Esir edildim. Şükretmeniz İçin Yazıyorum. Ve artık yaşamak istemiyorum...

O kadar uydurmaca olduğu belli ki :) Sıfır hayal gücün var Üzgünüm ama olmamış zorlama.
Her şeyi geçtim tek bir şey o kadar para var adam kadını eve getirip birlikte oluyor. Hayır yani tamam ruhumuz fakir anadolu cocuguyuz ama Allaha Şükür gerizekali degiliz. Para içinde yüzen adamin da boyle yapmicagini kestirebiliyoruz. Birde şu var gozumun icine bakınca gozu sulanirdi gibi bir sey demisin ya yoook artik dedim. Bir ara sacimin teli yere dusse alir öperdi diyen kadınları bile geçtin burda helal olsun :)

Belki gizli bi yazardır ve öykü konusunun kalitesini ölçmeye çalışıyordur diyecem de... Yengecim wattpad tadında olmuş buradan sana ekmek çıkmaz derim ben...
(bu kadar da iyi niyetli bi insandım oysa... Utanmıyor musun ulan?! Bize de mi lolooo ?!)

Ya bi de beyine soylesen yedek esir lazimsa ben talibim. Çatıya kıvrılır yatarım sesim çıkmaz. Ekmek arası hardal falan yerim ne bileyim jakuzide mantar tedavimi yaparım. Ulan fakirlikten zengin evi örneği veremedim Allah da kahretmesin. Hardalla sınırlı benim bilgi. Hardal yerdik.
Hardaldan yürü bence. Cökelek peyniri olucak hali yok ya asansorlu sarayda

Hiç inandırıcı gelmedi ki.. şimdi diyeceksin ki inanmak zorunda değilsiniz.. doğruu.. ama inanmamızı istiyorsan bir kağıda kadınlar kulubu yazıp evdeki pahalı bi kaç eşyanın üzerine tutarak fotoğraf paylaş..
Eğer gerçekse çok geçmiş olsun, özenilen birçok hayatın gerçek yüzü böyledir belki.. ama umutsuz olmamalısın, neden o evden sadece tabutun çıkacakmış, ailenden yardım iste.. buraya yazabiliyorsan onlara hayli hayli ulaşırsın diye düşünüyorum..
Sevdim bu fikri. Dahice. Bence oyle yap @Suzan24 . En pahali bi esyanin uzerine elini koy, ve kagidada kadinlar kulubu ve tarih yaz.

Okullar da başladı oysaki. Çocuğum git ders çalış. Hani Türkçe dersinde kompozisyon yazdırırdı ya hoca özellikle ona ağırlık ver.

Hardaldan yürü bence. Cökelek peyniri olucak hali yok ya asansorlu sarayda

Bim posetiyle le Cola mi göndersek esir bacinin sarayina. Kocası bomba zannedip kaçabilir olay yerinden. Esir qiz da kurtulur sevisgen ejderhanın elinden. Fakirim ama akıl bende.

Ben mi safim yaa gemeldet hep inaniyorum. Kizcagiza da uzuldum gercekte. Ama gercekte degilse bu yapilan yorumlar Beni benden Aldi. Zenginlik iceren baska ne var . Off harbiden aklima gelmiyor

X