Esir edildim. Şükretmeniz İçin Yazıyorum. Ve artık yaşamak istemiyorum...

Sakince sormuş, beni neden aldattın diye... Sakincee....

Sarhoşken çatı katına kadını çıkartabilmeyi akıl etmiş ama ...

Ve siz yine de sakince sordunuz.. Helal valla!!

Bi kadın bu kadar dikkatsiz, yüzeysel, mantıksız sallamaz, bunu yapsa yapsa bi erkek yapar Nato kafa nato mermer.

Eglenmek amacli yaptigin belli zaten muhteşem hayal gücünden .madem bi arasırma ciddi ol

evinde hizmetli olan kimsenin hizmetli dediğini duymadım. bunlara yardımcı denir..
pahalı hediyeler yolladı diye belirtmenize de gerek yok, zaten zenginsiniz kalkıp mezarlıklarda dağıtılan karanfil alacağı yok ya..

yemedik.. yayında ve yapımda geçen herkese teşekkürler @Maykay alıntın için teşekkürler

itiraf etmiş zaten.. yememek için geç kaldın

konu ne lütfen beni aydınlatır mısın?

Sosyete kızı Suzan merhaba,
Bak canım,anlattıkların cidden tutarsız. Hadi hepsi gerçek diyelim kafan karıştı karman çorman yazdın diyelim amenna ama neden ailene ulaşmıyorsun? Oturup el elde baş başta bekliyorsun. Fakir ve güçsüz bir ailen olsa diyeceğim ailesine zarar vermekten korkuyor ama sen sosyete kızı Suzan olarak,böyle oturamazsın. Ailen ne yapar ne eder alır seni ordan. Ama yok ben uyduruyorum hayal dünyam geniş diyorsan bu senaryo olmamış inan bana.

Ben de size Ajda Pekkan'dan palavra şarkısını armağan ederken aynı zamanda Katya'ya sesleniyorum .....
... ''' Katya portakal suyum nerde?????? ''''

Ah kuzum neden böyle desteksiz sıkıyorsun 24 yaşındasın geçen sene mezun oldun, okurken nişanlıydın ama aynı zamanda master da yapıyordun bu eğitim sistemi nerde var yaaa

yaaa yok ödevmiş projeymiş o da yalan.
geldi burda sallamış sallamış baktı sıyrılamıyor proje ayağına yatmış.
pufff

Ay ne hoş
Tamda kara sevda akşamı.
Buarada hep yazarlar esım bana baktıkca gozlerı dolardı bu ne ya ay ne basıtlık dunyaların piremsesı olunca kızlarımız erkekler bakmaya dolamıyor yanı barı yalan soylerken bunları soylemeyın

mantıksızlık daniskası çok komiksin tatlım gerçekten:)
sabah sabah uyandım valla sayende bak bu tutmaz kaç tane yapıldı bu senaryodan...

gfjhfjghjdsds ben de onu anlamıyorum bana baktıkça gözleri dolan bir eş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…