Günaydın kızlar, bu hafta İzmir'de hava bahar havası gibi, haftamız da hep bahar havasında geçer inşallah
Duygucum pazar günü girmiş, şaşırdım valla
Benim bu ara hem iş yoğunluğu fazla olduğu için, hem de topik pek sakin olduğu için giresim olmuyor. Dün misafirimiz vardı, dolayısıyla biraz kaçamak oldu, geçen haftada ara ara fazla yemelerim ve kaçamaklarım oldu nedense:44: Nedense diyorum çünkü normalde açlık hissetmiyordum aslında. Bugün 4. listeye başladım, 1 ayı geride bıraktım (3 gün önce), sabah tartı sonucu geçen haftaya göre biraz fazlaydı ama regl öncesi olmam ve kaçamaklar nedeniyle olmuş olabilir deyip hiç takılmadım. Cemrem de kaçamaklara rağmen kilosunu korumuş, tebrik ediyorum
Ayrıca gittikçe inceldiğini görmek çok keyifli bir duygu, Cemrem de bunu alışverişle taçlandırmış
Ben de her program bittikten sonra yeni programa başladığım günün sabahı ölçü alıyorum, bir ay önceye göre 4 cm civarında incelme olmuş, tekrar geri gelmemek üzere yolladım cm'leri
Bu hafta 5 gün detox var programda, hayvansal ürünler yok, eski bir vejetaryen olarak zorlanacağımı sanmıyorum, sadece bu ara pek iştahım açık, inşallah rayına girer o da.
Duygucum, ben de seni çooook özledim yaa. Buluşsak artık ya biz. Sende durumlar nasıl, misafir yoğunluğu devam ediyor mu?
Doğayla haberleşme durumundayız, eşi dün hastaneden çıktı, eve misafirlerle giriş yapmışlar, Allah kolaylık versin, güç, kuvvet, sabır versin Doğacığıma. Her şey en kısa zamanda yoluna girer inşallah.
Nurdan da pek uğramamış sanki buraya, koca kafasıyla barışmış, güzel olmuş, herşey yolundadır inşallah
Hızlıca baktım, atladığım varsa affola kızlar.
Bu arada bugün iş çıkışı sahilde yürüme kararı aldım, deniz hem dinlendirir beni, hem sporumu yapmış olurum. İşyerinde eşofmanlarımı giyip öyle çıkacağım bugün
, yürüyüş yapıp sonra eve geçeceğim
2 haftadır biraz hareketsizdim, böylece tekrar hareket durumunu başlatıyorum
Duyguuuu gel beraber yürüyelim