- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.784
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.501
Gözlerim dolduÇatlama ignesi ol
Sende benim gibi üzüldün biliyorum
Canım arkadaşımız komsusuyla denk gelmemiş canım yaa
Ben okumaya çalışıyorum bı susmadiniz madamlaNe okuyorsun? Komşuculuk nasıl oynanır mı?
Yoklar ben 2 kez etiket yaptım hiç gelmedilerrr
Canım bende çok geç hamile kalıyorum düşük oluyor iki aydır klomen ve çatlama ignesi oldum bu ay tedavi olmadan hamile kalmışımCanim bem anlayamiyorum ki bi kere hamile kaldim oda tedavi ile oldu nasil oldu anlamadim mide bulantim ve kasik batmasindan suphelendim ki duzensiz adet olmama ragmen nasil anldim bilmiyorum gaza geldim eltimin kizi ve gorumcemden sonra verdi rabbim guzel haberi ama 16gun kaldi benle
://Çatlama ignesi ol
Sende benim gibi üzüldün biliyorum
Canım arkadaşımız komsusuyla denk gelmemiş canım yaa
Hıhh konuşmucam daha seninle madam sen de konuşmaBen okumaya çalışıyorum bı susmadiniz madamla
Insallah tekrar hamile kaliriz kuzu yaaaCanım bende çok geç hamile kalıyorum düşük oluyor iki aydır klomen ve çatlama ignesi oldum bu ay tedavi olmadan hamile kalmışım
Konuşmaz san da döverim
Afiyet olsun kaldı 2 taneSaol tatlimmm mmmmm bende bol kouklu severimmm ellerine saglik dadlum
Allahım hayırlısını versin insInsallah tekrar hamile kaliriz kuzu yaaa
Bize neyarun size inat gideceğim
Yok yaa öyle kolaydı beni dövmek ben koskoca kknın muhtarıyımKonuşmaz san da döverim
Aminnn hayirli salih saglikli evlatlar inşallahAllahım hayırlısını versin ins
Niyetine aldıysan zaten olmuş bil. Önemli olan niyetine almak istemek. Geç bile olsa mutlaka başarırsın. Hadi inşallah Jennam hayırlısı ile kurtul.. ❤Niyetine girdim bakalım güzellik,inşallah bırakırımYok,sigaradan değil bu öksürük ama içmemek en iyisi tabii
Çekirdek için hayır demem. Canım sıkılıyor zaten.Tenceresiz kaldim anne
__Eva_
@LknrNkz
@Jenna _16
mahperi hatun
basbelasiyim
@terelelli34
@tuzsuz_ruh
@DenizinYosunKokusu
ince bilek
Chocolita
@Cennetul Mualla