• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

o bulgurlu toplar nası yapılıyo biliyomusun kekula.yazsana biliyosan

canım hani içli köfte yaparken hazırladığın iç varya ondan.bulguru ıslatıyosun tuz biber üzerine un serpip yuğuruyorsun.tutana kadar yuğur.sonrada sulu köfte yapar gibi minik minik yuvarlıyorsun .

slm kızlar gec kaldım yaa int baglantısında sorun vardıda
ofsayt bende çok merak etmişimdir. eşimden soruyorum ama anlamıyorm :)

Yeşil Mercimekli Erişteli Çorba
orba.jpg
[/URL][/IMG]

Bizimki böyle olur işte

OFSAYT NEDIR? (BAYANLAR ICIN)

Futbol oyununun icadından beri bayanların "ofsayt nedir ya?" sorusuna açıklık getiremeyenlere işte mükemmel bir anlatım kılavuzu %99 faydalı olacağı kananatindeyim

Şimdi bakın bayanlar;

Ucuzluktaki süper çantayı almak için Mango'ya girdiniz.
Sadece bir tane kalmış,o da kasanın (kale) hemen yanında.
Ama bu cantanın tek taliplisi siz değilsiniz elbette!
Çantayı gozüne kestiren diğer bir müşteri (rakip oyuncu) de sizin hemen yanınızda bitiveriyor.
İkiniz de durumun farkındasınız ve hızla kasaya (kaleye) yöneliyorsunuz.
Tam o esnada; biraz önce bluz aldığınız Zara'da ödemeyi yaptıktan
hemen sonra çalan cebinizi cevaplamak için cüzdanınızı çantanıza koymadan arkadaşınıza verdiğinizi ve onda unuttuğunuzu fark ediyorsunuz.
Bir yandan kasaya doğru koşarken diğer yandan da elinizi havaya
kaldırarak arkanızda kalan arkadasınızdan cuzdani (topu) istiyorsunuz.
Öyle bir durumdasınız ki, rakibinizin gerisinde kalırsanız kasaya daha uzak kalacağınız için avantajınızı kaybedeceksiniz ama eger arkaya gecmezseniz arkadaşınızdan uzak kalıyorsunuz ve arkadaşınız da o kalabalıkta size cüzdanınızı fırlatamıyor,herşey bir an meselesi.
Bu durumda yapmanız gereken rakibinizin arkasına geçip cüzdani (topu)almanız ve cüzdanı ele geçirdikten sonra rakibinizi gecmeye çalışmanız.
İşte ofsayt bu.
Top sana atıldığı anda kaleye rakibinden daha yakın olamazsın.

Anlamayan varsa bunun Versace'li versiyonu var.

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Parfümün fiyatı 180 tl ile 200 tl arasında değişiyor arkadaşlar.

Bu arada angelı aradım,hastanede işi şimdi bitmiş sorun yokmuş,hepinize selamı var

a.s mısracım... nette bi sitede 100 ml sini 125 buldum şimdi..

canım hani içli köfte yaparken hazırladığın iç varya ondan.bulguru ıslatıyosun tuz biber üzerine un serpip yuğuruyorsun.tutana kadar yuğur.sonrada sulu köfte yapar gibi minik minik yuvarlıyorsun .

hımmm anladım cnm tamam.aklım da olsun deniycem mutlaka.

kızlar ben çıkıyorum iyi sohbetler size.işlerim var yapmam gereken yemeğim de yok.en iyisi çıkam ben.a.s

SAKALA ÇARPAN

Malzemeler:

1 su bardağı yeşil mercimek
1 su bardağı ev eriştesi
1 çorba kaşığı nane
1 tatlı kaşığı salça
1 orta boy soğan
1 fincan sıvı yağ
1 çay kaşığı kırmızıbiber
8 su bardağı su veya et suyu
Yapılışı:

3 su bardağı su ile mercimeği pişiririz. Mercimek piştikten sonra suyunu süzeriz. 5 su bardağı sıcak su veya et suyunun içine mercimeği ve erişteyi ilave ederiz. Ağır ateşte 15-20 dk pişiririz. Ayrı bir tavanın içine yağı, ince ince doğranmış soğanları pembeleşinceye kadar kavururuz. Salça, nane, kırmızıbiber sos haline getirip, pişmiş çorbanın içine katılır. Sıcak servis yapılır.

