Eski dostlar hep beraber elele verelim

Erce 1.kasım.2013 cuma günü Zeynep Su prensesini spinal sezaryen ile dünyaya getirdi.
Bilgisayarı bozukmuş, o yüzden ben haber veriyorum canlar :)

Allahım ne güzel haberler alıyoruz :) yakında tek taş oynayanlar ikilemeye başlayacak herhalde :)

Taf 'ı da ispiyonlayım :) 2.ye hamile.

Cok sevindim rabbim ailesine bagislasin.hayirli evlat olsun.saglikli uzun bir yasam diliyorum zeynep suya.ercem sanada gecmis olsun canim gözün aydin olsun:nazar:

Canlarım selam,
Son sayfaları okudum şöyle bir. Yavaş yavaş toplanıyoruz inş.
Medi, erce, eslem ve aklıma gelmeyen tüm taze anneler hepinizi çok tebrik ediyorum. Allah sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsin inş.

Biz bugün 2 yaşımızı doldurduk. Tuna'm konuşmaya yatkın çıktı. 1,5 yaşından beri konuşuyo..Şu an çenemiz çok düşük maşallah:)

1 hft önce kreşe başladık. Aralık ortası işe başlıyorum. Alıştırmak için erken başlattık. Sabahları kriz yaşıyoruz çok üzülüyorum ama alışacak inş.

Sanırım işe başlayınca daha sık gelebilirim buralara. Annelik en yoğun meslek:)

Öpüyorum sizi ve bebelerinizi

Canlarım selam,
Son sayfaları okudum şöyle bir. Yavaş yavaş toplanıyoruz inş.
Medi, erce, eslem ve aklıma gelmeyen tüm taze anneler hepinizi çok tebrik ediyorum. Allah sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsin inş.

Biz bugün 2 yaşımızı doldurduk. Tuna'm konuşmaya yatkın çıktı. 1,5 yaşından beri konuşuyo..Şu an çenemiz çok düşük maşallah:)

1 hft önce kreşe başladık. Aralık ortası işe başlıyorum. Alıştırmak için erken başlattık. Sabahları kriz yaşıyoruz çok üzülüyorum ama alışacak inş.

Sanırım işe başlayınca daha sık gelebilirim buralara. Annelik en yoğun meslek:)

Öpüyorum sizi ve bebelerinizi

Canım ya izini kaybettim senin. Maşallah Tuna oğluşuma.
Bende kreş arayışlarındayım, eşimi ikna etmek çok zor.
Bana özelden Tunayı kayıt ettiğin kreşi söylermisin canım:? ben öveçler tarafında düzgün bir yer arıyorum da. biraz silkelenmem lazım.

merhaba kızlar özlemişim sizi :) doğum yapan hamişlerimize hayırlı olsun. benim kızım da 17 aylık oldu bıdır bıdır konuşuyo maşallah

Merhaba kizlarrr guzel dileklriniz icin cok tesekkur ederim tlfndan alinti yapamadim
rabbime binlerce sukurler olsun evladims kavustum allahim isteyen herkese nasip olsun
Potimm gecmis olsun canim ins iysindir simdi
bilgisayar tamir olunca zeynepsuyu sizinle tanistiririm teyzeleri
gurbetcim sen napiyosun dktor islerin bittimi sonuc nedir canim ins senden de yakinda guzel haberler aliriz

Merhaba kizlarrr guzel dileklriniz icin cok tesekkur ederim tlfndan alinti yapamadim
rabbime binlerce sukurler olsun evladims kavustum allahim isteyen herkese nasip olsun
Potimm gecmis olsun canim ins iysindir simdi
bilgisayar tamir olunca zeynepsuyu sizinle tanistiririm teyzeleri
gurbetcim sen napiyosun dktor islerin bittimi sonuc nedir canim ins senden de yakinda guzel haberler aliriz

simdilik iyiyim cnm insAllah guzel haberler vercem

canim bnm cok cok gecmisn olsun allhim sifa versin sana arada olsada yine hepimiz ugruyoruz haber veriyoruz kendimizden unutulmamak ne guzel kizin da buyudu masAllah

merhaba akillibiidik;

yaklaşık 1,5 sene önce monozebra kartlarıyla ilgili yazmışsın, fotoshopta çizdiğini, dileyenlere mail atabileceğini söylemişsin.
3aylık kızım için, çizimlerini mail atabilir misin? mail adresim: berire@hotmail.com
şimdiden teşekkürler

