ben geldimmm :)
Heh şimdi öncelikle malzemeleri yazıyorum kızlar :
( Saç için ) : 1 su Bardağı Saf Zeytinyağı ( aktarlarda şişe içinde satılıyo yada artik bi şekilde bulursunuz ama muhakkak saf olucak) , 1 şişe Çam Terebenti ( bu çok önemli Formülün Bel kemiği diyebiliriz), Bir Şişe Menekşe Yağı , Bir şişe susam Yağı , Bir şişe Badem Yağı , Bir şişe Gül Yağı , Bir şişe Sarımsak Yağı ( sayesinde çok kötü bi koku oluyo inşallah dayanabilirsiniz ama bunu içinden çıkarıyım diye düşünmeyin aynen uyguluyosunuz).
Şimdi Şişe diye yazdım hepsine bu şişe ne demek ? Şu demek : Aktara gittiginizde Küçük kutuların içinde 50 ml'lik şişelerde genellikle hepsi aynı miktarda kapalı olarak satılıyolar ..Hepsinden Birer şişe Olucak ..Bunların hepsini Bir Bardak Saf zeytinyagının içine boşaltıyosunuz..Karıştırıyosunuz...Cam bi kavanozda karıştırın Ve saklayın..Çok uzun süre kullanıyosunuz bu miktarı zaten..Banyodan 1 saat kadar once sac diplerinize masaj yaparak bol bol sürün...Kafanıza bir poşet geçirin Ve 1 saat kalın o şekilde..İnşallah kokuya dayanabilirsiniz...ama inanın değicek...Ben 2 senedir haftada bir kez muhakkak yapıyorum ...Siz istediginiz sıklıkta uygulayabilirsiniz..ama unutmayın Sacları her gun yıkamak iyi bişey değil..Hadi bakalım kolay gelsin..