• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

Yaz jnazcım kırmızı et mi var içinde :(

Yoksa böyle birşey mi?
Malzemeler:

2 Adet soğan
2 Adet domates
2 Adet patates
2 Çorba kaşığı margarin veya tereyağı
2 Çorba kaşığı un
Tuz, karabiber kuru nane
Yeterince su

Hazırlanışı:

Tencereye yağı alıp, eritin.
Soğanı ince ince doğrayıp, tencereye ekleyin.
Soğanlar pembeleşene dek kavurun.
Patatesleri soyup, tavla zarı iriliğinde doğrayın.
Patatesleri soğanlarla birlikte arasıra karıştırarak kavurun.
Patatesler yumuşadığında, domateslerin kabuklarını soyup rendeleyin.
1-2 Dakika daha kavurup, yeterince su ilave edin.
Tuzunu ekleyerek çorbanın içindeki patatesler yumuşayana dek hafif ateşte pişirin.
Patatesler iyice yumuşadığında, una çok az su ilave edip, topaksız bir bulamaç kıvamına getirin.
Çorbaya bu bulamacı azar azar ve karıştırarak ilave edin.
Küçük bir tavaya 1 tatlı kaşığı tereyağı koyup, eritin.
Nane ve karabiberi ilave ederek 1-2 kez çevirin.
Ateşten alıp, çorbanın üzerine gezdirin ve servis yapın.

evet jnazcığım artık takmamaya karar verdim cnm bir yere varamıyorum çünkü
en güzelini yapıyorsun şekercimm kaydirigubbakcemile5
İyiyim hayatım bende sağol..Evet yağsın vallahi ya.Heryer yağıyor bir bizim şehirlerde tık yok sanırım.

evet canımyaa hayır yağsada açsa hava :) kapalı kapalı olmuyor böylee

sahurda ben sigara böreği gözleme menemen falan yaptım.zaten bir kaç kez kocacımla evde sahur yaptık.

jılsender sun , body shop un parfümleri , calvin klein contradiction ,escada ,britney spears , naomi campell..

bu böle devam da eder mutlucum ...

hayır tatlımm etsiz:)
TATAR ÇORBASI
şimdi 1 adet orta boy soğanı yemeklik doğruyorsun bir yemek kaşığı margarini eritip soğanları sotele. 2 ad. patatesi tavla zarı büyüklüğünde doğrayıp soğanlara ekleyip sotelemeye devam ediyorsub . tencerenin dibi tutmasın . sonra patatesler yumuşayınca üzerine 2 ad. domatesi rendele biraz pişirdikten sonra kaynamış su ekliyorsun. patatesler pişince 1 yemek kaşığı unu biraz suyla karıştırarak çorbaya yedir . ayrı bir yerde nane, pulbiber ve karabiberi margarin yada sıvıyağla erit altını kapattığın çorbanın üzerine gezdir .
afiyet olsunn:)

bak aklıma gelmişken birde arnavut çorbası var:)
onuda yazayım
malzemeleri:
3 yumurta, un yoğurt, tavuk suyu, tavuk eti(didiklenmiş), sarımsak , su ,tuz
yapılışı:
bir kasede yumurta, un, yoğurt, tuzu çırp, tavuk suyu ekleyerek kıvamını ayarla
çok sıvı olmasın sarımsak rendesi ekleyerek kevgirden tencereye geçir orta ateşte kaynat
topaklanmaması için sürekli karıştır kıvamı kalın olursa su ekle tavuk etlerinide ekleyerek bir taşım kaynat

bende de pek değişik çorba tarifi yok maalesef, patates çorbası, mantı ( yüksük ) çorbası yaparım misafirlerme , genelde beğenilir ama.. bunlarda herkesin bildiği şeylerdir heralde..
ezogelin çorbasını bi türü tutturamıyorum ama onu yapmaktan vazgeçtim artık):

Yoksa böyle birşey mi?
Malzemeler:

2 Adet soğan
2 Adet domates
2 Adet patates
2 Çorba kaşığı margarin veya tereyağı
2 Çorba kaşığı un
Tuz, karabiber kuru nane
Yeterince su

Hazırlanışı:

Tencereye yağı alıp, eritin.
Soğanı ince ince doğrayıp, tencereye ekleyin.
Soğanlar pembeleşene dek kavurun.
Patatesleri soyup, tavla zarı iriliğinde doğrayın.
Patatesleri soğanlarla birlikte arasıra karıştırarak kavurun.
Patatesler yumuşadığında, domateslerin kabuklarını soyup rendeleyin.
1-2 Dakika daha kavurup, yeterince su ilave edin.
Tuzunu ekleyerek çorbanın içindeki patatesler yumuşayana dek hafif ateşte pişirin.
Patatesler iyice yumuşadığında, una çok az su ilave edip, topaksız bir bulamaç kıvamına getirin.
Çorbaya bu bulamacı azar azar ve karıştırarak ilave edin.
Küçük bir tavaya 1 tatlı kaşığı tereyağı koyup, eritin.
Nane ve karabiberi ilave ederek 1-2 kez çevirin.
Ateşten alıp, çorbanın üzerine gezdirin ve servis yapın.

aynısıymış şekerim :)
bu msj yeni gördüm :)

Calvin Klein-Euphoria FAVORıM HEM GECE HEM DE GÜNDÜZ OLANIDA:)

Jnazcım çok teşekkür ederim cnm tatar çorbası damak tadıma uyar arnavut çorbası uymaz çünkü ben tavuksuyu etsuyu yemiyorum

Son düzenleme:
bende geçen gün kremalı tavuk çorbası yaptım çok güze lolmuştu ama değişik değil.
mısracım bizim yöresel bir çorbamız vardır bilirmisin bilmem.mercimekli hamur çorbası çok güsel olurr.

Calvin Klein-Euphoria FAVORİM HEM GECE HEM DE GÜNDÜZ OLANIDA:)

Jnazcım çok teşekkür ederim cnm tatar çorbası damak tadıma uyar arnavut çorbası uymaz çünkü ben tavuksuyu etsuyu yemiyorum

Kesinlikle Mısracımmkaydirigubbakcemile5

bende geçen gün kremalı tavuk çorbası yaptım çok güze lolmuştu ama değişik değil.
mısracım bizim yöresel bir çorbamız vardır bilirmisin bilmem.mercimekli hamur çorbası çok güsel olurr.

Yeşil mercimeğin içine erişte veya burgu makarna konulan mı cnm?
Bu arada sen nerelisin?

mutlucum esmerler baharatlı parfümleri tercih edio sanırım.. ben sarı olduğum için çok fazla da fikrim yok ama :)

Mutlucum esmersin ve bende esmerimkaydirigubbakcemile5

Kesinlikle baharatlı parfümleri tercih et;ama çok bahartalı olmasın içinde azcık da çiçek kokusu olsun.Buna uygun Calvin Klein - Euphoria var.Gerçekten süper bi koku..:lepi:

mısra o çorba harika oluooo bende yapıorum bazen erişte ve yeşil mercimekli....

ben hafif parfümleri severim.yoksa nefesim kesilir.avonun celebre var yumuşak bir koku.onu kullanıyorum.

Calvin Klein-Euphoria FAVORİM HEM GECE HEM DE GÜNDÜZ OLANIDA:)

rica ederim mısraaa cım
bende seviyorum kurs ortamlarını.gecen sene kuran kursuna gitmiştim.bu sene yine gidicem hafta da 4 gün oara gidicem.1 günde örgü kursuna

ne güzel canım bende bu kış punch nakışı na ve ara ara da dikişe gitmeyi düşünüyorum

Back
X