- 25 Şubat 2017
- 5.287
- 24.397
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.481
Canım ben ovulasyon testi yapmıyorum ama yumurta catlayinca anlıyorum hep kasık ağrısı hemde akıntı oluyor o gün bunlara da dikkat etHmmmmmmm ay kiz fazla yapaydin bi danede ben alaydim
Komşu uzakta oturuyor yazlık aldı çoğunluk orda canım ama dün akşam geldiEllerine sağlık kuzum
Kız hala komşuya gidiyor musun sen :))
İnsalllah canım bebesin bu ay gelir güzel haberi verirsin ❤Sağolun kizlarrrr cevap icinn insallah cattttt diye kirilmistir
Kıskanıyoruz ya biz ondan denk gelemedinizKomşu uzakta oturuyor yazlık aldı çoğunluk orda canım ama dün akşam geldi..hatta bugün kahveye cagirdi kızı uyuyacağım diye gitmedim öğleden sonra ben onu çaya çağırdim o da çarşıya çıkmış denk gelemedik
Yok ya siz kiskanmazsjnjz bilirim benKıskanıyoruz ya biz ondan denk gelemediniz
Canim tamm koyu olmasi lazimmis yani oyle duydum okudum c cizgisi hep oyle koyu ama t çizgisiyle ayni yada daha patlak kirmizi olmasi lazimmis bilemiyorum yaaa canim bnm yumurta catlama sorunum var catlayamadigi icin kistte dönüşüyor oyuzden duzensizlik yapio ondan kullanim dedim bu ay ama bakalimBen de hiç yapmadım ama çatlamış ki iki çizgi olmuş. Çatlamıyor muydu senin ki?
Eline sağlık ❤
Niye kıskanmıcakmışım ki bizden başkasıylaaannn kahve içiyorsunYok ya siz kiskanmazsjnjz bilirim ben
Aa çok üzüldüm denk gelemediginiz içinKomşu uzakta oturuyor yazlık aldı çoğunluk orda canım ama dün akşam geldi..hatta bugün kahveye cagirdi kızı uyuyacağım diye gitmedim öğleden sonra ben onu çaya çağırdim o da çarşıya çıkmış denk gelemedik
Allah şifa versin canım doktorunun verdiği ilaçları da kullan muhakkak inşallah umduğuna nail olursunCanim tamm koyu olmasi lazimmis yani oyle duydum okudum c cizgisi hep oyle koyu ama t çizgisiyle ayni yada daha patlak kirmizi olmasi lazimmis bilemiyorum yaaa canim bnm yumurta catlama sorunum var catlayamadigi icin kistte dönüşüyor oyuzden duzensizlik yapio ondan kullanim dedim bu ay ama bakalim
Ben çeni yerim aman da aman beni tistaniymişNiye kıskanmıcakmışım ki bizden başkasıylaaannn kahve içiyorsun
Canim bem anlayamiyorum ki bi kere hamile kaldim oda tedavi ile oldu nasil oldu anlamadim mide bulantim ve kasik batmasindan suphelendim ki duzensiz adet olmama ragmen nasil anldim bilmiyorum gaza geldim eltimin kizi ve gorumcemden sonra verdi rabbim guzel haberi ama 16gun kaldi benleCanım ben ovulasyon testi yapmıyorum ama yumurta catlayinca anlıyorum hep kasık ağrısı hemde akıntı oluyor o gün bunlara da dikkat et
Amin canim insallah rabbim bana ve tum isteyenlere inşallahAllah şifa versin canım doktorunun verdiği ilaçları da kullan muhakkak inşallah umduğuna nail olursun
Ben çeni yerim aman da aman beni tistaniymişne kadannn itici oldum ben öyle
Saol tatlimmm mmmmm bende bol kouklu severimmm ellerine saglik dadlumEki Görüntüle 2212967
En köpüklü şu senin olsunKara_gozlum
Kalan iki tanesi de sıradaki gelen iki kişiye
Yorgunum daha yapamam
Ne okuyorsun? Komşuculuk nasıl oynanır mı?
Sende benim gibi üzüldün biliyorum