Slm kızlar..
Hakkınızı helal edin merak ettiğinizi biliyorum haber veremedim..
Kızlar ben en son mesajımda suyum gelmeye başladı az daha doğuruyodum dedim ya ondan sonra doktor yatış verdi ..bikaç gün hastanede kaldım..yine serum takviyesi sınırsız nst ler vs..
Tam 28 + 6 günlükken yine hastanede yatıyorum tabi..doktor geldi sabah bebekleri almamız gerekiyor dedi daha fazla geciktiremeyiz dedi..şu anda bebeklerin dışarda durması içerde durmasından daha hayırlı dedi..nstde sancılar çıkıyor kasılmalarım artmıştı..suyum gelmeye devam ediyordu hatta bi bebek kakasını yapmaya başlamış stresten..
Hemen ameliyat hazırlıkları başladı ..ben başladım ağlamaya tabi ya bebeklerim yaşamazsa ya onlara bişey olursa daha çok küçükler diye..Şansa bakın eşimde o gün istanbulda ilk iş günü ..apar topar onu aradık gittiği gibi iş yerinden izin alıp geri döndü ama ameliyatıma yetişemedi tabi..
Spinal anesteziyle doğum yaptım ..yani belden aşağı uyuştum sadece ve çok memnun kaldım..hem fazla narkoz almamış oldum hemde ameliyat sonrası iki saat ayılmakla uğraşmamış oldum..tavsiye ediyorum kışlar..
Dünya güzeli iki tane kızım oldu..ama doğumda bi tanesini gösterdiler bana diğerinin solunumu azdı onu acil küveze götürdüler ..babasının kopyasıydı..sonra onuda küveze koydular..
Bebeklerime bi kere bile kucağıma almadan küveze koydular..ilk günler durumları kritik dediler ..çok zor günler geçirdik ..ameliyatımı ağrılarımı herşeyimi unuttum aklım fikrim onlardaydı sürekli küvez odasına gidip geliodum..Şimdi 1 ayı doldurduk çok şükür iyiler ..süt sağma makinası aldım..sütümü sağıp götürüyorum hastaneye benim sütümle besleniyolar..artık oksijen sorunlarıda yok kendi kendilerine nefes alabiliyorlar..ama daha emme refkleklerinin gelişmesini bekliyoruz ..şu anda sütleride serum gibi bişeyle veriyolar çünkü..
Bakalım sanırım 9 ayı doldurcaklar da öyle vercekler ya da inş daha erken..Bi kızım babasına benziyor bi kızım bana..biri bnm kanımdan biri babasının..daha bi kere bile koklayamadım yavrularımı..öyle zor bişey ki anlatamam..doğum yapiyosun sonra eve bebeksiz geliyosun..lohusasın ama bebeklerin yok..
Allah kimsenin başına vermesiin..Yine bi imtihandayız inş bu imtihandanda hayırlısıyla çıkarız..Ben annemlerde kalıyorum hastane yakın diye..eşim istanbulda hafta sonları gelip gidiyor işte o da yollar üstünde kaldı garibiim..inş en yakın zamanda toparlanırız..
Sizde durumlar nasıl ? Bi sıkıntı yoktur inş..hiç takip edemedim çünkü hep annemlerde kalıyorum nete giremiyorum şimdi kaçamak geldim..