- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.521
Hoşgeldin süpürgeli neredesin sennnnNiyetine aldıysan zaten olmuş bil. Önemli olan niyetine almak istemek. Geç bile olsa mutlaka başarırsın. Hadi inşallah Jennam hayırlısı ile kurtul.. ❤
Çekirdek için hayır demem. Canım sıkılıyor zaten.
O sopa mı kız?
25 ziyaretçi mi25 ziyaretçi üye iseniz sohbete bekliyoruz değilseniz üye olup çikin çıkın gelin
Ben sizi tanımıyorumBende onun sağ kolu naberrrr
Madam bizi ayıramaz
Evet iki kahve kaldı biri de senin kaldı bir taneNiyetine aldıysan zaten olmuş bil. Önemli olan niyetine almak istemek. Geç bile olsa mutlaka başarırsın. Hadi inşallah Jennam hayırlısı ile kurtul.. ❤
Çekirdek için hayır demem. Canım sıkılıyor zaten.
O sopa mı kız?
Evet :))25 ziyaretçi mi
Ben sizi tanımıyorum
Canı sıkılan bakıyordur :))25 ziyaretçi mi
Benim gibi yapıcı bir insan sizi ayıracak öyle mi?Bende onun sağ kolu naberrrr
Madam bizi ayıramaz
Ortada kalmış biri mi var sanki
Ben de bilmiyorum delim ben bi yerdeyim aklım bi yer de.Hoşgeldin süpürgeli neredesin sennnn
O sopayı gördükten sonra hayır demeye korkarım ben.Evet iki kahve kaldı biri de senin kaldı bir taneo kahve içilecek :)
O zaman sizde kizdirmayin beni yoksa yolarim hepiniziBenim gibi yapıcı bir insan sizi ayıracak öyle mi?
Sana laf mı çarptı bu minikBenim gibi yapıcı bir insan sizi ayıracak öyle mi?
Gidiyorum ben komşumw kalın topikte yalnız yalnızSana laf mı çarptı bu minikolsa olsa aramızı yapar madam ne diyorsun sen bacım
Hoşgeldin dadlummmBen de bilmiyorum delim ben bi yerdeyim aklım bi yer de.hoş buldum ki. ❤
O sopayı gördükten sonra hayır demeye korkarım ben.
Ortada kalmış biri mi var sankikomşuya gitmeye ne dersin
Çok sinirli benden duymuş olmaBen de bilmiyorum delim ben bi yerdeyim aklım bi yer de.hoş buldum ki. ❤
O sopayı gördükten sonra hayır demeye korkarım ben.
O zaman sizde kizdirmayin beni yoksa yolarim hepinizi
Zaten çok sınırlıydim tüm gün
Bu saatte ayıp olmaz mıGidiyorum ben komşumw kalın topikte yalnız yalnız
Hoş buldum canımm ❤Hoşgeldin dadlummm
Çok sinirli benden duymuş olma
gel bana sarıl geçer
Nasilsin canim bnmHoş buldum canımm ❤
Aa niye ki ne?
Günü stresli geçmişAa niye ki ne?