Eski dostlar ile hayata dair her şey

selam kızlarr hayırlı cumalarrr kızlar harika bir gün bizim olsun:KK16::KK16:

doğa ile gelişmeleri neslişim yazmış güzel haberlerle en kısa sürede dönsün inşallahhh ALLAH güç kuvvet versin arkadaşımı valla burdaki varlığını çok özledimmmm:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

neyse canolar güzel bir duş sonradaa kayınvalideye yemeğe gitcemm hepimize keyifli günler keyifli hafta sonlarıı:KK16::KK16::KK16::KK16:

Eşin için de zor tabi ama galiba senin için çok daha zor, Allah kolaylık versin bu süreçte canım. Ben de bu aralar olabilir diye hatırlıyorum ama çok ta yanılmış sayılmam, az kalmış, güzel haberler paylaşırsın inşallah burada:KK16:
Bugün bu listenin son günü, alışmıştım aslında:KK1: seviyorum aslında ben bu tarz beslenmeyi ama dışarda yemek çok zor oluyor, eski günlerimi hatırladım. YArından itibaren gelsin peynirler, sütler, yoğurtlar, etler:KK56: Zaten bir müddet daha bu şekilde beslenirsem normal sınırlara zar zor çıkarttığım B12 miktarım yine düşecek:KK19:
onun içinde zor benim içinde haklsın ama benim için daha zor çünki onun sıkıntısı ailevi sıkıntılar hep bana yansıyor acısı benden çıkıyor ama atlatacağım bunlarıda.
bravo ben alışamazdım galiba :KK1: ah o dışarda yemeler zor oluyor hesap yapamıyorsun şu kadar yesem bu kadar yesem diye.
aman B 12 eksikliği zor zaten nasısla geri dönüyorsun bol bol peynirler,sütler yersin:KK34:
Eveeeet alıntıları yaptığıma göre, haftanın son iş gününden hepinize merhaba diyeyim:KK16: Ben dün biraz hastaydım, işe gelmedim, yattım evde, sinüzit veya üst solunum yolları ile ilgili bir rahatsızlık, kafamı kaldıramadım, bugün daha iyiyim çok şükür, işe de geldim. Tedbir olsun diye soğuk algınlığı ilacı da alıyorum. Regl olunca hastalığa karşı daha hassas oluyoruz galiba, ekstra dikkat etmek lazım aslında. Benden haberler böyle. İşteyim ama pek çalışasım yok. Doğa ve eşi bugün Konyadalar, eşi orada doktora görünecek ve kontrol olacak, güzel haberler alırlar inşallah:KK16:
Şimdiden herkese güzel bir haftasonu diliyorum:KK16::KK16::KK16:
geçmiş olsun neyse ki atlatmışsın kırgınlık bile çarpıyor bazen bunyeyi.uff doğacım ne zamadır yok özledik valla ne güzeldi yazısırdık ama olsun hayatı düzene girsinde nasısla dayanamaz o bize gelir ara sıra :KK19:
oyyy yerim kuzuyu annesi kokla benim için büyümüşde yaramazlık mı yapıyormuşş:KK16::KK16:

canım geçmiş olsun sonuçları yaz bizeee ..

seni çok iyi anlıyorum büyük beden zor bulunur bulursun beğenmezsin sınırlıdır ama kg verdikçe çok zevkli oluyor giydiklerin bollaşıyor küçük bedenler aldıkça daha bir hevesleniyorsunn sana tavsiyem fazla şeyler almaa geçici bir beden ve kilodasın kilo vermenin güzellerini yaşıyorsun keyfini çıkaarr:nazar::nazar:

kilo verdikçe daha saglıklı biri oluyorsun ne güzel en kısa sürede güzel bir müjde verdiğin günlerde olur inşallahhh,canım ben hem önlem amaçlı gitmek istiyorum yani kan tahlilleri için hemde merakdan hemde göbek bölgesi yağlarım için vucuddaki yağ oranımı çok merak ediyorum.

gel canım kapım sana hep açıkk ayrıca çok mutlu olurumm:KK16::KK16::KK16:
bu diyet aslında diyet demiyelim'de yaşam biçimi sana çok uydu ne güzel değerlerinde güzel seviyeleregelmiş kendine uygun bir düzen bulman çok güzel oldu..

bende çok merak ediyorum hap içmesem düzenli regl olabilcekmiyim bilmiyorum ama bebek düşüncesine karar verdiğimde ve olurda bebeğim olursaa bende hapa veda edeceğim tüplerimi bağlatmayı düşünüyorum tabi bana bir zararı olmucaksa

geçmiş olsun canımm oyy hem reglisin hemde hastasın çok kötü olmuş ikisi bir arada çok kötü oluyor yaa ALLAH şifa versin güzel arkadaşımmm:KK16::KK16::KK16: dikkat et kendineee bol enerjim var senin olsun hepsi :KK16::KK16::KK16:
evet kilo verdikçe moralim tavan yapıyor :KK9: almamaya çalışıyorum ama pantolonlarım olmuyor belimden düşüyor o yüzden pantolon almak istedim
en iisini yaparsın cnm dengeli beslenmeyi bilmek çokk güzel bişeymiş..güzel haberler bekliyoruz..
selam kızlarr hayırlı cumalarrr kızlar harika bir gün bizim olsun:KK16::KK16:

doğa ile gelişmeleri neslişim yazmış güzel haberlerle en kısa sürede dönsün inşallahhh ALLAH güç kuvvet versin arkadaşımı valla burdaki varlığını çok özledimmmm:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

neyse canolar güzel bir duş sonradaa kayınvalideye yemeğe gitcemm hepimize keyifli günler keyifli hafta sonlarıı:KK16::KK16::KK16::KK16:
doğacım en kısa zamanda güzel haberler ve enerji dolu gelir topiğimizeee:KK16::KK16:
sana da keyidli günler olmuştur umarım:KK54:

