- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.717
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocasi sıktırıyomuş kapiya yaklaşanaAilenizi neden aramiyorsunuz? Gelip sizi alsınlar?
Ben her gelen bildirimde emir kozcuoglundan msj gelmis gibi panikliyorumBak sen..
Ee ondan sonra ?
Kemal Soydereyi göremedim o nerede?
Hardaldan yürü bence. Cökelek peyniri olucak hali yok ya asansorlu saraydaYa bi de beyine soylesen yedek esir lazimsa ben talibim. Çatıya kıvrılır yatarım sesim çıkmaz. Ekmek arası hardal falan yerim ne bileyim jakuzide mantar tedavimi yaparım. Ulan fakirlikten zengin evi örneği veremedim Allah da kahretmesin. Hardalla sınırlı benim bilgi. Hardal yerdik.
Ben her gelen bildirimde emir kozcuoglundan msj gelmis gibi panikliyorum
Sevdim bu fikri. Dahice. Bence oyle yap @Suzan24 . En pahali bi esyanin uzerine elini koy, ve kagidada kadinlar kulubu ve tarih yaz.Hiç inandırıcı gelmedi ki.. şimdi diyeceksin ki inanmak zorunda değilsiniz.. doğruu.. ama inanmamızı istiyorsan bir kağıda kadınlar kulubu yazıp evdeki pahalı bi kaç eşyanın üzerine tutarak fotoğraf paylaş..
Eğer gerçekse çok geçmiş olsun, özenilen birçok hayatın gerçek yüzü böyledir belki.. ama umutsuz olmamalısın, neden o evden sadece tabutun çıkacakmış, ailenden yardım iste.. buraya yazabiliyorsan onlara hayli hayli ulaşırsın diye düşünüyorum..
Hardaldan yürü bence. Cökelek peyniri olucak hali yok ya asansorlu sarayda