirsen, "dırdır" yaparsan, o da korkabilir, hep böyle mi olacak diye. Halbuki sen sevgi dolu bir insansın
Bir diğer söyleyeceğim, hiçkimseyi değiştiremezsin, onu olduğu haliyle sevip sevmediğine karar ver. Bir olayı bir kere yaşadıktan sonra tekrar etmiyorsa da öpüp başına koy evet evet ciddiyim Erkeklerle kadınların dünyaları farklı, biz daha komplex düşünüyoruz, erkekler öyle değil, yaşadıklarından ders çıkarıyorsa bu önemli bir şey bence.
İnsan, içine doğduğu, birlikte büyüdüğü, kendi kanından, canından insanlarla bile anlaşmazlık yaşıyorsa, başka bir ailede büyümüş, başka şeyler yaşamış yabancı biriyle anlaşmazlık içine düşmesi çok normal.
Biraz uzun oldu ama başta demiştim ablalık yapacağımı
senin gibi ablaya can kurban nesicim yaa yüreğine saglık beni düşünüp de uzun uzun yazdıgın için
gelip de bana açık açık dese sebebini ben zaten hiç dert etmeyecegim ama oturuyorken ben yavaştan gideyim deyince benim şalter attı halbuki diyebilse açık açık tamam diyecegim sıkıntı değil git yani.
kıyaslama konusunda haklısın aslında kolay kolay kıyaslamam kendimi ama işte o sinirle çıktı agzımdan. zaten eğer beyefendi gururundan bir adım atabilirse o zaman bagırdıgım için ve o mevzu için özür dileyecegim yani, haksızsam haksızlıgımı da kabul etmem lazım
ben onu değiştirmek istemiyorum zaten aslında, o kendisi diyor ben ilişkiler konusunda çok eksigim kabul ediyorum senin beni yönlendirmen lazım diye. o yuzden düşüncesizlik ettigi zaman söylüyorum sadece. o da dedigim gibi genelde ikinciye dememe bile gerek kalmıyor da işte açık açık ona yalnız kalınca korkuyorum dedikten sonra bi daha bi daha gitme mi demem lazım yani onu anlamıyorum yoksa onu çok seviyorum asla ayrılmayı istemem o hep benim hayatımda olsun ama işte dün çok kırıldım, bu sefer anlasın istiyorum kırıldıgımı. ben adım attıkça anlamıyor sanki. bu sefer de o adım atsın istiyorum ama ne zaman bunu yapabilir, yapar mı yapmaz mı, yoksa böyle böyle bu ilişki biter mi hiç kestiremiyorum biliyor musun boğuluyormuş gibiyim dün akşamdan beri