Eski dostlar hep beraber elele verelim

selam kızlar
nasılsınız bebişler nasıl

ben bu hafta ızın aldım bı hafta evdeym el ense çekçem oh be ne iyi ne iyi :)
uykuya doyayım bıraz

meraba medicim biz iyiyiz çok şükür kızımla .geçen hafta ayrıntılıya girecektim doktorun program değişti randevu haftaya kaldı .hevesle bekliyorum kızımı 4 boyutlu görmek için heyecan yaptım .inşallah güzel haberler alırım .sen nasılsın bebişler napıyo .
Zeynep su haa maşallah adı da güzelmiş bizim gelinin :)
Beşiğini hemen kertelim malum iyi aile kızı bulmak zor
Kızı da koprinin Emre'ye vericem topikle komple dünür olucam :)))

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Selam kızlar, çok sessiz kalmış burası :)

Vera kızımızı da annesi oğluşuma laik görmüş :) ne mutlu. :)

Bizden haberler ..
Temmuzun başında samsuna gittik geldik 1 haftalığına. akraba ziyareti + deniz keyfi :) oğlum denizle tanıştı ve çok sevdi. yüzme çabalayı ayrı güzeldi.
Ağustosun 3-4 gibi memlekete gidiyoruz Emre ile. bugünleri de görücem ya şükürler olsun. 1ay kalmayı planlıyoruz.babamızı şimdiden hasret sardı :) iyi olur biraz özlesin bizi.

umarım herkez iyidir.

Bizden haberler ..
Temmuzun başında samsuna gittik geldik 1 haftalığına. akraba ziyareti + deniz keyfi :) oğlum denizle tanıştı ve çok sevdi. yüzme çabalayı ayrı güzeldi.
Ağustosun 3-4 gibi memlekete gidiyoruz Emre ile. bugünleri de görücem ya şükürler olsun. 1ay kalmayı planlıyoruz.babamızı şimdiden hasret sardı :) iyi olur biraz özlesin bizi.

umarım herkez iyidir.

merhaba koprişşşş
evet topik sessizleşti .herkes yaz modunda galiba tatilde .arada bakıyorum kimse yazmayınca çıkıyorum bende .
ooo demek emre bey denize girdi ne güzel keyiflenmiştir oğluşun .memleket gibisi yok tabii hasret giderirsin annecinle gezersin kafan dağılır canım .arada eşlerle ayrılmak iyi geliyo evliliğe .
bizde ayrınyılı ultasona girdik ,perşembe de şeker yüklemiz var artık son testler sanırım bunlarıda bi atlatsam rahatlıcam .onun dışında şükürler olsun çok iyiyiz canım

Bizden haberler ..

umarım herkez iyidir.
Emreden iyisini mi bulacaz koprim :)
Memlekete gidexeğin için ben de çok sevindim, biz 2aydır yazlıktayız babamız 3 kez geldi, Ağustos'un 4ünde gelecek bayramın 2. Günü ailesine gidecek biz yine yazlıkta kalacağız inşallah.. Çok özlüyorlar koprim yaa yazık onlara :KK43: hele eymen durup durup sarılıyor.. 1 yaşında çocuk bile biliyor yaa

evımın mutfağında kertenkele gördüm . çıkar gıder dıye bekledik hala orda yakalayamadık da . ılaclatmaya karar verdık prestıj ılaclamayı cagırdık ılaçlattık ama ıkı gun sonra kertenkele yıne mutfakta ölmemiş! bıde yüzde 99 garantı verıyolar 8 aylık ikiz hamıleyım adım atacak halım yok butn kap kacak yıkandı mutfak dolaplarını temızledım mahfoldum evım hala darmadağın berbat haldeyım. ve boşu boşuna ılaclatmıs yorulmuş ve 70 tl vermıs oldum. sakın guvenıp de ılaclatmayın en ıyuısı bulup oldurmek.. ıkı haftadır evımde ya yavruladıysa? sınrı krızı gecırdım ağlaya ağlaya butun emeklerım boşa geçti moralım acayıp bozuk daha cok seyler yazasım var ama küfüre girer!