Potitom geçmiş olsun, Allah şifa versin.
Maşallah fıstığım kocaman olmuş nice senelere sağlıkla inşallah

merhaba akillibiidik;

yaklaşık 1,5 sene önce monozebra kartlarıyla ilgili yazmışsın, fotoshopta çizdiğini, dileyenlere mail atabileceğini söylemişsin.
3aylık kızım için, çizimlerini mail atabilir misin? mail adresim: berire@hotmail.com
şimdiden teşekkürler

Merhaba güzel arkadaşlarım, oğlumun pırıl pırıl teyzeleri.
3 sene önce bu sıralar daha yeniydim forumda :) bir bebek hayaliyle yaşıyordum o günlerde.
bugün ise o bebek tam 2 yaşında kocaman adam oldu yaa :))

$emre 2 yaş.jpg

kızlarrrr selammmmmmmmm olsun hepinizeeeee..

uzun aradan sonra bi bakayım dedim aslında pek ümidim yoktu ama baktım hala devam edenler var..çoook mutlu oldum..buranın tadı hiç bi yerde yok..
ama anne olunca vakit bulmak zor eskisi gibi yazamıyorum.

çok okuyamadım ama medi ye çooooooooooooooooooook sevindim..Erce ablaya daaa................

Poti nin kızını görünce şoka girdim maşallahh kocaman olmuşşş.Koprina nın oğlu da ppek yakışıklı olmuşşşş...

Hepinize maşallahhh..

Benim oğlumda 9 aylık oldu.. 6. aydan sonra huyu değişti huysuzlaştı biraz hareketlendi ..şimdi de yemeklerle savaşıyoruz. ağzında bekletiyor kaşığı itiyor hiç vermesek hiç yemicek sadece sütle beslenicek.. anne sütü de veriyorum akşamları işten gelince ..
Kayınvalidem bakıyor..hayat bambaşka oldu bnm için biraz zor biraz yorucu ama buraya ilk yazdıklarım aklıma geldi de şükür bugünüme:)))

Koprim senin civciv horozluğa doğru yol almış :)
Hayırlı sağlıklı uzun bir ömrü olsun inşallah

Pınarcım aynı sorun bende de var.. 7. Aydan beri yemek yedirmeye cebelleşiyorum :/ eymi uğraşınca eline oyalayıcı bişey verince nispeten yiyor ama Veluş çok inatçı, hiç bişeye kanmıyor yemek yediremiyorum.
18 aylık oluyoruz biz de nasipse 22 aralıkta

hepsinin derdi ayrı valla. benim oğlan 1 yaşına kadar doymayı bilmiyordu. kaşığı bekletince kızıp ağlıyordu. ne olduysa 1yaş gününde oldu. kuzeninden virüs kaptı ishal istifar. o iştahlı bebek yok oldu. ondan sonra yemek işkence gibi oldu. ki 16. ayına kadar çiğneyip tükürüyordu. la daha 8 aylıkken ağzında güzelce çevirip dişsiz haliyle damaklarıyla güzelce pütürleri ezip yutuyordu. 12-16ay arası krizlerdeydim. tam yine düzene oturdu derken hooop 4tane azı ve 2 köpek dişi aynı anda çıkar mı??? üstüne de haziran başı yine aynı kuzenden aynı virüsle ishal istifar hastanelik oluyoruz. ağustosta memlekete gittim 1aydan az fazla kaldık. yapmam etmem dediğim şeyi yaptım. tabakla kaşıkla peşinde gezdim. sonra baktım ki bu numaralar sadece bana. anneanesinden bi güzel yiyor ki şaştım. hıı sen misin anneyi üzen. öğünlerin arasını uzatıp ara öğün hiç bişi vermedim belli bir süre. sadece öğlen yemeği ve akşam yemeğinin arasında meyve verdim
eylülden beri de sadece sabah süt veriyorum. belli bir zamandan sonra akşam sütü içmek mideyi rahatsız edermiş diye okudum bir prof.un yazısında. gerçekten de rahatladı sanki, uykusuna da yansıdı. şu 2 yaşı o kadar bekledim ki. deliksiz uyku için. çok şükür eskiye göre çok nadir çıkar sesi gece.
ay siz nerdeydiniz ayol :KK70: laf açmasanız konuşacak bişi bulamıyordum :KK70:

