- 25 Şubat 2017
- 5.287
- 24.397
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.541
Gidiyorum ben komşumw kalın topikte yalnız yalnız
Git madama sarıl
Çok sinirli benden duymuş olma
gel bana sarıl geçer
Biraz gerginim laviniam sen nasılsın? ^.^Nasilsin canim bnm
Neden canim noldu kiz biseymi var hayrolaBiraz gerginim laviniam sen nasılsın? ^.^
Yok kız kadın benim kızı çok seviyor o yüzden hep bana geliyor beni çağırıyor dün benim kız i özlemiş uyuyordu benimkiNe komsuymus kız aramızismi bozuyor uzaktan uzaktan
Artık gitme hep bizimle kal
Eee sarılmıcam ikinize deGit madama sarıl
Hmm o yüzden. Bu komşu muhabbeti ne? Çok yabancı kaldım.Günü stresli geçmiş
Sorma depresyona giriyorum sanırım şuan yaklaşık 1.5 aydır evde ve hala evde olmaya devam edebilir pazartesi belli oolscakHoş buldum canımm ❤
Aa niye ki ne?
Demek ki havalardanBiraz gerginim laviniam sen nasılsın? ^.^
Komşusuyla kahve içiyor her gün biz de hiç kıskanmıyoruzHmm o yüzden. Bu komşu muhabbeti ne? Çok yabancı kaldım.
Benimki kipirdayamiyorEee sarılmıcam ikinize dekocama sarılcam ben uyuycam
Kötü bir durum yok eskiden muhatap olduğum birinin canı sıkılıyor galiba benle uğraşıyor. Ama yanlış insanla uğraşıyor.Neden canim noldu kiz biseymi var hayrola
Ben de yorgan altında yazıyorumBenimki kipirdayamiyorhorultusu ggekiyor çocuk odasındayim ben
Ayyyy takma kiz valla allah var kimseyle yuz yuze gelmedim ama allah esirgesin olursam fena olur heralde ayyy alaha yakin bana uzakKötü bir durum yok eskiden muhatap olduğum birinin canı sıkılıyor galiba benle uğraşıyor. Ama yanlış insanla uğraşıyor.
Takmaya değmez takiyoruz canım boşver herkes ettiği ile kalır inan dert Edip uzuldugumuz le kalıyoruz bugün o kadar çok sıkıldım ki stresten kaşıntı olur mu tüm vücudum kaşınıyor ensem taş gibi oldu açıyorKötü bir durum yok eskiden muhatap olduğum birinin canı sıkılıyor galiba benle uğraşıyor. Ama yanlış insanla uğraşıyor.
Şimdi anladım. Merak ettim anlamadım da.Demek ki havalardan
Komşu muhabbeti de ne zaman nasılsın deseler komşu ile kahve içiyor oluyordum beni kiskanmkmislar
Komşusuyla kahve içiyor her gün biz de hiç kıskanmıyoruz
Ayy kıyamam yaa senin kız çok şeker galiBa ❤Yok kız kadın benim kızı çok seviyor o yüzden hep bana geliyor beni çağırıyor dün benim kız i özlemiş uyuyordu benimki
Bugün okula giderken kapısını çaldım benimki sarıldı falan bayağı özlem giderdiler :))
Ayy kıyamam yaa senin kız çok şeker galiBa ❤Yok kız kadın benim kızı çok seviyor o yüzden hep bana geliyor beni çağırıyor dün benim kız i özlemiş uyuyordu benimki
Bugün okula giderken kapısını çaldım benimki sarıldı falan bayağı özlem giderdiler :))
Ohhh ne güzel sıcacık :))Ben de yorgan altında yazıyorum