şikayet vara yazdım kızlar mahfoldum ucucam sınırımden

bıdık ya
sende kaşıntı oldumu
bır haftadır karnımla başladı bacak el kol parmak aralarım heryerım kasınıyo ama karnım dışındakı yerlerde kızarıklıkkabarıklık bişey yok gece uyuyamıyorum oyle çıldırtıcı kasınıyo yarın dr gıdıcem ama sanada sormak ıstedım
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff alerjı gıbı de dııl

bıdık ya
sende kaşıntı oldumu
bır haftadır karnımla başladı bacak el kol parmak aralarım heryerım kasınıyo ama karnım dışındakı yerlerde kızarıklıkkabarıklık bişey yok gece uyuyamıyorum oyle çıldırtıcı kasınıyo yarın dr gıdıcem ama sanada sormak ıstedım
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff alerjı gıbı de dııl

ah yavrum ya. bu kaşıntıyı çok hamileden duyuyorum. benim derim resmen acıyordu, tırnakla değil de avucunun içinle kaşı karnını. benimki çok kötü çatladı. hem derinin gerilmesi hem de kuruluktan kaynaklanıyordur. badem yağı falan kullanıyor musun?

ah yavrum ya. bu kaşıntıyı çok hamileden duyuyorum. benim derim resmen acıyordu, tırnakla değil de avucunun içinle kaşı karnını. benimki çok kötü çatladı. hem derinin gerilmesi hem de kuruluktan kaynaklanıyordur. badem yağı falan kullanıyor musun?

bastan berı çatlak kremı kullanıyorum ama artık fayda etmıyo fena çatladı karnım ve kabardı:KK43:

doktora gıttım cildiyeye de yonlendırdı pupp dıye bı hastalıkmış pomad ilaç bişiler verdı ama banamısın demedı zaten kendısı de soyledı bır ay bu hastalık senı üzecek ama doğurunca hepsı geccek dedı sagol be dedım bende:S:KK43:

bıdık ya
sende kaşıntı oldumu

Yok canım bu haftalarda karnım çok kaşınmıştı sonra da çatır çatır çatladı :KK43:

heyooo memleketten sesleniyorum.. 3 haftadir anacigimin evindeyim 2-3 hafta daha kalmaya niyetim var aksilik cikmazsa.. oglusum cok keyifli burda teyzeleri, sabah aksam gezmeler tozmalar. enerjisini atiyor yavrum. keske ankarada da boyle imkanlarimiz olsaydi..
bizden boyle haberler.. pek sessiz kalmis topic

heyooo memleketten sesleniyorum.. 3 haftadir anacigimin evindeyim 2-3 hafta daha kalmaya niyetim var aksilik cikmazsa.. oglusum cok keyifli burda teyzeleri, sabah aksam gezmeler tozmalar. enerjisini atiyor yavrum. keske ankarada da boyle imkanlarimiz olsaydi..
bizden boyle haberler.. pek sessiz kalmis topic

ohhh ne güze sefanız olsun kopricim bol bol eğlenin anne evi ohhh keyfini çıkar canım .emreyide öperim kuzumu ne güzel o nada hava değişikliği olur .
arda bakıyorum kimse bişey yazmıyo bende yazmıyorum çıkıyorum .

Selam kızlar, bizim çete 14 aylık oldu ve bağımsızlıklarını ilan etti! Yemek yok uyku az yaramazlık bol felsefesini benimsemişler annem-babam-ben akşama kadar pestilimiZ çıkmış vaziyette seriliyoruz. Hamdolsun sağlıkları iyi önemli olan da o zaten :)

Ablacım doğumgünün kutlu olsun güzel kızların ve eşinle mutlu bir ömür seninle olsun..

donmedim henuz abla, sali (10 eylul) istanbulda olucam,15inde ogleden sonra ankaraya yolcuyuz. okadar alistim ki gidesim yok :)

bidikcanlara bak sen :) ben bir taneyle zor bas ediyorum akillim bidigim.. sana allah kolaylik versin. emre 21ayi bitmek uzere, tam bir firtina.. ah ahhh nerde kaldi o bebeklik gunleri..

kızlarr bugün doktora gittim erken doğum riskim var .geçen gece sancılandım kasılmalarım oldu yatınca geçti ama bugün doktorum riskimin olduğunu söledi .zaten bebiş o kadar aşağıda duryoki sanki hemen çıkıvercek gibi .
dua istiyorum sizden .
korkmamaya stres olmamaya çalışıyorum ama aklımdan çıkmıyo .elim karnımda dualar ediyorum .allaha çok şükür gelişimi falan iyi bi problem yok da işte acele ediyo kuzum .