Canım benim, yaşça senden büyük olduğum için azıcık ablalık yapmış gibi olacağım ama kusuruma bakma:KK6: Arabayla geldiği için belki babasıyla anlaşarak çıkmıştır, dolayısıyla onların planlanmış bir işi olabilir ve araba lazım olabilir. Bunu sana söyleyememiş olabilir, belki babasının arabasını alıyor olmak zor geliyordur, geciktirirse babası laf söyleyecek olabilir falan, erkekler için bu tarz durumlar önemli. Sen bile şu an para kazanmadığın için rahatsızlık hissediyorsan, o da başka konularda benzeri rahatsızlıkları hissedebilir.
Geleyim ikinci kısma, sana olan sevgisini ve gösterdiği önemi başkalarıyla kıyaslama, yapacaksan bile bunu bağırarak değil ılımlı bir şekilde, sakince yap. Sana davranılmasından rahatsız olacağın şekilde davranmamaya çalış. Hele sesini yükseltirsen, "dırdır" yaparsan, o da korkabilir, hep böyle mi olacak diye. Halbuki sen sevgi dolu bir insansın:KK24:
Bir diğer söyleyeceğim, hiçkimseyi değiştiremezsin, onu olduğu haliyle sevip sevmediğine karar ver. Bir olayı bir kere yaşadıktan sonra tekrar etmiyorsa da öpüp başına koy:KK1: evet evet ciddiyim:KK53: Erkeklerle kadınların dünyaları farklı, biz daha komplex düşünüyoruz, erkekler öyle değil, yaşadıklarından ders çıkarıyorsa bu önemli bir şey bence.
İnsan, içine doğduğu, birlikte büyüdüğü, kendi kanından, canından insanlarla bile anlaşmazlık yaşıyorsa, başka bir ailede büyümüş, başka şeyler yaşamış yabancı biriyle anlaşmazlık içine düşmesi çok normal.
Biraz uzun oldu ama başta demiştim ablalık yapacağımı:KK53:

ben de bırseyler yazayım ıstedım ama neslıcıgım okadar guzel anlatmıs kı gerek kalmadı valla. :KK9: ben de neslıye katılıyorum canım. ve bence yazdıklarını ıyıce oku. cunku bu tur seyler hayat boyu yasayabılecegın seyler. bır dahakıne daha ılımlı bır sekılde atlatabılmek daha az kırılmak adına cok faydalı olur bence.

duyguş saolsun facebook tan yazdıklarımı görünce pek eğlendi beni de eğlendirdi de birazcık gerilimim gitti yoksa ben baya evde tırsmış battaniyenin altında başıma neler gelecek die düşünnen bir insan haline gelmiştim :KK53::KK53:

valla neslicim inşallah diyecegim temennilerin için ama dün çok kırdı beni. yalnızlıktan korktugumu bile bile düşüncesizce ben gideyim demesi çok üzdü ve hayal kırıklıgına ugrattı. ben söylenince kalayım dedi ama anlamı da yok ki kendisi düşünemedikten sonra. tahminimce o da ben ona bagırdım die kızgındır ama bu sefer alttan almak istemiyorum. o yuzden bekleyecez bakalım neler olacak :44: belki de ilk uzun küslüğümüz olur :KK1: ya da ayrılık sebebimiz :KK50: bilemiyorum şimdi hayırlısı diyebiliyorum sadece :KK34:

Allah korusun ya , erkekler sık sık dusuncesızlık yapabılır hemen oyle karamsar dusunme. oooooo bazen cok sahıplenıcı bazen de boyle dusuncesız olurlar fevrı kararlar alma hemen. ayrıca ben senı zaten buaralar gercekten karamsar goruyorum ne oldu bızım nurdana bakemm:KK34:

kızlaarr günaydıınnnn :KK16:

izmir de yagmur varmış, valla sakarya günlük güneşlik :KK1: ama regl olmuşum, bugun normalde çarşıya gidip turlama planlarım vardı ama bu karın ağrısıyla koltuktan kalkabilirsem şanslıyım :18: yine çok ağrılı geçecek daha ilk saatlerden belli etti kendini :KK14::KK14:

duyguşum emraha karşı biraz senin sözlerin sayende yumuşadım aslında. dün demiştin ya erkekler düşünemez die, bu sözünü düşündüm ve sana çok hak verdim. o şimdi benm aniden parlamama kızgın onun keyfini beklersem çok beklemem gerekecek, dedim en iyisi bi adımı ben atayım, haksız oldugum taraf için özür dileyim de ona hiç olmazsa neye kırıldıgımı anlatabileyim. ki tahmin de ettigim gibi baştan bi sen bi anda sinirleniyosun öle şey mi olur falan die atar yaptı ama sakinse konuşarak önce onu yumuşattım sonra da çat çat neye kızdıgımı söyledim ona. kendince sebepleri varmış guya daa dedim o zaman söyleyeceksin bana, hiç bişey paylaşmadan bu iş olmaz, falan filan işte.. velhasıl kelam en sonunda ya benden özür dile yada bana çiçek al dedim, o da çiçek alırız dedi :KK37: özür de dileyemiyor paşam :KK47: ama neyseki hatalı oldugu kısmı anladı, bundan sonra yapmayacagını da söyledi, ki bu konuda emraha güveniyorum o yanlış yaptıgını söyledigi şeyi mutlaka düzeltir :KK34: yani anlayacagınız mutlu son :KK55::KK55:

