hepsinin derdi ayrı valla. benim oğlan 1 yaşına kadar doymayı bilmiyordu. kaşığı bekletince kızıp ağlıyordu. ne olduysa 1yaş gününde oldu. kuzeninden virüs kaptı ishal istifar. o iştahlı bebek yok oldu. ondan sonra yemek işkence gibi oldu. ki 16. ayına kadar çiğneyip tükürüyordu. la daha 8 aylıkken ağzında güzelce çevirip dişsiz haliyle damaklarıyla güzelce pütürleri ezip yutuyordu. 12-16ay arası krizlerdeydim. tam yine düzene oturdu derken hooop 4tane azı ve 2 köpek dişi aynı anda çıkar mı??? üstüne de haziran başı yine aynı kuzenden aynı virüsle ishal istifar hastanelik oluyoruz. ağustosta memlekete gittim 1aydan az fazla kaldık. yapmam etmem dediğim şeyi yaptım. tabakla kaşıkla peşinde gezdim. sonra baktım ki bu numaralar sadece bana. anneanesinden bi güzel yiyor ki şaştım. hıı sen misin anneyi üzen. öğünlerin arasını uzatıp ara öğün hiç bişi vermedim belli bir süre. sadece öğlen yemeği ve akşam yemeğinin arasında meyve verdim
eylülden beri de sadece sabah süt veriyorum. belli bir zamandan sonra akşam sütü içmek mideyi rahatsız edermiş diye okudum bir prof.un yazısında. gerçekten de rahatladı sanki, uykusuna da yansıdı. şu 2 yaşı o kadar bekledim ki. deliksiz uyku için. çok şükür eskiye göre çok nadir çıkar sesi gece.
ay siz nerdeydiniz ayol
laf açmasanız konuşacak bişi bulamıyordum