- 24 Mart 2012
- 17.121
- 3.469
- 41
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
Çok fazla birikim olmadığı için alıntılamak kolay oldu dolayısıyla hepimize güzel ve enerjik bir hafta olsun forumun birbirinden güzel hatunları diyerek giriş yapayım
Ben haftasonu zorlanırım diyordum ama öyle olmadı, sadece cumartesi akşam sardalye vardı menüde, porsiyon olarak biraz fazla kaçırdım, o da normal Eşim bir ara, "sen sürekli birşeyler yiyorsun, böyle kilo vereceğine emin misin" dedi Sabah tartıda gördüğüm rakam beni çok mutlu etti, uzun zaman sonra ilk defa bu kadar kilo verebildim bir haftada, hele de epeydir vermek bir yana az az da olsa alıyordum malum, bundan sonra da az ya da çok gideceğine inanıyorum ve elimden geleni yapmaya kararlıyım
Geçen hafta pazartesiden beri istisnasız her gün 10000 adım attım, sabahları yoga yaptım, inşallah bu düzen devam edecek. Bu haftasonu Denizliye gideceğiz bir aksilik olmazsa, orada da elimden geldiğince hem diyet programına, hem adım sayıma dikkat edeceğim
canım benım esım halen anlamıyor ve aynı cumlelerı soyluyor ara ogunu bıle anlamıs degıl mesela. oyuzden bosver sen esını benceeeeee, onlar ne anlar kı