Duygucum, dediğim gibi hayırlısı olsun canım, dediğin gibi Kuzey de büyüdü epey, çalışmak belki daha iyi gelir sana. İlk enerji bulduğunda pilates yap, kesinlikle motive edecektir seni, yoga pilates tarzı sporlar esnekliği artırıyor, düzenli nefes alıp verme yapıldığı için insan kendini daha iyi hissediyor.
Duygucum biliyorsun kısıtlamalara hiç gelemiyorum aslında ama Mevsimlerden Roma ikna etti beni. Zaten bu da olmasa diyetisyen arayışlarına başlayacaktım. Ama bu programı da hazırlayan hem tıp doktoru, hem de diyet konusunda uzmanlaşmış biri, açıklamaları ikna etti beni, tabi bir de akşam atıştırma ihtiyacım kayboldukça güvenim arttı, tartıda güzel rakam görmek te bonus oldu
Düşün, 10 gündür pilav, makarna, daha da önemlisi patates yemedim hiç
canım gercekten cok mutlu oluyorum senı boyle gorunceeeeeeeeeee
oooooooo demek anneye gıdılıyorrrrrrrr ben de haftasonu annemlerde olacagımmmmmmmmmmmm annene bızden selamlar opuyoruzzzzzz guzel guzel hasrat gıder canım benımmmmmm
Sağol canım benim, çok azimliyim çooook, hepimiz verelim kilolarımızı inşallah
Ben Cemremden etkilenerek yavaş yavaş motive oldum, o sonuç aldıkça hem çok sevindim, hem gaza geldim, bir de baktım menüler dolu dolu, spor desen normal ve yine de kilo veriyor, o yüzden bir uzman eli değmesinin önemli olduğunu düşündüm. Şimdi bana da bir uzman eli değdi sayılır
Bu arada farkında mısın bizim annelerimize gidiş tarihlerimiz hep çakışıyor
Ne güzel tesadüf oluyor, sen de anneciğine bizden selam söyle canım
Kişiler: | Başlangıç: | Geçen Hafta: | Bu Hafta: | Gelen/Giden: | Toplam Gelen/ Giden: | Hedef: |
duyfer_2006 | 85 kg | 60,2 kg | 60,7 kg ) | +500 gr | 24,5 kg | 59 kg |
pomogranate | 110,00 kg | 99,5 kg | 98,5 kg | -1,00 kg | 11 kg | 80 kg |
nesli78 | 75 kg | 71 kg | 69,9 kg | -1,1 kg | 6,2 kg | 58 kg |
sunagokan | 72 kg (doğum ) | 65,1 | ?? kg | ?? gr | 6,9 kg kg | 59 kg |
ceşminaz | 83 kg | 75,7 kg | izinli kg | ?? gr | 7,00 kg | 70 kg |
serap_serap | 77,9 kg ( doğum ) | 82,4 kg | 82,4 kg | 0,0 gr | kg | 60 kg |
berivannn | 85 kg | 65 kg | ?? kg | ?? kg | 20 kg | 58 kg |
tultan | 108,00 kg | 104 kg (hamilelik) | izinli | kg | kg | ?? kg |
cemrem29 | 85,8 kg | 74,4 kg | 70 kg | -400 gr | 11,8 kg | 68 kg |
| | | | | | |
| | | | | | |
[tr],
Canım, ellerine sağlık bu koşturmaca içinde bile tabloyu hazırlıyorsun, öpüyorum o güzel pamuk ellerinden
Cemrem istikrarlı bir şekilde kilo vermeye devam ediyor, biz de inşallah her hafta -- görelim
6'lı rakamlara gelmişsin bile Cemrem
aynı kiloda sayılırız artık
Ya bu arada ben sana bedenini sormuştum, 44 demiştin galiba, fotoğraflarda daha ince duruyorsun, bir de yanlış hatırlamıyorsam boyun da uzundu senin, beden konusunda kafam karıştı yani, ben mi yanlış okudum acaba:44:
Doğacım da şeytanın bacağını kırdı çok şükür
, tebrik ediyorum
, uzun zamandır kilo veremiyordun, ilaç gibi gelmiştir sana
Ben de benzer şekilde aylardır yavaş yavaş kilo alıyordum, çok şükür ben de şeytanın bacağını kırdım
İnşallah istikrarlı bir şekilde de vermeye devam ederim
Sevgili Doğacığım için de, ben ne kadar verirsem 2 katını versin her hafta diye dua ediyorum
