Yeşil mercimeğin içine erişte veya burgu makarna konulan mı cnm?
Bu arada sen nerelisin?
Mutlucum esmersin ve bende esmerimkaydirigubbakcemile5
Kesinlikle baharatlı parfümleri tercih et;ama çok bahartalı olmasın içinde azcık da çiçek kokusu olsun.Buna uygun Calvin Klein - Euphoria var.Gerçekten süper bi koku..:lepi:
mısra o çorba harika oluooo bende yapıorum bazen erişte ve yeşil mercimekli....
evet canım.erişteylede yapılır ama sırf bu çorba için kışlık hamur kesilir burda.ben sivaslıyım.
evet canım.erişteylede yapılır ama sırf bu çorba için kışlık hamur kesilir burda.ben sivaslıyım.
mutlucum Calvin klein in euphoria serisi..deneyeceğim jasminciğim Calvin Klein - Euphoria bu yenimi cnm calvin klein duymuştum ama euphoriayı duymamıştım hiç
eee erişte yok ama nerden bulcaz.markette satılanlar pek ii olmuo.bazı aktarlarda oluyo ev yapımı bakarım yarın bulurum inş
eee erişte yok ama nerden bulcaz.markette satılanlar pek ii olmuo.bazı aktarlarda oluyo ev yapımı bakarım yarın bulurum inş
bide bu çorbanın bir değişiği var.oda erişte değilde.bulgurla minik minik toplar yapılır.yine yeşil mercimekle pişirilir.azcık salçada koyarsın nar ekşisi falan süper oluyo.annem akşam yapacaktı.
bizde yaparız.annemlerde özel olarak hamur keserler bu çorba için
hatta ben geçen hafta yapmıştım
mısracım benim eşimde pek sevmiyor
tek başıma yedimm
üzerine sarımsaklı yoğur güzel oluyor.
canım bizim burda çorbalık yufkacılarda satılıyor evdekinin aynısı.
Parfümün fiyatı 180 tl ile 200 tl arasında değişiyor arkadaşlar.
Bu arada angelı aradım,hastanede işi şimdi bitmiş sorun yokmuş,hepinize selamı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?