yaa bu begenme butpnu nereye gitmiş yaaa, çok sinir oluyorum çookkkk
alıntılama da tek tek yapamadım, filizim gelmiş buralara bikaç sayfa da olsa topik hareketlenmiş
ama bizde boşluyoruz valla yalan deil, gerçi herkesin kendi telaşı var işte, ama ben yeniden eski hızımıza kavuşacagımızı düşünüyorum. filizcim özellikle senden ricam foruma girebildigin zamanlarda bi msj atıp haber verirsen bana, eger evdeysem mutlaka gelirim bende, azıcık konuşup dertleşmiş oluruz
gerçi bu hepiniz için geçerli yahuu, topiğe giren bana haber verebilir ben zevkle uçar gelirim buralara
adapazarının en sevmedigim yanı burada arkadaşsız olmam bana ilaç gibi geliyorsunuz valla
filziim kuzucumm, hastaymışsın öncelikle çok geçmiş olsunn
hep msj atmayı düşündüm sana ama gündüz iş yerindesiz sıkıntı olur die korkuyorum, akşamları da evde musait olsan eminim foruma girersin girmedigin için de işin var die düşündüğümden çekinik kaldım biraz. sen ne zaman fırsat bulursan canın isterse msj at mutlaka bana, ben telefona yapışık yaşıyorum malum
kuzum bu arada menulere yorum yapılmıyor die sitem etmişsin aslında haklısın da ama ben bu kadar dikkat etmezken birisinin menusunu eleştirmek hiiçç hoşuma gitmiyor, ee böyle olunca da bişey yazamıyorum kusura bakma emi
sen eğer menunu yazınca rahat ediyorsan motive oluyorsan yaz mutlaka, yavaş yavaş toparlıyoruz hepimiz yorumlara da başlarız, ama eğer yazmayım bana bi faydası olmuyor boşuna vakit kaybı diyorsan yazma, bence karar tamamen senin
ben menu yazdıgım zamanlarda daha çok dikkat ediyorum mesela sizlere mahçup olmamak için onun gibi düşün yani, hangi karar seni daha iyi hissettirecekse
duygucum da biraz daha iyimiş sanırım, düzeni de yavaş yavaş oturuyor. inşallah çalışma konusunda da senin için en hayırlı olan kararı alırsın canım
filiz için söyledigim şey hepiniz için ve tabiki senin içinde geçerli, foruma girip sohbet etmek istersen bi msj at, hata çağrı at ona bile evdeysem koşar gelirim
sen en doğru kararı alırsın eminim
neslicigim de tam gaz devam ediyor, hem çok hoşuma gidiyor, hem de inanılmaz motive ediyor beni. dünden beri ufak ufak başladım bende, öğle yemeklerim biraz fazla oldu 2 gündür ama akşamları az yiyerek dengelemeye çalıştım. adım sayısı da tam bilmiyorum ama dün 3 kere hastaneye gidip geldim, bugun de mevlut hazırlıgı mevlut zamanı mutfakta koşturma derken bütün gün ayaktaydım nerdseyse. şimdi de sırtımın ağrısından çatlayacam, bişey çıkacak bu sırtımdan ama bakalım kısmett
umarım diğer herkesler de iyidirrr, başka girip de bugun bişey yazdıklarımdan unuttugum yoktur inşallah
yarın evden uzaklaşıyorum bi süreliğine, iyi gelecek bana, daha geleli bikaç gün oldu ama çok bunaldım, ananemın rahatlıgı iyi gelecek bana, hem bolca hareket de olur bana. yarın pazara giderim mesela, bide telefonumu değiştirecem ona adam akıllı bi baknayım diyorum, kendimi oyalayacak işerin peşindeyim işte, canımın sıkkınlıgını gidermek için. ayy neyseee, herkese iyi geeceler canlaarrr