Eşinizle nasıl tanıştınız?

Chocolita

Nirvana
Pro Üye
30 Ocak 2017
12.684
193.808
Evet kızlar, herkesin hikayesini duymak istiyorum. Sizin ki romantik bir tanışma mıydı? Yoksa şu enteresan tanışmalardan mı.. Arada ilginç hikayeler çıkacağından eminim. Haydi kaynatalım!

Evet sanırım ilk yorum yapanlardan olacagım

Bir sirkette tanıştık. Aslında biraz garipti kendimi hayattam soyutlayıp yeni bir sayfa acacagım diye işe girmiştim. Bana saat 10da gel dediler bende 10da gittim. Meğersem bütün anketörler 9da sahaya cıkiyotmuş. Eşimde o gün izinliymiş bilgisayar bırakmak için şirkete gelmiş. Ve kimse olmadıgı için bana işi ögretmesi için birlikte çıktık sahaya o gün bu gündür yakamı bırakmadı
Artık otururken nasıl etkilediysem odaya girdi bi tane masaya oturdu. (Kendi masası sanmıştım meger supervizor masasiymis )
Eli ayagina dolandı ne yapacagini sasirdi kagitlarin altini ustune getirdi. Bende bakıyorum bu adam napıyor diye bu arada miyopum uzagi goremiyorum. Tabi bundan haberi yok ya buda kendisini izliyorum diye havaya giriyormuş. Bilmiyor ki göremedigimden gözlerim pörtlek pörtlek bakıyorum yüzüne
Neyse işte biz bi başladık birlikte çalışmaya o günden beri kalbimin sahibi ♡
Ilk günden boynuna atlayıp sen benim olcaksın diyesim gelmişti zaten ama çaktırmamıstım

Bende miyobum uzak yakın pek seçemiyorum. Eşimle dışarı çıkmıştık o günde gözlüklerimi evde unutmuşum. Kocama gidiyorum diye onunla aynı renk giyinen aynı boylarda bir adama doğru yürüdüm az kalsın adamın elini tutuyordum fena durumlar yani.. Benim de fazla ilginc bir tanisma hikayem var.. Birazdan bende anlatacagim.

wuuuuuuuuuuuuuuaşkınız daim olsun tatlım :)

Evet kızlar, herkesin hikayesini duymak istiyorum. Sizin ki romantik bir tanışma mıydı? Yoksa şu enteresan tanışmalardan mı.. Arada ilginç hikayeler çıkacağından eminim. Haydi kaynatalım!
bende o zaman 18 eşim 19 yaşında ben üniversite sınavına hazırlanıyorum dersaneye gidiyorum eşim askere gitcek tabi eşim beni gidip gelirken kesiyomuş aynı semtteyiz aramızda sokak farkı hatta aynı ilkokulda okumuşuz o beni görmüş amaben hatırlamıyorum bigün bi asker eğlencesinde gördüm bende onu o günden sonra birbirimizden kopmadık çok şükür seviyorumm kocam seni

is yerinde gormus esim subay ewrak getirip gotururken kestirmis gozune bikac ay takip etmis faceden eklemis o zmn kullaniodum tabi bu kim be bu ne ozguven eklemis beni dedim ama ben bilmiodum benden hoslandigini hos bulsemde eklemezdim yinede eklemedim ve engelledim tabi bizim bi arkadas grubumuz vardi her haftasonu okey tabu oynaya giderdik kalabalik bi baktim esimde gruota noluoz ne isi var bu vatandasin burda dedim vizim ark. bi sakoncasi var mi die sordu arkadaslar bende gelmis artik ne olcak dedim megerse o da planliymis onlarla oturup plan yapmis o da dahil olmus haftasonu o gun aksama kdr takildik cafede ama bende alttan alttan kesiom amac ne die ister istemez killandim bi tarftan kizlari kesiom bi tarftan bizimkini acaba hangi kizdan hoslanio bu die kendimden de supheleniom tabi faceden ekledigi icin ama kondurmuom o gun ayrildi herkes ewine aksaminda msj atti vugun konusamadik die yarin bulusup konusmak isterim dedi bende tmm dedim ertesi gun kandirdi beni 6 senelil ewliyim

aşkınız daim olsun yavru

bizimkisi cocukluk aşki.ben ortaokuldayken esim ilk hoslandigim kisiydi.uzun zaman uzaktan bakistik hep.:)masumdu bizim cocukluk zamanimiz.okul yollarinda birbirimizi bekler yanyana gelince okulsan derslerden konusurduk.sonra okul bitince iki yil kadar hic gorusmedik.2 yil sonra bir gun karsilastik.goz goze geldik.ben oyle bir bakmisimki hala soyler o gun baktigin gibi hic bakmadin diye:))üniversiteyi kazandi o ara beni aradi ilk kez telefonla.ev telofonu tabi:)hayir dersem ne olacak dedim.bir daha rahatsiz etmem dedi.evet dersem dedim.ebediyete kadar surecek soz veriyorum dedi..o gun bu gun 14 yil oluyor.9 yillik evliyiz.rabbim daim etsin mutlulugumuzu.sizlerinkinide:)