benden havadisler böylee, sizler de iyiymişsiniz sanırım canlarım, bitek doğacıgıma çok üzüldüm ona da heemmeennn msj atıyorum :KK53: Allah beterinden korusun valla çok kötü sonuçlar olabilecek bişeyi ucuz atlatmışlar, Allah birbirlerine bagışlamış demek ki :KK50::KK50:

artık kötü günler bitsin de filizim yeniden aramıza en güzel neşesiyle gelsin inşallahh :KK34::KK16::KK16:

öptüm hepinizi canlaarrrr :KK16::KK16:

oh be tatlıya baglanmıs cok sevındım:KK16: bır daha olmasın ıns canım. cok yorum yapamadım ılgılenemedım de haberım yoktu kusura bakma. ama kızlar yanlız bırakmamıslar hem zaten neslı ve duygu benden daha pozıtıfler bu konuda, cok da guzel yol gostermısler vallaaa. cok hosuma gıttı:KK16:

Merhaba kızlar, bugün anca fırsat bulabildim, herkes iyidir inşallah, topiğimiz pek ıssız:KK43: Doğa'ya yaşam koçu diyet konuşmayı, düşünmeyi yasaklamış bu hafta, o yüzden foruma girmeyecek, haftaya inşallah bizimle olur:KK16: Duygucum zaten yoğun malum, tatlı telaşlar içinde. Bu arada güzel sözlerin için teşekkür ederim canım, 2. listeyle pek kilo vermemiştim ama 3. listedeki bu üç günlük bir öğünde içilen yeşil çorba tartıda ibreyi oynattı. Çok şükür bugün yok:21: Yaşasın normal yemek:KK9: Duygucum bu sefer bu rakamlarda bırakmak istemiyorum, tam bir alışkanlık kazanana kadar mevsimlerden roma listelerine devam edeceğim, özel durumlarda kaçamaklar olabilir, ufak aralar olabilir seyahatlerde ama genel anlamda 5'li rakamları görene kadar devam etme niyetindeyim. Yoksa şu anki halimden memnunum ama sağlıklı beslenme ve kontrollü olma alışkanlığını tam olarak edinmek istiyorum, 7'li rakamları bir daha görmek istemiyorum:KK19:
Nurdanım sende kilo durumları nasıl? Verme olmasa da almıyorsun değil mi:KK20:
Bu arada Emrah'a ne yemek yaptın bakayım:KK56:

evet canım dıyet dusunmek dıyet konusmak dıyet ortamları kısıler hıcbırsey olmayacak dedı bır hafta surecektı ama bız o haftayı hıc yapamadık malum sebeplerden dolayı. bu hafta tekrar baslayacaktık yıne yogunluk yıne sorunlar derken ara verdık seanslara. ıns en kısa zamanda baslayabılırım.

maasallhın var canım senı canı gonulden tebrık edıyorum vallaaaaaaaa:KK16:

Günaydın kızlar, bu hafta İzmir'de hava bahar havası gibi, haftamız da hep bahar havasında geçer inşallah:KK16: Duygucum pazar günü girmiş, şaşırdım valla:KK53: Benim bu ara hem iş yoğunluğu fazla olduğu için, hem de topik pek sakin olduğu için giresim olmuyor. Dün misafirimiz vardı, dolayısıyla biraz kaçamak oldu, geçen haftada ara ara fazla yemelerim ve kaçamaklarım oldu nedense:44: Nedense diyorum çünkü normalde açlık hissetmiyordum aslında. Bugün 4. listeye başladım, 1 ayı geride bıraktım (3 gün önce), sabah tartı sonucu geçen haftaya göre biraz fazlaydı ama regl öncesi olmam ve kaçamaklar nedeniyle olmuş olabilir deyip hiç takılmadım. Cemrem de kaçamaklara rağmen kilosunu korumuş, tebrik ediyorum:KK9: Ayrıca gittikçe inceldiğini görmek çok keyifli bir duygu, Cemrem de bunu alışverişle taçlandırmış:KK9::nazar: Ben de her program bittikten sonra yeni programa başladığım günün sabahı ölçü alıyorum, bir ay önceye göre 4 cm civarında incelme olmuş, tekrar geri gelmemek üzere yolladım cm'leri:KK1:
Bu hafta 5 gün detox var programda, hayvansal ürünler yok, eski bir vejetaryen olarak zorlanacağımı sanmıyorum, sadece bu ara pek iştahım açık, inşallah rayına girer o da.
Duygucum, ben de seni çooook özledim yaa. Buluşsak artık ya biz. Sende durumlar nasıl, misafir yoğunluğu devam ediyor mu?
Doğayla haberleşme durumundayız, eşi dün hastaneden çıktı, eve misafirlerle giriş yapmışlar, Allah kolaylık versin, güç, kuvvet, sabır versin Doğacığıma. Her şey en kısa zamanda yoluna girer inşallah. :nazar::nazar::nazar:
Nurdan da pek uğramamış sanki buraya, koca kafasıyla barışmış, güzel olmuş, herşey yolundadır inşallah:KK16:
Hızlıca baktım, atladığım varsa affola kızlar.
Bu arada bugün iş çıkışı sahilde yürüme kararı aldım, deniz hem dinlendirir beni, hem sporumu yapmış olurum. İşyerinde eşofmanlarımı giyip öyle çıkacağım bugün:KK1:, yürüyüş yapıp sonra eve geçeceğim:KK8: 2 haftadır biraz hareketsizdim, böylece tekrar hareket durumunu başlatıyorum:KK8: Duyguuuu gel beraber yürüyelim:KK34:

canım bızım buralarda oyle. bahar havası gıbı hava var uzun zamandır.

