• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

Mutlucum esmersin ve bende esmerimkaydirigubbakcemile5

Kesinlikle baharatlı parfümleri tercih et;ama çok bahartalı olmasın içinde azcık da çiçek kokusu olsun.Buna uygun Calvin Klein - Euphoria var.Gerçekten süper bi koku..:lepi:

Kız ben çok açık tenliyim bendede çok hoş kokuyor :))))))
En kalıcı parfüm seçildi 2008 yılında:)

Calvin Klein - Euphoria yı yeni alanınız oldumu..fiyatı hakkında bilgisi olan ?

bi araştırma yapim hemen almanyadan istim duruma göre :):emir_bebek:

evet canım.erişteylede yapılır ama sırf bu çorba için kışlık hamur kesilir burda.ben sivaslıyım.

Çok severim ben bu çorbayı daha doğrusu ailecek severiz eşim hariç :)))
Bizim evde bu çorbanın adı'Pazartesi Çorbasıdır'.Neden derseniz annemlerin yaşadığı ilçede Pazartesi günleri büyük bir pazar kurulur çok erken saatlerde gidilir önce ünlü yoğurt ve kaymağımız alınır sonra eve gelip tekrar dönüp sebze meyve alışverişi yapılır dolayısıyla anneler için epeyce yoğun ve yorucu birgündür pratik ve doyurucu yemekler yapılır.Bizdede hep bu çorba yapılırdı:)

deneyeceğim jasminciğim Calvin Klein - Euphoria bu yenimi cnm calvin klein duymuştum ama euphoriayı duymamıştım hiç

evet canım.erişteylede yapılır ama sırf bu çorba için kışlık hamur kesilir burda.ben sivaslıyım.

eee erişte yok ama nerden bulcaz.markette satılanlar pek ii olmuo.bazı aktarlarda oluyo ev yapımı bakarım yarın bulurum inş

Mısracım vallahi bilmiyorum;ama koku harika yaneeedelikafadulden

Pokacım ben Duty Free'den almıştım.Bilmiyorum yani...

Mutlucum kesin dene...

bide bu çorbanın bir değişiği var.oda erişte değilde.bulgurla minik minik toplar yapılır.yine yeşil mercimekle pişirilir.azcık salçada koyarsın nar ekşisi falan süper oluyo.annem akşam yapacaktı.

OFSAYT NEDIR? (BAYANLAR ICIN)

Futbol oyununun icadından beri bayanların "ofsayt nedir ya?" sorusuna açıklık getiremeyenlere işte mükemmel bir anlatım kılavuzu %99 faydalı olacağı kananatindeyim

Şimdi bakın bayanlar;

Ucuzluktaki süper çantayı almak için Mango'ya girdiniz.
Sadece bir tane kalmış,o da kasanın (kale) hemen yanında.
Ama bu cantanın tek taliplisi siz değilsiniz elbette!
Çantayı gozüne kestiren diğer bir müşteri (rakip oyuncu) de sizin hemen yanınızda bitiveriyor.
ıkiniz de durumun farkındasınız ve hızla kasaya (kaleye) yöneliyorsunuz.
Tam o esnada; biraz önce bluz aldığınız Zara'da ödemeyi yaptıktan
hemen sonra çalan cebinizi cevaplamak için cüzdanınızı çantanıza koymadan arkadaşınıza verdiğinizi ve onda unuttuğunuzu fark ediyorsunuz.
Bir yandan kasaya doğru koşarken diğer yandan da elinizi havaya
kaldırarak arkanızda kalan arkadasınızdan cuzdani (topu) istiyorsunuz.
Öyle bir durumdasınız ki, rakibinizin gerisinde kalırsanız kasaya daha uzak kalacağınız için avantajınızı kaybedeceksiniz ama eger arkaya gecmezseniz arkadaşınızdan uzak kalıyorsunuz ve arkadaşınız da o kalabalıkta size cüzdanınızı fırlatamıyor,herşey bir an meselesi.
Bu durumda yapmanız gereken rakibinizin arkasına geçip cüzdani (topu)almanız ve cüzdanı ele geçirdikten sonra rakibinizi gecmeye çalışmanız.
ışte ofsayt bu.
Top sana atıldığı anda kaleye rakibinden daha yakın olamazsın.

Anlamayan varsa bunun Versace'li versiyonu var.

bizde yaparız.annemlerde özel olarak hamur keserler bu çorba için
hatta ben geçen hafta yapmıştım
mısracım benim eşimde pek sevmiyor
tek başıma yedimm
üzerine sarımsaklı yoğur güzel oluyor.

bide bu çorbanın bir değişiği var.oda erişte değilde.bulgurla minik minik toplar yapılır.yine yeşil mercimekle pişirilir.azcık salçada koyarsın nar ekşisi falan süper oluyo.annem akşam yapacaktı.

o bulgurlu toplar nası yapılıyo biliyomusun kekula.yazsana biliyosan

bizde yaparız.annemlerde özel olarak hamur keserler bu çorba için
hatta ben geçen hafta yapmıştım
mısracım benim eşimde pek sevmiyor
tek başıma yedimm
üzerine sarımsaklı yoğur güzel oluyor.

Sizinki daha katı oluyor demekki bizimki koyu çorba kıvamındadır cnm

Parfümün fiyatı 180 tl ile 200 tl arasında değişiyor arkadaşlar.

Bu arada angelı aradım,hastanede işi şimdi bitmiş sorun yokmuş,hepinize selamı var

Back
X