• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

Ay geldimkaydirigubbakcemile4

Birazcık eğlendim kaydirigubbakcemile3

Canım benim önümüzdeki hafta kadınım gelecek.Zaten 2 haftada 1 geleceği için temizliği ona bırakacağım.

Akşamda menümde;

Yayla çorbası
Bezelye
Pilav
Cacık var:)

mısracım evet ben cok severim.. bide sana bişi sorucam. hani pastanelerde satılan rulo muzlu pastalar varya .. ama büyük değil. tel tek .. onlar nası yapılır acaba biş fşkrşn varmıı:)

canlar bize dua edin lütfen.eşim haftasonu aydına gitti.ev arıyor şimdi güneşin altında.dua edin güzel uygun bir ev bulsun biran önce.:Saruboceq:

mısracım evet ben cok severim.. bide sana bişi sorucam. hani pastanelerde satılan rulo muzlu pastalar varya .. ama büyük değil. tel tek .. onlar nası yapılır acaba biş fşkrşn varmıı:)

Evet tatlım bir fikrim var.Hamuru piştikten sonra-çok ince olur hamur-şeritler halinde keseceksin içine istediğin malzemeyi koyup rulo yapacaksın bu kadar.:)))))
Ben muzlu severim hatta az önce ablam aradı tarif sordu yeğenim için benimde çok canım çekiyor bugünlerde yapıp resmini eklerim bu hafta tatlım.Tarifde bulabilirsem göndereyim şimdi

canlar bize dua edin lütfen.eşim haftasonu aydına gitti.ev arıyor şimdi güneşin altında.dua edin güzel uygun bir ev bulsun biran önce.:Saruboceq:

hayırlısı olsun şekerim allah gönlünüze göre versin cnm :Saruboceq:

Sütlacın güzel olmasına sevindim jnazcım.Geçen hafta iki tür muffin yaptım biri üzümlü diğeride kayısılı.Üzümlüyü daha çok sevdik.Tarifide işte burada;
http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/311113-iste-o-muhtesem-lezzetuzumlu-kek.html
ellerine sağlık seninde canım hemen alıyorum tarifini

canm benimyaa Allah yardımcın olsun

kızlarr ben çıkayımda dinleneyim biraz
öpüyorum hepinizi çokk iyi bakın kendinize olur muŞeniz

mrb kızlar nasılsınız
umarım herşey yolundadır.
biz iyiyiz çok şükür.

sabah biraz temziliknyaptım
eşim gelecek birazdan onada ıspanaklı börekle
domates çorbası var.

şimdilik benden bukadar bir geçmişi okuyayımm

İnş bulur cnm,Aydın da çok yakın bir dostum var şimdi msn den soruyorum ev fiyatlarını senin için,ŞUBAT TATİLİNDEDE BİRKAÇ GÜN ORADA OLACAĞIM :)

Görüşürüz canım.Kendine iyi bak:ecrin_bebek:Şeniz

ben de cıkyorm kızlar öptm

Görüşürüz teologcum.Kendine iyi bak canımcımŞeniz

mrb kızlar nasılsınız
biz iyiyiz çok şükür.

domates çorbası var.

Hoşgeldin hayatıma.s.

Nasıl gidiyor hamilelik?Herhangi bir sorun yoktur umarımzemuszemus

amin cnaım benim yaa. allah gönlüne göre versin inşallah...

Evet tatlım bir fikrim var.Hamuru piştikten sonra-çok ince olur hamur-şeritler halinde keseceksin içine istediğin malzemeyi koyup rulo yapacaksın bu kadar.:)))))
Ben muzlu severim hatta az önce ablam aradı tarif sordu yeğenim için benimde çok canım çekiyor bugünlerde yapıp resmini eklerim bu hafta tatlım.Tarifde bulabilirsem göndereyim şimdi

çok çok teşekkür ederim mısracımmmmm

görüşürüz jnazcım. kendine çok çok iyi bak canım benim...

ben de cıkyorm kızlar öptm

görüşürüz teo cum...

mrb kızlar nasılsınız
biz iyiyiz çok şükür.

domates çorbası var.

hoş geldin çakırcım ...

İnş bulur cnm,Aydın da çok yakın bir dostum var şimdi msn den soruyorum ev fiyatlarını senin için,ŞUBAT TATİLİNDEDE BİRKAÇ GÜN ORADA OLACAĞIM :)

saol mısracım.teşekkür ederim.şubatta inşallah yerleşmiş olurum bende.beklerim zamanın olursa.a.s.

Back
X