Eski dostlar buraya ..

Ellerine sağlık kuzum
Kız hala komşuya gidiyor musun sen :))
Komşu uzakta oturuyor yazlık aldı çoğunluk orda canım ama dün akşam geldi :KK70: ..hatta bugün kahveye cagirdi kızı uyuyacağım diye gitmedim öğleden sonra ben onu çaya çağırdim o da çarşıya çıkmış denk gelemedik :KK51:

Komşu uzakta oturuyor yazlık aldı çoğunluk orda canım ama dün akşam geldi :KK70: ..hatta bugün kahveye cagirdi kızı uyuyacağım diye gitmedim öğleden sonra ben onu çaya çağırdim o da çarşıya çıkmış denk gelemedik :KK51:
Kıskanıyoruz ya biz ondan denk gelemediniz :cool::p

Ben de hiç yapmadım ama çatlamış ki iki çizgi olmuş. Çatlamıyor muydu senin ki?

Eline sağlık ❤
Canim tamm koyu olmasi lazimmis yani oyle duydum okudum c cizgisi hep oyle koyu ama t çizgisiyle ayni yada daha patlak kirmizi olmasi lazimmis bilemiyorum yaaa canim bnm yumurta catlama sorunum var catlayamadigi icin kistte dönüşüyor oyuzden duzensizlik yapio ondan kullanim dedim bu ay ama bakalim

IMG_20181207_005418.jpg

En köpüklü şu senin olsun Kara_gozlum Kara_gozlum
Kalan iki tanesi de sıradaki gelen iki kişiye

Yorgunum daha yapamam :deli:

Canim tamm koyu olmasi lazimmis yani oyle duydum okudum c cizgisi hep oyle koyu ama t çizgisiyle ayni yada daha patlak kirmizi olmasi lazimmis bilemiyorum yaaa canim bnm yumurta catlama sorunum var catlayamadigi icin kistte dönüşüyor oyuzden duzensizlik yapio ondan kullanim dedim bu ay ama bakalim
Allah şifa versin canım doktorunun verdiği ilaçları da kullan muhakkak inşallah umduğuna nail olursun :dua:

Canım ben ovulasyon testi yapmıyorum ama yumurta catlayinca anlıyorum hep kasık ağrısı hemde akıntı oluyor o gün bunlara da dikkat et
Canim bem anlayamiyorum ki bi kere hamile kaldim oda tedavi ile oldu nasil oldu anlamadim mide bulantim ve kasik batmasindan suphelendim ki duzensiz adet olmama ragmen nasil anldim bilmiyorum gaza geldim eltimin kizi ve gorumcemden sonra verdi rabbim guzel haberi ama 16gun kaldi benle

X