kızlar cızelgemızı yayınladım kılo veren herkesı tebrık edıyorum ben ızın aldıgımda 99 dum ama ızınlı haftanın ortasında 99,5 den fazlasını gordugum bıle olmustu nerdeyse. oyuzden kılomu 99,5 olarak gordum 98,5 ındım sukur. ınsaallah boyle devam eder gercı bu hafta duzenım gecen haftakı gıbı degıl ayrıca cok yogunum yorgunum grıbı bugun atlattım sayılır bır gun ıyı bır gun kotu gectı yolcu da olacam haftasonu. bakalım odem olur yolculuktan yıne. hayırlısı artık. ıkı gundur spora gıdemedım ama yarın gıderım forumu bıtırıp calısmam gereken evraklar var su an. marketten yenı geldım dun de cok agırlastım erkenden uyudum sukur bugun ıyıydım
Doğacım olumsuzlukları düşünme canım, sen elinden geleni yaparsın biliyorum, ödem mutlaka olur, dönünce atarsın birkaç günde
kızlar gecen gunlerde zora kotek menulerımı yazdım ama hıcbırınız yorumlamamıs ben menu yazamıyorum spor yazamıyorum sızlerın motıvasyonuna faydam olmuyor buaralar dıye kendımı yedım bıtırdım cunku nerdeyse bır haftadır gıremedım ama menulerıme zaten bakılmıyor oyuzden ben menu yazmayım cızelgeyı yayınlarım musaıt oldukca da gelır sohbet ederım cunku cok zor sartlar altında o menulerı tek tek yazıyorum hem notlarıma hem sıze.
Anaaaammmm İzmir gibi olan arkadaşımızda hava bozmuş birden
Doğacım, bu topikte yeni başladık zaten, ayrıca ne demiştik, hatta sen demiştin, diyet baskısı yok diye
Uzun zamandır hepimiz diyet modundayız, o yüzden menülere alıştık artık, arada birbirimizden örnek alıyoruz ama yorum fazla yapmıyoruz. Özel bir durum olursa yorumlanıyor veya soru soruluyor gördüğüm kadarıyla. Bir de hepimiz farklı yöntemler uyguluyoruz, ben bir programa bağlı kalıyorum, Cemrem diyetisyenin verdiği listeyi uyguluyor, Nurdan daha başlamadı zaten, Duyguş ta başlamadı sayılır, Suna ne yiyip içiyor, ne uyguluyor bilmiyorum, bu yüzden menülere yorum yapmak ta zorlaştı. Menülerine yorum yapılmaması okunmadığı anlamına gelmez, ben okuyorum ve bazı şeyleri kendimce kontrol ediyorum, süt, yoğurt varsa sesimi çıkarmıyorum, yoksa uyarıyorum zaten
Bana sorarsan menülerini yazmaya devam et, otokontrol sağlamak için bile faydalı.
neslıcıgım ben de senı ozledım canım sagolasın yanlız bırakmıyorsun habersız de kalmıyoruz ama burda olmanın ayrı bır keyfı var tabıkı. buaralar bana en ıyı gelen sey senın ıstıkrarını gormek canım, cok cok mutlu oldum devam etmene.
canımmmmmm benım ben de aynen oyleyım bugun neslıye de anlattım daraldım kaldım bunaldım gecıcı bırsey de degıl nasıl olacak bılmıyorummmm hersey ustume gelıyor planlarımı yapaıyorum dıye ıste. hayırlısı artık ne dıyım
bır de ınan ben sızler ıle gorusmekten hep keyıf aldım ayrıca forumda menu yazmak spor yapmak gorev bıldım sımdılerde zaten eskı gucum de azmım de yok bır de boyle hayatım yogunlasınca ıyıce nevrım dondu dıyete uymaya calısıyorum da ıste aranızda olamıyorum sık sık. bır de duzenlı spor gecen hafta yaptım ama bu hafta baslayamadım dusun. yapmam gereken ısler var halen. dun 5te kalkıp camasır katladım bır gun once yapamadıgım ıcın. al sana en basıt ornek. makyajsız cıkmıyordum bıraralar, sımdı ınan ayloardır kalem rımel bıle gormedı yuzum. ha buarada kıprıklerım kırıldı benım, onu da anlamadım sac kıran gıbı bırseymıs bır ılac kullanıyorum ıkı gundur cumartesı gunu oldu.
