- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
çeşmicim cnm bugün yoğun olacaksın kolaylıklar olsun hep sanaherkese mutlu huzurlu güzel haftalar canlaarrr dilerim tartıda herkes bolca --- görür ben bu haftada bildirim yapmayacagım izninizle, bugun regl oldum onun da fazlası var e bide bi süre dikkat de etmeyince ordan gelen ++ lar da var derken şimdi listede kendimi ++ olarak görmek istemiyorum bugunden itibaren dikkat etmeye başlıyorum tabiki, önümüzdeki haftaya toparlayabildigim kadar toparlarım, hem neslicigimin dedigi blog u da inceleyecegim mutlaka gerçi detokslarla çok aram yok ama onun dışındaki düzen bana baya uyuyor gibi işte bakalım halledecegiz umarım.
bugun sabahtan da psikiyatriste gittim, panik ataktan dolayı arada kontrol olmam lazımdı ama hep ihmal ediyordum, bide ben de aşırı dikkat dagılması ve konsantrasyon bozuklugu var, onları da bi konuşalım dedim. yeni gelmiş bu doktor çok da iyi bi adamdı, psikolog gibi baya uzun konuştu benmle. uyku düzensizligim de oluncao nunla ilgili basit bi ilaç vereyim en azından düzene girene kadar kulan dedi, onun dışındakiler hastalık deil, mizaçtan kaynaklı, terapi yaparız seninle konsantrasyonla dikkat dagınıklıgıyla ilgili olan sorunları da öyle hallederiz dedi. çok içime sindi bakalımi en azından aklımdaki işlerden biri çıktı
yarın da baabnnemin sene mevludu var, onunla uğraşacagımi ondan sonra da köye gidip bi süre dinlenmeyi düşünyorum. orası iyi geliyor bana artık internette var orda dolayısıyla sizden de kopmam iyi gelir hem orda emrahla da rahat görüşürüz. evde babamdan dolayı eve girip çıkma saatleri falan hep sıkıntılı gelemiyorum artk gerginlige
ayy neyse daha çok konuşasım var da yeter bu kadar bi anda bombardımana tutmayım sizi şimdi biraz uzanıp da yeşil çayımı içeyim tekrardan herkese güzel haftalarr
dün ne güzel kendin için bir adım atmışsın senin adına çok sevindim problemlerinide aza indiriceksin sen ..mevlüdünüz de kabul olsun alalh rahmet eylesin babaannene
nesli menün güzel olmuş beğendim sende bu gidişlar o inatçı kilolar kalmayacakoo akşam çikolata var iimiş herşeyden az yemek daha çabuk kilo verdiriyor....Merhaba kızlar, akşam mesaisine gelen olmamış daha Doğa sporda galiba Ben de O Ses Türkiye finalini izlerken adım sayımı 10000 yaptım ve oturdum. Menümü yazayım bu arada,
Kahvaltı:
- 2 dilim çok tahıllı ekmekle hazırladığım yağsız tost
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 elma
- 1 kase yoğurt
Öğle Yemeği:
- 1 kase yayla çorbası
- 1 avuç içi kadar fırında tavuk göğüs
- 1 kaşık fava
- 1 kaşık haşlanmış brokoli
Ara:
- 1 ince dilim kek (haftasonu yaptım)
- 1 fincan sade neskafe
Akşam Yemeği:
- 1 ızgara levrek
- 1 kase salata
Ara:
- 1 minik kare bitter çikolata
Bugün öğlen yediklerim azdı, tabağıma aslında radika ve brokoli almıştım ama ikisine de sirke koymuş aşçı, ben de yiyemedim. Ekmek hakkım vardı ama yemeyi unuttum Akşam da acıkırsak 1 kare bitter çikolata hakkımız var, ben de 8 gündür hiç yememiştim ama bugün yedim Az olunca daha bir tadını aldım sanki
Su tüketimim 2.5 litre, adım sayım bugün de 10000'i geçti