Selam kızlar, bizim çete 14 aylık oldu ve bağımsızlıklarını ilan etti! Yemek yok uyku az yaramazlık bol felsefesini benimsemişler annem-babam-ben akşama kadar pestilimiZ çıkmış vaziyette seriliyoruz. Hamdolsun sağlıkları iyi önemli olan da o zaten :)

Ablacım doğumgünün kutlu olsun güzel kızların ve eşinle mutlu bir ömür seninle olsun..

saolasın bıdıkçımmmm
bak sen yaramaz kuzulara maşallahhh :nazar::nazar:
man aman dediğin gibi sağlıkları iyi olsunda varsın yaramazlık yapsınlar :nazar::nazar:

kızlarr bugün doktora gittim erken doğum riskim var .geçen gece sancılandım kasılmalarım oldu yatınca geçti ama bugün doktorum riskimin olduğunu söledi .zaten bebiş o kadar aşağıda duryoki sanki hemen çıkıvercek gibi .
dua istiyorum sizden .
korkmamaya stres olmamaya çalışıyorum ama aklımdan çıkmıyo .elim karnımda dualar ediyorum .allaha çok şükür gelişimi falan iyi bi problem yok da işte acele ediyo kuzum .

Hayırlısıyla zamanında gelsin kuzucuk... Biraz bekletti 2 ay daha bekletsin artık :)

Slm kızlar..

Hakkınızı helal edin merak ettiğinizi biliyorum haber veremedim..

Kızlar ben en son mesajımda suyum gelmeye başladı az daha doğuruyodum dedim ya ondan sonra doktor yatış verdi ..bikaç gün hastanede kaldım..yine serum takviyesi sınırsız nst ler vs..

Tam 28 + 6 günlükken yine hastanede yatıyorum tabi..doktor geldi sabah bebekleri almamız gerekiyor dedi daha fazla geciktiremeyiz dedi..şu anda bebeklerin dışarda durması içerde durmasından daha hayırlı dedi..nstde sancılar çıkıyor kasılmalarım artmıştı..suyum gelmeye devam ediyordu hatta bi bebek kakasını yapmaya başlamış stresten..

Hemen ameliyat hazırlıkları başladı ..ben başladım ağlamaya tabi ya bebeklerim yaşamazsa ya onlara bişey olursa daha çok küçükler diye..Şansa bakın eşimde o gün istanbulda ilk iş günü ..apar topar onu aradık gittiği gibi iş yerinden izin alıp geri döndü ama ameliyatıma yetişemedi tabi..

Spinal anesteziyle doğum yaptım ..yani belden aşağı uyuştum sadece ve çok memnun kaldım..hem fazla narkoz almamış oldum hemde ameliyat sonrası iki saat ayılmakla uğraşmamış oldum..tavsiye ediyorum kışlar..

Dünya güzeli iki tane kızım oldu..ama doğumda bi tanesini gösterdiler bana diğerinin solunumu azdı onu acil küveze götürdüler ..babasının kopyasıydı..sonra onuda küveze koydular..

Bebeklerime bi kere bile kucağıma almadan küveze koydular..ilk günler durumları kritik dediler ..çok zor günler geçirdik ..ameliyatımı ağrılarımı herşeyimi unuttum aklım fikrim onlardaydı sürekli küvez odasına gidip geliodum..Şimdi 1 ayı doldurduk çok şükür iyiler ..süt sağma makinası aldım..sütümü sağıp götürüyorum hastaneye benim sütümle besleniyolar..artık oksijen sorunlarıda yok kendi kendilerine nefes alabiliyorlar..ama daha emme refkleklerinin gelişmesini bekliyoruz ..şu anda sütleride serum gibi bişeyle veriyolar çünkü..

Bakalım sanırım 9 ayı doldurcaklar da öyle vercekler ya da inş daha erken..Bi kızım babasına benziyor bi kızım bana..biri bnm kanımdan biri babasının..daha bi kere bile koklayamadım yavrularımı..öyle zor bişey ki anlatamam..doğum yapiyosun sonra eve bebeksiz geliyosun..lohusasın ama bebeklerin yok..

Allah kimsenin başına vermesiin..Yine bi imtihandayız inş bu imtihandanda hayırlısıyla çıkarız..Ben annemlerde kalıyorum hastane yakın diye..eşim istanbulda hafta sonları gelip gidiyor işte o da yollar üstünde kaldı garibiim..inş en yakın zamanda toparlanırız..

Sizde durumlar nasıl ? Bi sıkıntı yoktur inş..hiç takip edemedim çünkü hep annemlerde kalıyorum nete giremiyorum şimdi kaçamak geldim..
eslem dogum yapmis kizlari gayet saglikliymis gozun aydin olsun cnm

X