- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
kızlaarr günaydıınnnn
izmir de yagmur varmış, valla sakarya günlük güneşlik ama regl olmuşum, bugun normalde çarşıya gidip turlama planlarım vardı ama bu karın ağrısıyla koltuktan kalkabilirsem şanslıyım :18: yine çok ağrılı geçecek daha ilk saatlerden belli etti kendini
duyguşum emraha karşı biraz senin sözlerin sayende yumuşadım aslında. dün demiştin ya erkekler düşünemez die, bu sözünü düşündüm ve sana çok hak verdim. o şimdi benm aniden parlamama kızgın onun keyfini beklersem çok beklemem gerekecek, dedim en iyisi bi adımı ben atayım, haksız oldugum taraf için özür dileyim de ona hiç olmazsa neye kırıldıgımı anlatabileyim. ki tahmin de ettigim gibi baştan bi sen bi anda sinirleniyosun öle şey mi olur falan die atar yaptı ama sakinse konuşarak önce onu yumuşattım sonra da çat çat neye kızdıgımı söyledim ona. kendince sebepleri varmış guya daa dedim o zaman söyleyeceksin bana, hiç bişey paylaşmadan bu iş olmaz, falan filan işte.. velhasıl kelam en sonunda ya benden özür dile yada bana çiçek al dedim, o da çiçek alırız dedi özür de dileyemiyor paşam ama neyseki hatalı oldugu kısmı anladı, bundan sonra yapmayacagını da söyledi, ki bu konuda emraha güveniyorum o yanlış yaptıgını söyledigi şeyi mutlaka düzeltir yani anlayacagınız mutlu son
benden havadisler böylee, sizler de iyiymişsiniz sanırım canlarım, bitek doğacıgıma çok üzüldüm ona da heemmeennn msj atıyorum Allah beterinden korusun valla çok kötü sonuçlar olabilecek bişeyi ucuz atlatmışlar, Allah birbirlerine bagışlamış demek ki
artık kötü günler bitsin de filizim yeniden aramıza en güzel neşesiyle gelsin inşallahh
öptüm hepinizi canlaarrrr
canım çok sevindimmm umarım bir daha yaşamazsınız böyle sorunlarr....
regl olmuşssun geçmiş olsun canımmm ..