- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.784
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.581
Belki sizin zamanın tadını veremez ama toplasalim biraz demiştim :))Şöyle böyle derken 8.seneye girecegiz kk ile
Ahahaha :))Hoş geldin tweety :)) senin yanında ağzımız süt kokuyor
Hoş geldin tweety :)) senin yanında ağzımız süt kokuyor
Belki sizin zamanın tadını veremez ama toplasalim biraz demiştim :))
Katılmak isteyen herkesi bekleriz tabi :)
Gelmiyorsun yemek topigine gerçi sen kk ya da fazla gelmiyorsun artık benim geldigik dönemde çok daha kalabalıktı kk
Estagfurullah
Bir ara bayagı aktiftik,
Sürekli ban yemeler falan hey gidi gençlik
Hiç sorma ya herkes birer birer uzaklaştı özellikle nisandan sonra :/Gelmiyorsun yemek topigine gerçi sen kk ya da fazla gelmiyorsun artık benim geldigik dönemde çok daha kalabalıktı kk
Ban yeme yarışması mı yapıyordunuz?
Estagfurullah
Bir ara bayagı aktiftik,
Sürekli ban yemeler falan hey gidi gençlik
Dağıttı ortalığı :/Hiç sorma ya herkes birer birer uzaklaştı özellikle nisandan sonra :/
Ben okuyorum hep ama yazmıyorum çok :)Gelmiyorsun yemek topigine gerçi sen kk ya da fazla gelmiyorsun artık benim geldigik dönemde çok daha kalabalıktı kk
Bdvde konuları geyige ceviriyorduk geneldeBan yeme yarışması mı yapıyordunuz?
Çünkü bugüne kadar kimse onun gibi trolleyememiştiDağıttı ortalığı :/
Ooo tadından yenmezBen okuyorum hep ama yazmıyorum çok :)
Bdvde konuları geyige ceviriyorduk genelde
Biz çok eski değiliz bilmiyoruz illaki vardır ama bu kadar favorisi yoktu sanırım ://Çünkü bugüne kadar kimse onun gibi trolleyememişti
Ana çok güzel oluyor geyik olmayan yerde geyik tadından yenmiyorBen okuyorum hep ama yazmıyorum çok :)
Bdvde konuları geyige ceviriyorduk genelde
Yani herkesle samimiyet, herkesle ilgi alaka özel mesajlar canım cicim kuzum boş kalplerBiz çok eski değiliz bilmiyoruz illaki vardır ama bu kadar favorisi yoktu sanırım ://
Evet ://Yani herkesle samimiyet, herkesle ilgi alaka özel mesajlar canım cicim kuzum boş kalpler
Kalpler birBen yatıyorum canlar, hayırlı geceler Allah'a emanet olun
Yoklar ben 2 kez etiket yaptım hiç gelmedilerrr
Kahveynen çağırmıyo da
Sen iste yeter ki 3 kahve de senin olsun ablam bak hepsini sana yaptım hanginin kopiguju beğenirsen onu içYaklaşma diyorum,silahım var
Kahveynen çağırmıyo da
Hep sopaylan
Hepsinin üst tarafını içerimSen iste yeter ki 3 kahve de senin olsun ablam bak hepsini sana yaptım hanginin kopiguju beğenirsen onu içEki Görüntüle 2212996