Esir edildim. Şükretmeniz İçin Yazıyorum. Ve artık yaşamak istemiyorum...

Ben 24 yaşındayım. Size ailemden bahsedeyim. Babam iş adamı,burada ve yurt dışında toplam 4 adet şirketi var. Çok varlıklı bir ailenin kızıyım. Hizmetlilerimiz, saray gibi bir evimiz, daha buraya yazamayacağım (çünkü yazarsam atıyor diyecekler olacak biliyorum) ve imrendiğim bir anne baba aşkıyla bu yaşlarıma geldim. Prenses gibi yetiştim bir dediğim iki edilmedi. Alışverişe çıktığım da 20 bin liradan az harcamazdım. İyi bir eğitimim var. Şuan asistan öğretim görevlisiyim ve aynı zamanda master yapıyorum. İşime aşığım. Ama tüm bu güzel hikaye 1 sene önce bitti.

Suan derken. Dersler de cati katinda galiba?

Hiç inandırıcı gelmedi ki.. şimdi diyeceksin ki inanmak zorunda değilsiniz.. doğruu.. ama inanmamızı istiyorsan bir kağıda kadınlar kulubu yazıp evdeki pahalı bi kaç eşyanın üzerine tutarak fotoğraf paylaş..
Eğer gerçekse çok geçmiş olsun, özenilen birçok hayatın gerçek yüzü böyledir belki.. ama umutsuz olmamalısın, neden o evden sadece tabutun çıkacakmış, ailenden yardım iste.. buraya yazabiliyorsan onlara hayli hayli ulaşırsın diye düşünüyorum..

buraya yazana kadr madem arayamıyorsunuz sosyal medya hesabından vs ailenize ulaşabilirdiniz

Hiç inandırıcı gelmedi ki.. şimdi diyeceksin ki inanmak zorunda değilsiniz.. doğruu.. ama inanmamızı istiyorsan bir kağıda kadınlar kulubu yazıp evdeki pahalı bi kaç eşyanın üzerine tutarak fotoğraf paylaş..
Eğer gerçekse çok geçmiş olsun, özenilen birçok hayatın gerçek yüzü böyledir belki.. ama umutsuz olmamalısın, neden o evden sadece tabutun çıkacakmış, ailenden yardım iste.. buraya yazabiliyorsan onlara hayli hayli ulaşırsın diye düşünüyorum..
Pirlantali rolex den assasi kurtarmaz yalniz

He ya gözümüz asansörlü villa görsün, mücevher falan görsün değil mi ama. :KK70:d

X