Esir edildim. Şükretmeniz İçin Yazıyorum. Ve artık yaşamak istemiyorum...

Yanımızda kalan ablanın telefonu ama şirket telefonu o yüzden arayamıyorum çünkü numaraları kontrol etmesinden korkuyorum. Birazdan gelir. Biliyorum sahte geliyor. Ama ben bunları yaşıyorum.
Madem o çalışanınız bir yerden polisi arayıp ihbarda bulunsun.
Whatsapptan bir tanıdığınıza haber verin falan. Buraya yazındığınızda biz bir şey yapamıyoruz. :)

İ
insan öZendiği imrendiği kişiliklere bürünmek ister yalanlar söylermiş ama siz evlenmeden alışverişte 20 bin harcayıp evlenince koca dayagı yiyen Bi kadının hayatına mı özenip hayal kuruyorsunuz anlamadım ki..

Yok bana değil tabii üyeye yazdınız da ben sizin yorumunuza katıldığım için alıntıladım yorumunuzu çünkü bana da inandırıcı gelmedi hiç :)
Hmm tamam ben de size yazdim sandim bi an :) uzun uzun yazmis bi de okudum o kadar :/

İnandırıcı gelmedi biliyorum ama gerçekten Nasıl bir ailenin içinde olduğumu anlamadınız. Polis hiç bir şey yapamaz.
Polis yapamaz ama kk hatunlari evin etrafini mi sarar ?polisin ne kadar yetkisini biliyosunda yapamaz diyosun? Sen baya diziye baglamissin bence arka sokaklara baglan burdan da riza baba ve ekibi kurtarir seni.

Konunun gerçekliğine pek ihtimal vermemek birlikte, buraya yazdığınız cihaz her neyse onunla polise ulaşın.
Hayır hiç bir şey yapmıyorsunuz cami açıp avaziniz çıktığı kadar bağırın.

İnandırıcı gelmedi biliyorum ama gerçekten Nasıl bir ailenin içinde olduğumu anlamadınız. Polis hiç bir şey yapamaz.

Kafandan bi hikaye uydurmussun ama eksik biraktigin cok yer var. Mesela senin durumunda gercekten esir olmus bi insan kacabilecegi her sekilde kacmaya calisir polis bisey yapamaz deyip kk ya konu acmaz, o panikle kk ya girmek aklina bile gelmez. Hem polis neden bisey yapamiyo? Simdi siz polisi arasaniz evinize gelip sizi guvenli bi yere gotururler zaten, kapidaki korumalar buna engel olamaz. Polisle evden gittikten sonra zaten direk ailenizle irtibata gecersiniz madem guclu bi ailesiniz esiniz de size bisey yapamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…