senın buaralar cok mısafırın olmaya basladı canım, 2014 bol mısafırlı olacak anlasılan.:KK33:

herkese merhabalarrrrrrrrrr güzel bir günden herkese kocaman sevgi ve enerjii yolluyorummm:KK52::KK52:
ben diete devam bu hafat bozmadım hiç ama tartıya bir ara çıktım aynıydı :44:galiba dietisyenimin dediği zor gidecek 70 ler demişti o anları yaşıyorum olsun 100 gr. bile gitse bana yeter çünki almaktansa az az vermek daha iyiama belimde,basende gögüste incelme olmuş galiba savaşıyor bünyem sıkılaşıyor ama yağlar hemen gideyim demiyor aman ne çok severmiş beni bu yağlar beee:KK9::KK9:
ama ben sevmiyorum onları :63::63::63::63::KK47: inşlh yola devam ediyorum az da olsa vereceğim
hatta dün internetten bi etek almak istedim bir tane etek beğendim alayım diy ebi tıkladım ki beden kalmamış 46 beden varmış üzüldüm o an ve saniyede gülmeye başaldım sevinçten çığlık attım eşimde diyo ne oldu diye dedim ki bak bak karın daha önce 46 beden bulamıyordu şimdi buluyor ve o beden bana bol deyip almıyor :KK9::KK9::KK9::KK9:çok hoşuma gitti bu yaşadığım olay bende onun yerine pantolon aldım kendime:KK16: bugün boyun fıtığım için dr.a randevu aldım gidicem çok ağrıyor artık elime vurdu ağrısı normalde sinir sıkışması oluyor boyun fıtığı bi dönemden sonra elelrde bakalım bana ne diyecek:26:

canım gecmıs olsun fıtık olmasa da benım de boyun bolgemde kırenclenme ve kemık duzlesmesı var masa bası ısten dolayı olmus dedı doktor. neslıcıgım aklıma geldı sende de varmı boyle bırsey ?

buaradan cok guzel gıdıyorsun yaza sen 60 kılosun ınsaallah:KK16:

kızlar sevgılıler gununu nasıl gecırdınız ? bız esımle hastanedeydık hastane odasında tv ızleyerekn ayrı ayrı uyuyarak ( 1 aydır ayrı uyuyoruz zaten malum saglık sorunundan dolayı )

sanırım 2 hafta oldu. nasılsınız guzel arkadaslarım ? hepınızı cok ozledım burda sohbet etmeyı,cok ozledım.

benım ılk once yasaklı haftamdı yasam kocu tarafından ama esımle carsamba dıkıs aldırmaya gıttık ve o anda fızık tedavı doktoru farkettı esımdekı odemı. bacagı cok sısmıs kardıyolojı falan derken ortaya cıktı meger cıddı bır damar tıkanması olmus kendı doktoruna krampları agrıları soylemıstık acıle gıtmıstık dahılıyeye gorunmustuk ama kımse dıkkat etmedı duzgun bılgı vermedı bıze. ıyı kı dıkıs aldırma gunu farkedıldı damar tıkanıklıgı, esımde olması mumkun degılmıs cunku esım zayıf ve genc. amelıyatlardan sonra yaslılarda ve kadınlarda olması daha muhtemelmıs esımın durumu sımı arastırılıyor cuma gunu meram tıp faukltesınde detaylı bır arastırma basladı bakalım ıyı bır docent de bulduk sonuclarımızın cogu uc dort hafta ıcınde cıkacak cunku genetık arastırma yapılıyor esımın durumu olagan bır durum olmadıgı ıcın. bugun 4-5 gıbı eve donduk moral olsun dıye haftasonu konyada gorumcemde kaldık. ıste damar tıkanıklıgımız farkedılınce cuma sabahı hastaneye gırıs yaptık esıme cok ıyı geldı cunku adam haftalardır agrı cekıyordu yuruyemıyordu wc bıle gıdemıyordu okadar zor gectı kı bu gunler. zaman zaman ıse gıdıyorum bazen gıtmıyorum gıtsen bır dert gıtmesen bır dert hesabı. cok yıprandım keske ben hasta olsaydım bundan kolay olurdu valla. neyse cok sukur bu haftaya daha ıyı baslayacagız ınsaallah cunku esım artık yurutec ya da baston kullanmıyor topallayarak olsa da yuruyor egılıyor agrısı falan da yok uc dort hafta sonra detaylı sonuclarımız cıkacak tekrar gıdecegız konyaya. esıme ek ıgne verıldı ona devam edecegız 6 ay kadar hap kullanacak haftada ıkı kez kontrolu olacak cunku bu hap cok faydalı ama tehlıkelı bır hapmıs kanı cıvıklastırırken kanamalara sebep olabılıyormus ıste.

buarada ısler de cok yogundu ama sukur sorun cıkmadan hallettım patronlarım once cok uzdu okuzluk yaptılar ama sonradan bıraz daha ınsanca davrandılar.

annemler kaynanamlar herkes ıyı. herkes esıme uzuluyor tek sıkıntı bu. kardesım ıtalyaya gıttı hem semıner hem gezı. bana da canta almıs bıdık.