Geçmiş olsun canım, mevsimsel olabilir, stres tetiklemiştir, geçmezse doktora git yalnız, ihmal etme lütfen. Diğer konuları biliyorum zaten, dün de mesajlaştık, Allah kolaylık versin gülüm, yalnız ne olur kendini ihmal etme. En önemli şey sensin, o yüzden önceliklerini ona göre ayarla. Yoksa bu kadar iş arasında boğulup kalırsın. Bizler burdayız, yanındayız, hiçbirşey yapamasak ta destek olmaya çalışıyoruz
uzun zaman sonra merhabalar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hepınızı cok ozledımmmmmmmmm hepınız ıyısınızdır ınsaallahhhhhhhhh
ben cuma aksam spora gıttım asırı yoruldum haftanın yrogunlugu ve haftanın spor yorgunlugu derken pestılım cıktı o gun. cumartesı gunu grıp tekrar ettı halsız halsız yatarken esım aradı yolculuk tarıhını ıone almıs hemen valız hazırladım teyzem yatılı geldı aynı gece. evı temızledım mecburen zor oldu kocaman ev detaylı temızlık yaptım utuyu konmsum yapmıstı esım gercı baya soylendı ama neyse ıste komsumdan da oldum zaten cunku evım uzak kaldı ıona ayrıca bebegı sık sık hastalanıyor hatta kendısı de bel fıtıgından amelıyat olacak ıste cumartesım de boyle gectı gece teyzem geldı yarı hasta onunla ılgılendım pazar gunu. dısarı da cıktık bırazcık yuruduk cok yoruldum halıyle. dun de ısyerınde cok yogun gunlerım ekstra basladı aksam grıp yenıden yokladı derken 9 bucuk cıvarı ancak dayandım yattım bugun de yıne aynı tempo, market olayı vs derken sızlerleyım ıste.
ısyerımızın odemelerı, reklam vs ıslerı derken telefon trafıgı kafa yorgunlugu vs oluyor ekstra. zaten ıs hayatımız yogun bır de kendı ısımızle ılgılenmek ıyıce yoruyor aksamları esım laptopu kullanıyor her gun.
haftasonu ıstanbula gıdecegım kendı aramızda acılıs gıbı yapacagız hem de mantı vs hazırlık yapacagız anneme stok. malum kendı basına olacak lokantada. onlar da ısyerıne yakın evı tasıdılar hem ısyerının ıslerı hem evı tasımak canları cıktı hayırlısı artık ALLAH yuzumuzu kara cıkartmasın ınsaallah
Canım, tekrardan hayırlı olsun, bol ve bereketli kazançlar getirsin lokantanız
Biz de İstanbul'a geldiğimizde uğrayalım
Mantı 1 tabaktan fazla yeme
sadece yap
Seni burada görmek ayrı keyif, en kısa zamanda daha sık aramızda olmanı diliyoruuuummmmm
Oyyyy Duygucum güzel sözlerin için teşekkür ederim arkadaşım
İyice motive ettin beni
yaa bu begenme butpnu nereye gitmiş yaaa, çok sinir oluyorum çookkkk
alıntılama da tek tek yapamadım, filizim gelmiş buralara bikaç sayfa da olsa topik hareketlenmiş
ama bizde boşluyoruz valla yalan deil, gerçi herkesin kendi telaşı var işte, ama ben yeniden eski hızımıza kavuşacagımızı düşünüyorum. filizcim özellikle senden ricam foruma girebildigin zamanlarda bi msj atıp haber verirsen bana, eger evdeysem mutlaka gelirim bende, azıcık konuşup dertleşmiş oluruz
gerçi bu hepiniz için geçerli yahuu, topiğe giren bana haber verebilir ben zevkle uçar gelirim buralara
adapazarının en sevmedigim yanı burada arkadaşsız olmam bana ilaç gibi geliyorsunuz valla
filziim kuzucumm, hastaymışsın öncelikle çok geçmiş olsunn
hep msj atmayı düşündüm sana ama gündüz iş yerindesiz sıkıntı olur die korkuyorum, akşamları da evde musait olsan eminim foruma girersin girmedigin için de işin var die düşündüğümden çekinik kaldım biraz. sen ne zaman fırsat bulursan canın isterse msj at mutlaka bana, ben telefona yapışık yaşıyorum malum
kuzum bu arada menulere yorum yapılmıyor die sitem etmişsin aslında haklısın da ama ben bu kadar dikkat etmezken birisinin menusunu eleştirmek hiiçç hoşuma gitmiyor, ee böyle olunca da bişey yazamıyorum kusura bakma emi
sen eğer menunu yazınca rahat ediyorsan motive oluyorsan yaz mutlaka, yavaş yavaş toparlıyoruz hepimiz yorumlara da başlarız, ama eğer yazmayım bana bi faydası olmuyor boşuna vakit kaybı diyorsan yazma, bence karar tamamen senin