Süpersiniz :) Allah daim etsin inşallah

Bende kendi tanışma hikayemi anlatmak istiyorum. Aslında bu çook uzun ve ilgnç bir hikaye.. Ama özetleye özetleye anlatmaya çalışacağım. Yorumları merak ediyorum.. Lisede Öss sınavında öğrencilerin yararına bir kurs sistemi vardı. Matematikte öğrencilerin daha iyi puanlar alabilmesi için, her hafta başka bir okul gezen bir öğretmenler grubuydu. Matematikte %90 başarı vaadi ile yakın arkadaşım x, kursa katılmıştı. Ben katılmamıştım.. 1 haftanın sonunda öğretmenler, aklınıza takılan bir problem olursa tlf numaralarımız diye sınıfın tahtasına numaralarını yazmışlar. Arkadaşım x o sıralar bunalımdaydı. Kendisinden yaşça küçük sevgilisinden ayrılmıştı ve artık hayatında daha olgun birisini istediğine karar vermişti. Öğretmenler içinde en samimi bulduğu genç adamdan yardm alabilir miydi acaba.. Ona derdini anlatabilir miydi. Arkadaşım neden bilmem öğretmene mesaj attığında benden bahsetmiş. Onu görüp ondan hoşlandığımı söylemiş. Buna vereceği cevaba göre asıl konuya gelip arkadaş çevresini bir kolaçan etmek istiyordu sanırım. Komik bir kızdı.. Rahat bir arkadaştı. Ama beni acayip kötü bir duruma soktu. Öğretmen beni merak etmiş. Hayatında ilk kez bir kız tarafından beğenildiğini ve şoka girdiğini yazmış. Hiç kız arkadaşı olmamış ve yaptığı etik olup olmadığını unutuverip bana nasıl ulaşabileceğini sormuş. Bir süre sonra da x cevap vermeyince, benimle dalga mı geçtin. Çok ayıp gibisinden bir mesaj yazdı. Ben şok oldum ve yaptığı şeyi hemen düzeltmesini istedim. Adamı hiç görmedim. Asla ne bir hoşlantı ne başka bir şey. Ama x rezil olmamak adına onu yalancı çıkarmamamı istiyordu. Açıkçası öğretmenin heyecanı da beni şaşırttı. Öğretmene kendi adıma özür dileyerek mesaj attım. Ama hem onu kırmamak hem de arkadaşımı rencide etmemek için, siz sempatik birisiniz. Bunu sınıfta diğer tüm arkadaşlardan duyuyoruz. İyi bir insansınız diye ekledim. Ama yine de benimle tanışma konusunda ısrarcıydı. Arzuya deli gibi kızdım. Yok öyle bir şeyde diyemedim. Neyse eve gittim akşam. Biri aradı.. x kişi numaramı vermiş. Kız yalancı çıkmayacagım diye beni kurban veriyor buyrun dedim. T.. hanımla mı görüşüyorum dedi. Bu şekilde hitap etmesi ne hoştu. Öyle ya, ben onun öğrencisi değildim. Elimde olmadan "hocam?" Diyiverdim. Ah x ah.. Ne hallere soktun beni. Sonra onu nasıl nerde gördüğümü sormaya başladı. Acayip kötü hissediyordum. Masa da gördüm, oturuyordunuz.. sonra onun neyinden hoşlandığımı sordu. ilk defa bir kızın ona boyle bir itirafta bulundığunu, çirkin bir adam olduğunu. Öyle bir anlattı ki.. Dişlerim yamuktur, kelim, yaşıma göre saçlarım beyaz, aşırı zayıfım.. İçimden diyorum ah arzu ah.. Ne diyeyim adama şimdi. Ben sempatik bulmuştum sizi, bir dğer öğretmen için de aynısını söyleyebilirim aslında çok önemli sayılmaz gibi bir açıklama yapmaya calıştım. O telefon konusması tam 2 saat sürdü. Sanırım biriyle konuşmaya ihtiyacı vardı. Ses tonu çok hoştu. Konuşması akıcı, gülüşü içten.. Ailesinden bahsetti yaşantsından.. Hoşlandığı şeylerden.. Sonra ben anlattım. Söylediğim sözlere karşılık aldığım cevaplar çok doyurucuydu. Olgun bir adamla konuştuğumun farkındaydım. Bu yüzden iki kez utanıyordum. Ama neden bilmem araması beni heyecanlandırıyordu. Sonra merak ettim bir fotoğrafını sosyal medyadan görmek istedim. Fotoğraf açılınca çok şaşırdım. Hiçde bahsettiği gibi bir adam değildi.. Açıkçası beğendim bile. X arkadaşım yüzümdeki gülümsemeyi görünce bir şeyler olduğunu anladı ve çok şaşırdı. Başta sadece basit bir şakaydı.. Sonra oda benim fotoğraflarımı gördü. Ayıptır söylemesi çok beğendi Konuşmalar devam etti.. Tam 2 yıl boyunca. Sonra da evlendik. Eşim işin aslını nişanlandığımızda öğrendi. Tek yaptığı x kişiye teşekkür etmek oldu.. Mutluyuz

Ahaha bu ne şeker bir anlatımmutluluklar canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…