Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

olayı tam bilmiyorum ben sen haklısın ama yanlıştada ısrar etmemek lazım demi ama ?

olayı tam bilmiyorum ben sen haklısın ama yanlıştada ısrar etmemek lazım demi ama ?

Canım burada herkes kendine göre haklı zaten.. Yanlış ya da doğru yok.

Herkes farklıdır,eşleri farklıdır. Düşünceler farklıdır... Yani uzatmanın bir anlamı yok gerçkten...

Sadece yanlış anlaşılma işte:gitme: Kızlar gelin ya artıkmafoldumben

Kızlar bende didiyorum.

Burası eski neşesine kavuşana kadar arada gelip yazarım:dilcikar:

pekii

kimse yoksa ben napim .. görüşürüz kızlar ...

aaaa bu ne yaa bana çok eğlenceli bi topik harika muhabbet var sende kesin gel dendi bende geldim ama görüyorumki herkes birbirine sarmış durumda hayırdır ne iş ben geldim die mi ühühühüüh((

bende artık buraya takılıym dedim ama herkes tek tek gidiyor kızlar hpe eski dost olurmu yenilerede yer verin ozaman bizde senle takılalım nastasia ben uğrarım hergün buraya

beni kaale alan yok galiba napıyım bende geldiğim gibi giderim canınız sağolsun ne diyimlülülülülülü

Canım neden seni kaale almayalım; ama dün burada yaşanılan tatsız olaylardan sonra kimse burada yazmak istemiyor. Onun içi canım. Üzerine alınma lütfena.s.

haaaaaaaaaa tamam ozaman ben o olayları bilmediğim için özür
anlaştık vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…