ısyerımız de gayet ıyı sukur. kendı kendını cevırecek ınsaallah ve zamanla hatta para da bırakacak bıze ıns.

buarada babam ve kardesımın faturasına telefon hedıye etmısler vodafone kendı urettıgı modelmıs bakalım kendı paketıme ınternet yukletıp sızler ıle daha ıyı gorusecegım ınsaallah bundan sonra.

cemrecıgım ben sana mesaj atarım numaramı kaydedersın sorun degıl aramayan sormayan okadar cok tanıdık ve akraba oldu kı ben takmıyorum boyle seylerı. ama tum sıtemımı ettım valla 60 yasında ınsanlar demeyıp esımın akrabalarına ıyı bır laf soktum bugun.

buarada cumartesı aksamı bır tehlıke daha atlattık esımın ıgnelerını ben yapıyorum artık doktor demıstı zaten. herzamankınden fazla kan geldı bıraz sıstı esım o an panıkledı bası dondu soguk terler doktu gozlerı kaydı bız aglaya sızlaya hastaneye gıttık felc oluyor sandık yanlıs yere denk geldı ıgne dıye dusunup. ama meger tansıyonu dusmus korkudan olmus tum belırtılerı dusununce ve esımın duygularını dıle getırınce panık atagın tekrarladıgı fıkrıne vardım artık. doktora goturecegım cunku psıkolojık olarak gercekten esım guclu degılmıs hastalık konusunda bunu ıyıce anladık sureklı evham yapıyor suphelenıyor korkuyor durumda. hatta sırf bu yuzden oyalansın dusunmesın dıye evde bırakmamayı dusunuyorum ıse goturmeyı dusunuyorum bakalım duruma gore.

aklımda kaldıgı kadarı ıle boyle ıste benden haberler. ınsaallah bu hafta daha normal bır hafta gecırırsem daha sık sızınle bırarada olurum sonrakı haftaya ınternetı de yapacagım telefona zaten.

neslısım duygusum bana gucenmeyın emı , topıge gırdım de haber vermedım dıye. camasır ve utum var emen yazıp cıkmak ıstedım fıstıklar. buarada ıkınıze de cok cokkkkkkkkkk tsk edıyorum benı hıc yanlız bırakmadınız topıge de hep haber verdınız benden. dualarınızı guzel dıleklerınızı dostlugunuzu hıc esırgemedınız ALLAH razı olsun ıyı kı varsınızzzzzzzzz cok cok sagolunnnnnnnn bıtanesınız gercek dostsunuz gorusmedık konusmadık belkı ama dost olduk gercekten. ıkınıze de opuyorummmmm kocamannnnnnnnn

ınsaallah herseyı yoluna koyacagım yakında ve o zaman daha cok bırarada olacagız hayat akıp gıdıyor ama uzak kalıyoruz bu gercekten benı de cok uzuyor hayatımdakı hersey tepetaklak oluyor gıbı oldu ama guzel olan tek sey:

sızler ve aılem saglıklısınız yanımdasınız. esım ve ben cok guzel anlasıyoruz tum sorunlara zorluklara ragmen hasta degılım sabredıyorum bas edıyorum herseyle.

kızlar sultan, serap, erce nerelerde haberı olanınız var mı ?

suna gelmıs hosgeldın canım cok guzel ıncelmıssın bebısın de ıyıymıs maasallah. daha sık aramızda olursun ıns.

cemrecıgım nurdancıgım sızlere de tsk ederım hep dua etmıssınız guzel dıleklerınız ıcın tsk ederım ALLAH razı olsun kendınıze ıyı bakın emı, yakın zamanda donecegım aranızaaaaaaaa tam gaz ınsaallah

doğacım gelmişşş :KK16::KK16: faranjitin en yüksek noktasında oldugumdan dolayı bugun biraz yatarak biraz da eski komşumuzun veletleriyle tekerlenerek geçirdim o yuzden seni fark edememişim, yoksa hemen yakalardım biliyosun :KK1::KK1:

filizimm, zor zamanlar şükür ki geçmeye başlamış, bu haftaya güzel başlayın da tüm haftanız güzel geçsin inşallah. sonuçları da hayırlısıyla güzel güzel alırsınız da inşallah daha da kafanız rahatlar. ama her şerde bir hayır vardır derler, hem patronların biraz insafa gelmiş, hem de eşinle daha da kenetlenmişsiniz ki eşin de degerini anlamıştır. Allah bir daha böyle günler yaşatmasın size de hep böyle biribirnize destek olarak geçirin tüm ömrünüzü inşallah :KK16::KK16:

ben de işte öle gel gitlerle yaşayıp gidiyorum :KK1: işsizlik başıma vurdu bir yandan, belirsizlik bir yandan falan derken öle geçiyor zaman işte. evet büyük bir kriz atlattık emrahla, saolsun neslicim duyguxum ve cemrecim çok da yardımcı oldu ama bakalım nasip herşey. şuan için biraz yavaşlattım işleri.gerçi babam geçn bi alevlenmiş, ben dışarıdaydım emrahla buluşmuştum, anneme sorunca beni annem de ne soruyosun belli deil mi demiş :KK1: babam da gelsinler istesinler madem demiş :KK37: annem de tamam deyince bu sefer de annemi fırçalamış ne çabuk kabul ediyosun die :KK37: hiç bilmiyorum yani başıma gelecekleri. şuan için sadece biraz daha gözlemlemek istiyorum, inşallah yanlış bi karar vermem :KK34:

eşin ve işin çok önemli şeyler tabi ki, ama bu arada lütfen ihmal etme kendini. senden önemli deil hiçbiri :KK34: dualarım seninle cancagızım :KK16:

ayrıca telefonun da hayırlı olsun :KK16: ben de alamıyorum demiştim ya bikaç gün oluyo aldım sonunda o bahsettigim telefonu :KK16: gerçi zaten laptop başındayım ben hep sen bizlerden uzak kalmazsın en azından çok çok sevindim güle güle kullan inşallahh :KK16::KK16:

sevgililer gününü de sormuşsun ya hemen ultra romantik bir cevap yazayım sana :KK37: sevgililer gününde emrah çalışıyor diye ertesi gün kutlaaycaktık guyaa ama o gün de emrahların bi akrabası vefat etti, bütün köyde olmak zorunda kaldı derken görüşemedik. e üstünden 1 hafta geçince de anlamı da hevesi de kalmadı zaten. ilk sevgililer günümüz öle boş geçti anlayacagın :KK50: böyle zamanlarda hepten umudumu kesiyorum zaten de neyse hayırlısı diyorum ve artık susuyorum, amma çok konuştum yine :KK1::KK1:

kızlar hepinizi öpüyor ve şimdidenn güzel hayırlı mutlu haftalar diliyorumm :KK16::KK16: görüşürüüzzz :KK3::KK3::KK3:

canım gecmıs olsun fıtık olmasa da benım de boyun bolgemde kırenclenme ve kemık duzlesmesı var masa bası ısten dolayı olmus dedı doktor. neslıcıgım aklıma geldı sende de varmı boyle bırsey ?
buaradan cok guzel gıdıyorsun yaza sen 60 kılosun ınsaallah:KK16:
sağol cnm seni görmek ne güzel burda umarım bundan sonra ara sırada olsa gelirsin cnm benim:KK19:
çok sıkıntılı bi hastalık boyun fıtığı bazen elelrim aşırı derecede uyuşuyor bazen boynumun ağrısına yenik düşüyorum dr. gittim emar dedi oda gece sabaha karşı 4 te ymiş kalkıp gitmek zor o yüzden şimdi bana yakın bi has. den alıcam randevu abri oda o saatlere verirse bile eve yakın olur gitme ihtimalim çoğalır
sanada geçmiş olsun neren ağrısa o yerin acısı çok zor oluyor umarım sende düzelirsin:KK34:
evet 60 lara az kaldı bende bekliyorum o günlerii......
kızlar sevgılıler gununu nasıl gecırdınız ? bız esımle hastanedeydık hastane odasında tv ızleyerekn ayrı ayrı uyuyarak ( 1 aydır ayrı uyuyoruz zaten malum saglık sorunundan dolayı )
ben sevgililer gününü unutmuşum eşim çiçek almış görünce hatırladım:KK9: bide kalpli pasta alıcakmış ben dayanamayıp dieti bozarım diye almamış ben pek öle günlere takılmıyorum doğum günümle evlilik yıldönümünü unutmasın bana yeter gerisi teferruat zaten:KK1:
ah cnm ya sizin yaşadıklarınız kolay birşey değil ki normal olarak ayrı uyuyorsunuz umarım en kısa zamanda düzene girer hayatınız..
sanırım 2 hafta oldu. nasılsınız guzel arkadaslarım ? hepınızı cok ozledım burda sohbet etmeyı,cok ozledım.

benım ılk once yasaklı haftamdı yasam kocu tarafından ama esımle carsamba dıkıs aldırmaya gıttık ve o anda fızık tedavı doktoru farkettı esımdekı odemı. bacagı cok sısmıs kardıyolojı falan derken ortaya cıktı meger cıddı bır damar tıkanması olmus kendı doktoruna krampları agrıları soylemıstık acıle gıtmıstık dahılıyeye gorunmustuk ama kımse dıkkat etmedı duzgun bılgı vermedı bıze. ıyı kı dıkıs aldırma gunu farkedıldı damar tıkanıklıgı, esımde olması mumkun degılmıs cunku esım zayıf ve genc. amelıyatlardan sonra yaslılarda ve kadınlarda olması daha muhtemelmıs esımın durumu sımı arastırılıyor cuma gunu meram tıp faukltesınde detaylı bır arastırma basladı bakalım ıyı bır docent de bulduk sonuclarımızın cogu uc dort hafta ıcınde cıkacak cunku genetık arastırma yapılıyor esımın durumu olagan bır durum olmadıgı ıcın. bugun 4-5 gıbı eve donduk moral olsun dıye haftasonu konyada gorumcemde kaldık. ıste damar tıkanıklıgımız farkedılınce cuma sabahı hastaneye gırıs yaptık esıme cok ıyı geldı cunku adam haftalardır agrı cekıyordu yuruyemıyordu wc bıle gıdemıyordu okadar zor gectı kı bu gunler. zaman zaman ıse gıdıyorum bazen gıtmıyorum gıtsen bır dert gıtmesen bır dert hesabı. cok yıprandım keske ben hasta olsaydım bundan kolay olurdu valla. neyse cok sukur bu haftaya daha ıyı baslayacagız ınsaallah cunku esım artık yurutec ya da baston kullanmıyor topallayarak olsa da yuruyor egılıyor agrısı falan da yok uc dort hafta sonra detaylı sonuclarımız cıkacak tekrar gıdecegız konyaya. esıme ek ıgne verıldı ona devam edecegız 6 ay kadar hap kullanacak haftada ıkı kez kontrolu olacak cunku bu hap cok faydalı ama tehlıkelı bır hapmıs kanı cıvıklastırırken kanamalara sebep olabılıyormus ıste.

buarada ısler de cok yogundu ama sukur sorun cıkmadan hallettım patronlarım once cok uzdu okuzluk yaptılar ama sonradan bıraz daha ınsanca davrandılar.

annemler kaynanamlar herkes ıyı. herkes esıme uzuluyor tek sıkıntı bu. kardesım ıtalyaya gıttı hem semıner hem gezı. bana da canta almıs bıdık.

