Esir edildim. Şükretmeniz İçin Yazıyorum. Ve artık yaşamak istemiyorum...

O kadar uydurmaca olduğu belli ki :) Sıfır hayal gücün var Üzgünüm ama olmamış zorlama.
Her şeyi geçtim tek bir şey o kadar para var adam kadını eve getirip birlikte oluyor. Hayır yani tamam ruhumuz fakir anadolu cocuguyuz ama Allaha Şükür gerizekali degiliz. Para içinde yüzen adamin da boyle yapmicagini kestirebiliyoruz. Birde şu var gozumun icine bakınca gozu sulanirdi gibi bir sey demisin ya yoook artik dedim. Bir ara sacimin teli yere dusse alir öperdi diyen kadınları bile geçtin burda helal olsun :)

Belki gizli bi yazardır ve öykü konusunun kalitesini ölçmeye çalışıyordur diyecem de... Yengecim wattpad tadında olmuş buradan sana ekmek çıkmaz derim ben...
(bu kadar da iyi niyetli bi insandım oysa... Utanmıyor musun ulan?! Bize de mi lolooo ?!)

Hardaldan yürü bence. Cökelek peyniri olucak hali yok ya asansorlu sarayda

Sevdim bu fikri. Dahice. Bence oyle yap @Suzan24 . En pahali bi esyanin uzerine elini koy, ve kagidada kadinlar kulubu ve tarih yaz.

Okullar da başladı oysaki. Çocuğum git ders çalış. Hani Türkçe dersinde kompozisyon yazdırırdı ya hoca özellikle ona ağırlık ver.

Ben mi safim yaa gemeldet hep inaniyorum. Kizcagiza da uzuldum gercekte. Ama gercekte degilse bu yapilan yorumlar Beni benden Aldi. Zenginlik iceren baska ne var . Off harbiden aklima gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…