ben menu yazdıgım zamanlarda daha çok dikkat ediyorum mesela sizlere mahçup olmamak için onun gibi düşün yani, hangi karar seni daha iyi hissettirecekse
duygucum da biraz daha iyimiş sanırım, düzeni de yavaş yavaş oturuyor. inşallah çalışma konusunda da senin için en hayırlı olan kararı alırsın canım
filiz için söyledigim şey hepiniz için ve tabiki senin içinde geçerli, foruma girip sohbet etmek istersen bi msj at, hata çağrı at ona bile evdeysem koşar gelirim
sen en doğru kararı alırsın eminim
neslicigim de tam gaz devam ediyor, hem çok hoşuma gidiyor, hem de inanılmaz motive ediyor beni. dünden beri ufak ufak başladım bende, öğle yemeklerim biraz fazla oldu 2 gündür ama akşamları az yiyerek dengelemeye çalıştım. adım sayısı da tam bilmiyorum ama dün 3 kere hastaneye gidip geldim, bugun de mevlut hazırlıgı mevlut zamanı mutfakta koşturma derken bütün gün ayaktaydım nerdseyse. şimdi de sırtımın ağrısından çatlayacam, bişey çıkacak bu sırtımdan ama bakalım kısmett
umarım diğer herkesler de iyidirrr, başka girip de bugun bişey yazdıklarımdan unuttugum yoktur inşallah
yarın evden uzaklaşıyorum bi süreliğine, iyi gelecek bana, daha geleli bikaç gün oldu ama çok bunaldım, ananemın rahatlıgı iyi gelecek bana, hem bolca hareket de olur bana. yarın pazara giderim mesela, bide telefonumu değiştirecem ona adam akıllı bi baknayım diyorum, kendimi oyalayacak işerin peşindeyim işte, canımın sıkkınlıgını gidermek için. ayy neyseee, herkese iyi geeceler canlaarrr
Nurdancım, ben Cemremden etkilenerek gaza geldim, sen de hem Cemremden hem benden etkilenerek gaza geliyorsun gibime geliyor
Çok ta iyi oluyor, emin ol
Kafanda net olarak karar verdin mi müthiş bir irade geliyor, haftaya kilo bildirimini bekliyoruz, ondan sonra da gelsin bol bol ----ler ve şahane bir söz-nişan kıyafeti içinde sen
iyi akşamlar herkese muhabeti kaçırmışım tühhh olsun daha çok muhabbet ederiz biz
benim bugün son sınavım avrdı arapçadan şükür ii not aldım ortalamam çok güzel geldi sınıfı geçtim..
ama bugün ayrıyeten cnm sıkıldı ben bugün stepe gidecektim saatinde hazırlanıp spor salonunun yolunu tuttum gittim bekle bekle kimseler yok:44: gidip kayıt yapan bayana sordum dedim step başlamıcak mı acaba diye ne dese beğenirsiniz aaa stepe bi tek siz yazılmışsınız o yüzden yok step..
siz başka spor programı seçin oaraya kayıdınızı yenileyim dedi
yahu ben step dye kendimi paraladım orda kaç kere sordum var dedi cins bayan şimdide gözümden kaçmış diyor...
neyse fitness baktım saatleri bana uymuyor mecburen istemediğim pilatese kaldım:26
azartesi çarşamba pilatese gidicem yarın bi gidip bakıcam baktım ki yoğun bi hareket yok vazgeçip bırakıcam ya ufff zaten ben istedim ya muhakkak bir şey olr neyse deneyip görücem artıkk benden böyle bugün ki menümü de yazıp kaçayım ben
sabah: 2 dilim ekmek,5 fındık,30 gr. otlu peynir.1 yumurta,bir bardak süt,maydanoz,4 tane kıvırcık
ara: 2 kuru incir
öğle: 4 kaş.sebze yemeği,yarım su bar.yoğurt,30 gr. tavuk yağsız tavada pişirdim.1 dilim ekmek,2 kaş. bulgur pilavı,bi kase yayla
çorbası
ara: 4 adet kuru kayısı
akşam: 4 kaş.sebze yemeği,yoğurt,2 dilim ekmek,30 gr. tavuk,2 kaş. pilav
ara: şekersiz çay,40 gr. kuru üzüm bugün de kuru meyvelerden gitmişim ya
aktivite: 2,5 km yürüyüş,2,5 lt su.. herkese iyi gecelerrrr
Cemrem, dedim ya ben de stepi çok severim ama pilates moda olduğundan beri doğru dürüst step yaptıran yer kalmadı, pilates te faydalı olur, sen zaten çok güzel kilo verdin, pilatesle birlikte güzel sıkılaşırsın canım
kızlar bir günaydın demek için girdim belediyeye gitmem lazım geçmişi gelince alıntılarım keyifli günler
Günaydın güzel arkadaşım, kolay gelsin işlerinde