ısyerımız de gayet ıyı sukur. kendı kendını cevırecek ınsaallah ve zamanla hatta para da bırakacak bıze ıns.

buarada babam ve kardesımın faturasına telefon hedıye etmısler vodafone kendı urettıgı modelmıs bakalım kendı paketıme ınternet yukletıp sızler ıle daha ıyı gorusecegım ınsaallah bundan sonra.

cemrecıgım ben sana mesaj atarım numaramı kaydedersın sorun degıl aramayan sormayan okadar cok tanıdık ve akraba oldu kı ben takmıyorum boyle seylerı. ama tum sıtemımı ettım valla 60 yasında ınsanlar demeyıp esımın akrabalarına ıyı bır laf soktum bugun.

buarada cumartesı aksamı bır tehlıke daha atlattık esımın ıgnelerını ben yapıyorum artık doktor demıstı zaten. herzamankınden fazla kan geldı bıraz sıstı esım o an panıkledı bası dondu soguk terler doktu gozlerı kaydı bız aglaya sızlaya hastaneye gıttık felc oluyor sandık yanlıs yere denk geldı ıgne dıye dusunup. ama meger tansıyonu dusmus korkudan olmus tum belırtılerı dusununce ve esımın duygularını dıle getırınce panık atagın tekrarladıgı fıkrıne vardım artık. doktora goturecegım cunku psıkolojık olarak gercekten esım guclu degılmıs hastalık konusunda bunu ıyıce anladık sureklı evham yapıyor suphelenıyor korkuyor durumda. hatta sırf bu yuzden oyalansın dusunmesın dıye evde bırakmamayı dusunuyorum ıse goturmeyı dusunuyorum bakalım duruma gore.

aklımda kaldıgı kadarı ıle boyle ıste benden haberler. ınsaallah bu hafta daha normal bır hafta gecırırsem daha sık sızınle bırarada olurum sonrakı haftaya ınternetı de yapacagım telefona zaten.
evettt 2 hafta sonra seninle beraberiz cnm hoşgeldin topiğimizeeeeeeeee
ah cnm ya neler yaşamışsınız böle yahu bu dr.ların bazıları neden böyle dikaktsiz oluyor bir cana malolsa bile umurlarında değiller :KK47::KK47: iiki dikiş aldırmada çıktı ortayua cnm sonrası çok daha vahim ve zor olabilirmiş kaldı ki şimdiş bile ne sıkıntılar yaşatmış size bu ani problem inşlh bütün sonuçlarınız hep olumlu yönde çıkar eşin topallamadan normal yürümeye başlar cnm
iğneler aslında başlı başına korku bende eşime hergün kalçadan iğne yapıyorum bende senin gibi ilk başlarda tam yerine denk getirememmiştim eşimin kalçası bacağı uyuştu hissizlik yaşadı ama anladım ki yeri yanlıştı o sebebten oluyor böle cnm ama eşin fazlasıyla bu kadar ehvamlı ise senin için daha zor
herkeslerin ii olması bile bi huzur verir sana ohhh italaydan orjinal çanta güle güle kullan evet ya numaran gitmiş kusura bakma:KK17:haklısın arayan soran olmayınca kırılma huyuda kalmıyor insan da ama çok güzel yapmışsın akrabalara onların bişeyi olsa sen aramasan niye aramadı derler ama iş size gelince sallarlar aferin haketmişler:KK9:
bundan sonra daha güzel günlere inşlhhh:KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
yeni hafta dan yeni bir günden yağmurlu istanbul dan herkese günaydın
herkesin haftasonu umarım iyi geçmiştir
benim pazar günüm güzel geçti eşimle sinemaya gitik recep ivedik e eşim istedi bana kalsa yarı memeleketim olan çanakkale de çekilen flime gitmek isterdim eyvah eyvah a olsun haftaya da ona giderim belki neyse film güzeldi eğlendim sonra eşimle aldık elimize kahvelerimizi gezdik yürüdük test öncesi eşime moral oldu biraz daha düzeldi morali:KK9:
ve bugün tartılma günü bu haftayı çok merak ediyordum çünki kilom sabit kalmıştı bu hafta da aynı kalır diye korkuyordum gerçi dr. korkma normal desede içim içimi yiyordu:18: ve sabah tartıldım şükür ki
geçen hafta: 72.600 bu hafta:71.900 olmuşum:KK9: 700 gr vermişim :nazar:bu beni çok mutlu etti artık kilomda hareketlenme başladıhadi 60 lar az kaldı size gelmeye sizlerde bol bol --ler görmüşsünüzdür...:KK3:

