Eşiyle ayrı gayrı düşenler ve diğer herkes :)

İnşallah inşallah.. :21: Heyecandandır o heyecandan:KK17: Biz daha evli değiliz henüz:kk77: 05.05.2014 tarihinde gidicek nasipse..:KK43: En Büyük TÜRKİYE Ne güzel yorumları okuduğum kadarıyla İzmir'liymiş eşin de ohh mis :) İnşallah benimki de öyle yakın olur bize :KK1:

Umarın gönlüne göre olur. 1 ay kalmış düğüne şunun şurasında ne heyecan vardır sende şimdi:KK9: Bugünlerini iyi değerlendir yanındayken. Ne zaman gitmeyi düşünüyor askere?

Ahh ahh ne güzel şey evlilik:KK1: Allah isteyen herkese nasip etsin.

Umarın gönlüne göre olur. 1 ay kalmış düğüne şunun şurasında ne heyecan vardır sende şimdi:KK9: Bugünlerini iyi değerlendir yanındayken. Ne zaman gitmeyi düşünüyor askere?

Ahh ahh ne güzel şey evlilik:KK1: Allah isteyen herkese nasip etsin.

Ayy yanlış anlaşıldım sanırımm :KK9: askere 5 mayısta gidiyor canım. Evliliğe daha çoook varr:KK12: nasip hele bir askere gidip gelsin de..En Büyük TÜRKİYE:KK16:

Askerliği manisaya çıktı canım. Annesine çok yakın. Eşimler bayraklıda oturuyorlar.:KK3: Yakın mı size?

Tayin için de manisa düşünüyoruz canım ben izmir sıcağına pek gelemiyorum. Davul gibi şişiyorum valla:KK15::KK15:

Amin canım ya inşallah. Ama sonlara geldikçe sabır tükendiğinden midir nedir pek bir zor oluyor. 2 hafta kaldı bizim. Eşin nerede? Manisa Jandarma benimki.En Büyük TÜRKİYE

eh canım pek değil gerçi otobanla her yer yakın :KK1:

kız izmir sıca da manisa soğuk mu sanki orası da yazın sıcak :KK37:

ayrıca izmir daha güzel yapılacak daha çok aktivite var :KK52:

eh canım pek değil gerçi otobanla her yer yakın :KK1:

kız izmir sıca da manisa soğuk mu sanki orası da yazın sıcak :KK37:

ayrıca izmir daha güzel yapılacak daha çok aktivite var :KK52:

45 dk nasılsa arası gitgel yaparız. Kirazdan daha iyidir Manisa merkez. Sadece orası açılmıştı diğer atamada. Roma'da yaparsan yüksek lisansı eşin ne yapacak? Gelebilecek mi? Ayy ben bayılıyorum italyaya.. Umarım görmek nasip olur yaa..:KK52:

45 dk nasılsa arası gitgel yaparız. Kirazdan daha iyidir Manisa merkez. Sadece orası açılmıştı diğer atamada. Roma'da yaparsan yüksek lisansı eşin ne yapacak? Gelebilecek mi? Ayy ben bayılıyorum italyaya.. Umarım görmek nasip olur yaa..:KK52:

yarım saat kız ne 45 i :KK1:
ben iş için zıbırtbırt gitmeye başlıcam pazartesi manisaya höf :KK14:
İzmirde hiç yer yok mudu :KK53:
Ha gerçi branş farklı ya bi an yüreğime indi :KK9:

Başta üzüldü mızmızlandı ben geliyorum sen gidiyosun vs. ben tınlamadım çok ısrar da etmedim
Durdur durdu pat diye ben de gelicem dedi :KK9:

Nasıl güldüm ya italyan erkekleri vs diyodum :KK23: kıskandı zaar :KK23:

aşk çeşmesinin karşısında pizza yicekmişiz :KK16: :KK53:

yarım saat kız ne 45 i :KK1:
ben iş için zıbırtbırt gitmeye başlıcam pazartesi manisaya höf :KK14:
İzmirde hiç yer yok mudu :KK53:
Ha gerçi branş farklı ya bi an yüreğime indi :KK9:

Başta üzüldü mızmızlandı ben geliyorum sen gidiyosun vs. ben tınlamadım çok ısrar da etmedim
Durdur durdu pat diye ben de gelicem dedi :KK9:

Nasıl güldüm ya italyan erkekleri vs diyodum :KK23: kıskandı zaar :KK23:

aşk çeşmesinin karşısında pizza yicekmişiz :KK16: :KK53:

Eşimde beni aynı sebepten götürmek istemiyor. Ah şu italyan erkekleri.. Turlara bakıyorum bende şimdi eşimi ikna etsem vize falan alabilir miyiz acaba? Bu yaz ayağım bi çıksın ya hu şu ülkenin sınırından. Ahh Venedik.. Roma.. İtalyaaa... Ahh ahh..:KK16::KK16:

Var mı vizen? Çok korkutuyor beni işlemleri..:KK50:

Eşimde beni aynı sebepten götürmek istemiyor. Ah şu italyan erkekleri.. Turlara bakıyorum bende şimdi eşimi ikna etsem vize falan alabilir miyiz acaba? Bu yaz ayağım bi çıksın ya hu şu ülkenin sınırından. Ahh Venedik.. Roma.. İtalyaaa... Ahh ahh..:KK16::KK16:

Var mı vizen? Çok korkutuyor beni işlemleri..:KK50:

sanırsam yeşil pasaportum oluyor direkt benim eşim ya da babam üzerinden gösterirsem ikisi de öğretmenlik puanları yüksek olduğu için :KK17:
suriyede vize yoktu galiba kız ona ne dersin :KK60:

ciddi ciddi italyan erkeklerini takmıyor herhalde değil mi :KK53:

sanırsam yeşil pasaportum oluyor direkt benim eşim ya da babam üzerinden gösterirsem ikisi de öğretmenlik puanları yüksek olduğu için :KK17:
suriyede vize yoktu galiba kız ona ne dersin :KK60:

ciddi ciddi italyan erkeklerini takmıyor herhalde değil mi :KK53:

öğretmenlik puanları yüksek derken?

Laf çarpıtıyor ama ciddi değil:KK1: Cidden kıskanç biri olsa ben yapamazdım zaten. :KK24:

öğretmenlik puanları yüksek derken?

Laf çarpıtıyor ama ciddi değil:KK1: Cidden kıskanç biri olsa ben yapamazdım zaten. :KK24:

1in 1i mi ne öyle kademeleri varmış ya ben anlamıyorum çok eşim öyle bişeyler dedi :KK1:

her türlü alıcaz artık napalım :KK52:

aov benimki zapt etmezse bana hayatı zindan eder ya kendini kontrol ediyor o yüzden :KK53:

X