- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.561
Fındığım o benimAyy kıyamam yaa senin kız çok şeker galiBa ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fındığım o benimAyy kıyamam yaa senin kız çok şeker galiBa ❤
:)))Ohhh ne güzel sıcacık :))
Sen görmedin mi kiAyy kıyamam yaa senin kız çok şeker galiBa ❤
Çok fındık oldu hareketlerini konuşmalarını bir görsen tam sıkmalık böyleFındığım o benim
Ortada zaman bi ben çekirdek çıtliyorum galibaBen de yorgan altında yazıyorum
Ben kavgacı lafını esirgemeyen bi insanım. Arkamdan iş çevrildi mi sinirleniyorum. Boş ver diyorum şimdilik. Uğraşmıyorum.. ://Ayyyy takma kiz valla allah var kimseyle yuz yuze gelmedim ama allah esirgesin olursam fena olur heralde ayyy alaha yakin bana uzak
Biliyorum minnakım. Biliyorum ama bunu kendime anlatamıyorum.. Stres benim de midemi vuruyor.Takmaya değmez takiyoruz canım boşver herkes ettiği ile kalır inan dert Edip uzuldugumuz le kalıyoruz bugün o kadar çok sıkıldım ki stresten kaşıntı olur mu tüm vücudum kaşınıyor ensem taş gibi oldu açıyor
Üzülmeye değmez kendimize yapıyoruz
Allah güzel yazılar yazsınÇok fındık oldu hareketlerini konuşmalarını bir görsen tam sıkmalık böyle
Anlamadım bı daha yazOrtada zaman bi ben çekirdek çıtliyorum galiba
Gördüm birazcık yandan hani bulaşık makinesinin yanında çekilmiş foto belki hatirlarsinSen görmedin mi ki
Aileden mi peki ?Ben kavgacı lafını esirgemeyen bi insanım. Arkamdan iş çevrildi mi sinirleniyorum. Boş ver diyorum şimdilik. Uğraşmıyorum.. ://
Biliyorum minnakım. Biliyorum ama bunu kendime anlatamıyorum.. Stres benim de midemi vuruyor.
Gördüm birazcık yandan hani bulaşık makinesinin yanında çekilmiş foto belki hatirlarsinSen görmedin mi ki
Hee evet bana yardım ederkenGördüm birazcık yandan hani bulaşık makinesinin yanında çekilmiş foto belki hatirlarsin
Biz sana yeni geliyoruz dimi :)Ne kadar eski ?
BirazBiz sana yeni geliyoruz dimi :)
Hoşgeldin bu ara da :)
Maşallah baktım da sen bayağı eski missin :))
2018 ve öncesi dostlukları ❤Ne kadar eski ?
Hoş geldin tweety :)) senin yanında ağzımız süt kokuyorBiz sana yeni geliyoruz dimi :)
Hoşgeldin bu ara da :)
Maşallah baktım da sen bayağı eski missin :))