Günaydın kızlar, yeni bir hafta hepimize güzellikler getirsin inşallah:KK16: Doğacım gelmiş, ne güzel olmuş, özledik valla seni buralarda, en kısa zamanda daha sık görüşürüz inşallah:KK16::KK16: Biz zaten iletişim halindeyiz, ama buradan da yazayım, acil şifalar diliyorum eşine kuzum, kendine de lütfen dikkat et. Herşey yoluna girer en kısa zamanda:KK16::KK16::KK16:
Cemrem pek güzel kilo vermişsin maşallah:nazar::KK9: Duraklama falan dinlemeyecek senin vücut anlaşıldı, bebek için hazırlık modunda galiba:KK16:
Duygucum kayınvalide ziyareti yapmış, bu arada evde de lahmacun yapılmış gördüümmmmm:KK53: Biz de perşembe-cuma günü izin aldık, Antep'e gidiyoruz, perşembe gidip, pazar günü döneceğiz. Gelsin lahmacuuunnnnlaaarrrrrr:KK53: Ben de tabi bir kaç gün ara vericem diyet programıma, fazla cozutmadan tabi:KK1:
Nurdanım geçmiş olsun, bu sene faranjit senin yakanı pek bırakmadı, dikkat et kendine, en kısa zamanda da iyileşirsin inşallah:KK16:
Ben de malum geçen hafta hayvansal ürün tüketmeden geçirdim, sonrasında da normal düzene dönüp, bir öğünde yeşil çorba yaptım, bugün son gün, yarın eski listeden birini uygulayacağım, artık alışkanlık haline geldi zaten yaklaşık ne yemem gerektiği. Çarşambadan itibaren yeni liste başlıyor aslında ama ben başlatmayacağım, pazartesi döndükten sonra başlarım diye düşünüyorum.
Geçen hafta 68.1 kg, bugün 67.3 kg:nazar: Ben de 800 gram vermişim yani, önceki hafta kilo aldığımı düşünürsek, vejetaryen hafta bana yaradı diyebiliriz:KK1: Bu kilolarda biraz salınım oluyor normal olarak ama azimliyim, 66'ya çok az kaldı:KK16: Hele 65'i devirince devrim yapmış gibi hissedeceğim galiba:KK1:
Şimdi biraz işe döneyim, hepinizi öpüyoruuummm:KK16::KK16::KK16:

Günaydın kızlar, yeni bir hafta hepimize güzellikler getirsin inşallah:KK16: Doğacım gelmiş, ne güzel olmuş, özledik valla seni buralarda, en kısa zamanda daha sık görüşürüz inşallah:KK16::KK16: Biz zaten iletişim halindeyiz, ama buradan da yazayım, acil şifalar diliyorum eşine kuzum, kendine de lütfen dikkat et. Herşey yoluna girer en kısa zamanda:KK16::KK16::KK16:
Cemrem pek güzel kilo vermişsin maşallah:nazar::KK9: Duraklama falan dinlemeyecek senin vücut anlaşıldı, bebek için hazırlık modunda galiba:KK16:
Duygucum kayınvalide ziyareti yapmış, bu arada evde de lahmacun yapılmış gördüümmmmm:KK53: Biz de perşembe-cuma günü izin aldık, Antep'e gidiyoruz, perşembe gidip, pazar günü döneceğiz. Gelsin lahmacuuunnnnlaaarrrrrr:KK53: Ben de tabi bir kaç gün ara vericem diyet programıma, fazla cozutmadan tabi:KK1:
Nurdanım geçmiş olsun, bu sene faranjit senin yakanı pek bırakmadı, dikkat et kendine, en kısa zamanda da iyileşirsin inşallah:KK16:
Ben de malum geçen hafta hayvansal ürün tüketmeden geçirdim, sonrasında da normal düzene dönüp, bir öğünde yeşil çorba yaptım, bugün son gün, yarın eski listeden birini uygulayacağım, artık alışkanlık haline geldi zaten yaklaşık ne yemem gerektiği. Çarşambadan itibaren yeni liste başlıyor aslında ama ben başlatmayacağım, pazartesi döndükten sonra başlarım diye düşünüyorum.
Geçen hafta 68.1 kg, bugün 67.3 kg:nazar: Ben de 800 gram vermişim yani, önceki hafta kilo aldığımı düşünürsek, vejetaryen hafta bana yaradı diyebiliriz:KK1: Bu kilolarda biraz salınım oluyor normal olarak ama azimliyim, 66'ya çok az kaldı:KK16: Hele 65'i devirince devrim yapmış gibi hissedeceğim galiba:KK1:
Cnm merhaba seni tebrik ederim :KK9::KK9:beni100 gr la gecmissin:KK9::KK9:
Yeni listene pazartesi gunu baslama fikri guzel antebe gidip yemek yemeden olur mu kahvaltida katmer ye:KK56:
Nasilsa kilocuklar gidiyor bi hafta rahat gecsin bisey olmaz:KK54:

canım evet ıletısım halındeyız ama tabıkı burda yazısmak da ayrı bır keyıf cok ozledım zaten burda olmayı. artık daha sık olabılırım dıye dusunuyorum tabıkı suprız bırsey olmazsa ınsaallah.

harıka gıdıyorsun valla canım ne dıyım kocaman kocaman alkıs sana.

smiley vs yapamıyorum duygularımı dıle getıremıyorum ama ınan cok sevınıyorum cok mutluyum bu azmınden dolayı.

antep yolcusuymussun ohhhhhhh cok sevındım mısafır gelmesın sana. sen gezmeye gıt ısteeeeeeeee. hayırlı yolculuklar ıyı eglenceler canım sımdıden. opuyorum senı kocaman.

X