Afiyet olsun.

Not: ısteğe göre limon ilave edilebilir.

Hikayesi:

Bir yaşlı dede varmış komşusu çorba yapıp getirmiş. Dede de çorbayı kaşıkla değil de tastan içmiş. Ondan sonrada çorbanın içindeki erişteler dedenin sakalına yapışmış veçorbanın adı sakala çarpan olarak adlandırılmış

Son Güncelleme ( 28 04 2007 )

Poka fiyat çok ii hiç düşünmeden alabilirsin cnm.

Birsamcım güle güle kolay gelsin

OFSAYT NEDIR? (BAYANLAR ICIN)

Futbol oyununun icadından beri bayanların "ofsayt nedir ya?" sorusuna açıklık getiremeyenlere işte mükemmel bir anlatım kılavuzu %99 faydalı olacağı kananatindeyim

Şimdi bakın bayanlar;

Ucuzluktaki süper çantayı almak için Mango'ya girdiniz.
Sadece bir tane kalmış,o da kasanın (kale) hemen yanında.
Ama bu cantanın tek taliplisi siz değilsiniz elbette!
Çantayı gozüne kestiren diğer bir müşteri (rakip oyuncu) de sizin hemen yanınızda bitiveriyor.
İkiniz de durumun farkındasınız ve hızla kasaya (kaleye) yöneliyorsunuz.
Tam o esnada; biraz önce bluz aldığınız Zara'da ödemeyi yaptıktan
hemen sonra çalan cebinizi cevaplamak için cüzdanınızı çantanıza koymadan arkadaşınıza verdiğinizi ve onda unuttuğunuzu fark ediyorsunuz.
Bir yandan kasaya doğru koşarken diğer yandan da elinizi havaya
kaldırarak arkanızda kalan arkadasınızdan cuzdani (topu) istiyorsunuz.
Öyle bir durumdasınız ki, rakibinizin gerisinde kalırsanız kasaya daha uzak kalacağınız için avantajınızı kaybedeceksiniz ama eger arkaya gecmezseniz arkadaşınızdan uzak kalıyorsunuz ve arkadaşınız da o kalabalıkta size cüzdanınızı fırlatamıyor,herşey bir an meselesi.
Bu durumda yapmanız gereken rakibinizin arkasına geçip cüzdani (topu)almanız ve cüzdanı ele geçirdikten sonra rakibinizi gecmeye çalışmanız.
İşte ofsayt bu.
Top sana atıldığı anda kaleye rakibinden daha yakın olamazsın.

Anlamayan varsa bunun Versace'li versiyonu var.
:roflol:
Parfümün fiyatı 180 tl ile 200 tl arasında değişiyor arkadaşlar.

Bu arada angelı aradım,hastanede işi şimdi bitmiş sorun yokmuş,hepinize selamı var
a. s canım çok şükür
açıktım yahuuu
ee bu saatte yemekten konuşursak normal çakırcım
slm kızlar gec kaldım yaa int baglantısında sorun vardıda
ofsayt bende çok merak etmişimdir. eşimden soruyorum ama anlamıyorm :)
a.s neclacım hoşgeldin
Yeşil Mercimekli Erişteli Çorba
orba.jpg
[/URL][/IMG]

Bizimki böyle olur işte

cokacimcoook

bizim burda sakala çarpan deniliyor bu çorbaya hikayesi ve adı çok komiksırnaşık şey

mısracım bizimkide böyle sulu olyor.
yap jnazcım canın ne istiyorsa hemen ye
canım istemedi bile desen bebegin canı istermiş
yani bana öyle diyorlar.

hadi kızlarr bende çıkayım belim ağrımaya başladı :(
öpüyorum hepinizii kendinize iyi bakınŞeniz

Back
X