- 24 Eylül 2018
- 97.192
- 292.495
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Maşallah onaEvet konus bende cevap vereyim diyor ❤❤❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah onaEvet konus bende cevap vereyim diyor ❤❤❤
İns bekliyoruz gelsin artık dün baktım da neredeyse 10 gün olacak yok ://
Yakında geleceği umudunda o daİns bekliyoruz gelsin artık dün baktım da neredeyse 10 gün olacak yok ://
Nasilsin canim anca girebildim temizlikten kafami yeni kaldırdım
Benim anlamadığım hat değiştirme ile kk nin ne alakası varYakında geleceği umudunda o da
Ne güzel temizlik uapabilmissin koca gün kk da takıldım kk dışında sadece yemek bulaşık yaptımNasilsin canim anca girebildim temizlikten kafami yeni kaldırdım
Hazir evde kimse yok yapim bari yoksa kv.kp olunca yapamiomNe güzel temizlik uapabilmissin koca gün kk da takıldım kk dışında sadece yemek bulaşık yaptım
Yeni hatla net çok kötüymüş bebagmBenim anlamadığım hat değiştirme ile kk nin ne alakası var
Heee jeton köşeli bende :)//Yeni hatla net çok kötüymüş bebagm
Günaydın fıstıkGunaydin guzeller ♡♡♡
Yeni gordum bunu ya ,Acun ve Şeyma aklımızı aldıHeee jeton köşeli bende :)//
Evet ya valla nafakasi bile yeter :))) ne gundem oldu kadin nazara geldiYeni gordum bunu ya ,Acun ve Şeyma aklımızı aldı
O nafaka bende olacak iki ayda bir ev alırım ayyy cenem yorulduYeni gordum bunu ya ,Acun ve Şeyma aklımızı aldı
Nazar mi öylesine bişey değmez :)Evet ya valla nafakasi bile yeter :))) ne gundem oldu kadin nazara geldi
Haha fakiriz iste hemen ev aliyoruzO nafaka bende olacak iki ayda bir ev alırım ayyy cenem yoruldu
Ben her ay alırım kiralarla geçinirim. Hayallerim bile fakirO nafaka bende olacak iki ayda bir ev alırım ayyy cenem yoruldu