hepsinin derdi ayrı valla. benim oğlan 1 yaşına kadar doymayı bilmiyordu. kaşığı bekletince kızıp ağlıyordu. ne olduysa 1yaş gününde oldu. kuzeninden virüs kaptı ishal istifar. o iştahlı bebek yok oldu. ondan sonra yemek işkence gibi oldu. ki 16. ayına kadar çiğneyip tükürüyordu. la daha 8 aylıkken ağzında güzelce çevirip dişsiz haliyle damaklarıyla güzelce pütürleri ezip yutuyordu. 12-16ay arası krizlerdeydim. tam yine düzene oturdu derken hooop 4tane azı ve 2 köpek dişi aynı anda çıkar mı??? üstüne de haziran başı yine aynı kuzenden aynı virüsle ishal istifar hastanelik oluyoruz. ağustosta memlekete gittim 1aydan az fazla kaldık. yapmam etmem dediğim şeyi yaptım. tabakla kaşıkla peşinde gezdim. sonra baktım ki bu numaralar sadece bana. anneanesinden bi güzel yiyor ki şaştım. hıı sen misin anneyi üzen. öğünlerin arasını uzatıp ara öğün hiç bişi vermedim belli bir süre. sadece öğlen yemeği ve akşam yemeğinin arasında meyve verdim
eylülden beri de sadece sabah süt veriyorum. belli bir zamandan sonra akşam sütü içmek mideyi rahatsız edermiş diye okudum bir prof.un yazısında. gerçekten de rahatladı sanki, uykusuna da yansıdı. şu 2 yaşı o kadar bekledim ki. deliksiz uyku için. çok şükür eskiye göre çok nadir çıkar sesi gece.
ay siz nerdeydiniz ayol :KK70: laf açmasanız konuşacak bişi bulamıyordum :KK70:

Anacım öğle ve akşam yemeği arasında sadece meyve mi!!! Şuan saat öğlen 1 ve vera kahvaltısını yemedi! Günde 1 öğün yiyor onu da yarım yamalak :/ kimseye inandıramıyorum çünkü kilosu 13.5 ayına göre şişman bile sayılır! Eymen 13 kilo ama 2. öğününü yedi... Anlamadım ben bu bebelerden bişey :/

Kızlar ben 2. ye hamileyimmmmmmmmm...

test yaptım 2. çizgi çıktı.. 2,5 sene bekledim bu çizgileri görmek için şimdi peşpeşe geldiler.
Oğlum 18 aylıkken doğacak diğeri..

Planlı değildi hemen olmaz sanıyordum. 2 yaş ara ile düşünüyordum. ama nasip kısmet...

İşim çok zor dua edin bana...

Anacım öğle ve akşam yemeği arasında sadece meyve mi!!! Şuan saat öğlen 1 ve vera kahvaltısını yemedi! Günde 1 öğün yiyor onu da yarım yamalak :/ kimseye inandıramıyorum çünkü kilosu 13.5 ayına göre şişman bile sayılır! Eymen 13 kilo ama 2. öğününü yedi... Anlamadım ben bu bebelerden bişey :/
kıyamam ya, azıları falan mı çıkıyor ki ?

test yaptım 2. çizgi çıktı.. 2,5 sene bekledim bu çizgileri görmek için şimdi peşpeşe geldiler.

Planlı değildi hemen olmaz sanıyordum. 2 yaş ara ile düşünüyordum. ama nasip kısmet...

vallahi mi ya :KK70: Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. 2.bebişler de gelmeye başladı :KK70:
ben dedikodu makinası gibiyim ha :KK70: seb_bosh ve taf da ikincileri bekliyorlar.

crafty min pek sesi çıkmıyor :) nerelerdesin güzellik?
medi çifte kavrulmuş yavrucuklarla yeterince yoruluyor.

Aaaa Allah kucağına almak nasip etsin :)
Benim kuzenimin 2 bebeğinin de 1.5 yaş var aralarında, 2. Bebiş çok mülayim bizde de eymen çok mülayim.. Allah kolaylığını veriyor hiç tasalanma :)

X