- 20 Haziran 2024
- 933
- 975
- 48
Şimdi önünüze bir A4 kağıdı alın ve onun ağzından kendinize bir cevap yazın. Ondan duymak istediklerinizi, size iyi gelecek cevapları yazın, ve okuyun onu kendinize.evet tramva oldu bende eski ilişkim her anlamda ucuz kurtuldum kendi kendimi iyileştirdim bi daha biri beni böylw olduğum için kabul etmez ya da sevmez diye düşündüm galiba aklıma gelen başıma geliuor yazarsa öğrenicez ne olduğunu
ona tekrardan yazdım kendime açıklaması en zor konuyu sana dürüst bi şekilde yalan söylemeden açıkladım diye yine dönmedi
bu da beni çok tetikliyor arıyorum mesaj atıyorum geri dönüş yok kötü bir haldeyim
ne biliyim ben kendimi iyice açıklayıp yanımda olmasını beklemiştim ama ne açıklayabildim ne de konuşabildikŞimdi önünüze bir A4 kağıdı alın ve onun ağzından kendinize bir cevap yazın. Ondan duymak istediklerinizi, size iyi gelecek cevapları yazın, ve okuyun onu kendinize.
Ve bu vatandaş yazar veya yazmaz, eğer size iyi gelecek iki çift lafı yoksa bırakın gitsin, sizi hakketmiyor demektir.
yok yazmadım aramadım da inşallah birbirimiz için doğrudu ve hayırlı insanlarızdır ayrılmayız atlatırızLütfen başka bir şey yazmayın. Belli düşünüyor ve işine gelmiyor. Üstüne düşerseniz değersizleşirsiniz gözünde. Kendinizi kabul ettirir pozisyona sokmayın.
Diyeceğinizi dediniz. Şimdi sessizlik zamanı.
Şunu da unutmayın. O kişi doğru insansa bir şekilde yan yana olursunuz. Sabredin ve yazmayın.
Neden saygısızlık olsun ki. Neticede evleneceğimiz kişinin geçmişi de bizim için önemli değil değil mi . Cinsel ilişki yaşamamış biriyle ciddi bir ilişki yaşamak ister muhtemelen. Ama tabi her şeyi hızlıca tükettiğiniz için bunu şu an anlamakta güçlük çekersiniz muhtemelenhiç böyle bi tepki vericeğini düşünmüyordum hazmedemiyor o yüzden yazmadı galiba diyorum ama bana saygısızlık yapıyor şu an
bi ilişki içindeyim en azından bi mesajını almam da hakkım var diye düşünüyorumNeden saygısızlık olsun ki. Neticede evleneceğimiz kişinin geçmişi de bizim için önemli değil değil mi . Cinsel ilişki yaşamamış biriyle ciddi bir ilişki yaşamak ister muhtemelen. Ama tabi her şeyi hızlıca tükettiğiniz için bunu şu an anlamakta güçlük çekersiniz muhtemelen
Allah akıl fikir versin sana.yok yazmadım aramadım da inşallah birbirimiz için doğrudu ve hayırlı insanlarızdır ayrılmayız atlatırız
Ayyynen öyle. En güzel senaryo ise evlenip yıllarca adamın bunu içinden atamaması, konu sahibinin sürekli kendini affettirmeye çalışması, hiçbir şeye yok diyememesi. En iyi ihtimal bile mutsuz bir evlilik. Bu kadar sessiz kalan kişinin ben unutabileceğini sanmıyorum. Bir de en baştan kendisi söylemiş bir şey yaşadıysan söyleme gözümde aynı kal diye. İstememiş bilmek. Ne eşim benim geçmişimi bilir ne ben onunkini. En ufak bir flörtü bile bilmeyiz. Kafamız rahat tamamen.eğer seninle barışırsa muhtemelen sana bakış açısı sadece cinsellik olacak bunu sorun ettiği için evlilik gözüyle bakmayacak sana
Adam sormamış ki, aksine bilmek istemiyorum demiş. Konu sahibi içim içimi yiyor anlatacağım diye anlatmış. Çok garipBunu sorun eden bir erkek evlenseniz bile sürekli başınıza kakacak, en ufak olayda namusunuza laf edecek. Böyle cahilce davrandığı, sizi yok saydığı için asıl siz onu istememelisiniz. Peşinden koşup bir tarafını kaldırmayın ve önünüze bakın. Doğru insan karşınıza çıktığında böyle hadsizce bir soruyu size yöneltmeyecek, insanları yaşantılarıyla yargılamayacak. Dua edecekseniz de hayırlısı olsun diye edin, hayırsız olan için değil.
işte bi hata yaptım kendi ellerimle mahvettim o an söylemek doğru geldi bundan sonra nasıl olucak bilmiyorumAdam sormamış ki, aksine bilmek istemiyorum demiş. Konu sahibi içim içimi yiyor anlatacağım diye anlatmış. Çok garip
Adam sormamış ki, aksine bilmek istemiyorum demiş. Konu sahibi içim içimi yiyor anlatacağım diye anlatmış. Çok garip
arada açılır gbi oluyordu konu bende söylemek istiyodum çğnkü bana göre önceden bilinmesi gereken şey bu içim içimi yiyor kendimi sana karşı kötü hissediyorum söylemediğim için dedim
o da geçmişinde iyi ya da kötü yaşadığın şeyi bilmek istemiyorum gözümdeki gibi kalmanı istiyorum dedi _ sonradan kendi sorddu ama birliktelik mi yaşadın_ diye sonra bende kendimi açıkladım bakmadı