Eglenmek amacli yaptigin belli zaten muhteşem hayal gücünden .madem bi arasırma ciddi olHepinize tekrardan teşekkürler. Kimseye bişey inandırmak zorunda tabi ki değilim. Ne yazık ki amacından sapmaması adına daha fazla mesajlarınıza cevap veremeyeceğim. Kendiniz yazıp eğlenebilirsiniz zira biz de burda çok eğlendik. Hesabım pasifleştirilirse sevinirim. İhtiyacımız kalmadı. İyi geceler.
evinde hizmetli olan kimsenin hizmetli dediğini duymadım. bunlara yardımcı denir..
pahalı hediyeler yolladı diye belirtmenize de gerek yok, zaten zenginsiniz kalkıp mezarlıklarda dağıtılan karanfil alacağı yok ya..
yemedik.. yayında ve yapımda geçen herkese teşekkürler@Maykay alıntın için teşekkürler
öyleymişitiraf etmiş zaten.. yememek için geç kaldın
Hardal ne beHardaldan yürü bence. Cökelek peyniri olucak hali yok ya asansorlu sarayda
2. sayfada biri alıntılamış neyse ki, film senaryoları gibi hiç de panikte olan bir insanın yazacağı dilde değil çok komik.Konuyu okumak ıstıyorum
gfjhfjghjdsds ben de onu anlamıyorum bana baktıkça gözleri dolan bir eşAy ne hoş
Tamda kara sevda akşamı.
Buarada hep yazarlar esım bana baktıkca gozlerı dolardı bu ne ya ay ne basıtlık dunyaların piremsesı olunca kızlarımız erkekler bakmaya dolamıyor yanı barı yalan soylerken bunları soylemeyın