wuuuuuuuuuuuuuuEvet sanırım ilk yorum yapanlardan olacagım
Bir sirkette tanıştık. Aslında biraz garipti kendimi hayattam soyutlayıp yeni bir sayfa acacagım diye işe girmiştim. Bana saat 10da gel dediler bende 10da gittim. Meğersem bütün anketörler 9da sahaya cıkiyotmuş. Eşimde o gün izinliymiş bilgisayar bırakmak için şirkete gelmiş. Ve kimse olmadıgı için bana işi ögretmesi için birlikte çıktık sahaya o gün bu gündür yakamı bırakmadı
Artık otururken nasıl etkilediysem odaya girdi bi tane masaya oturdu. (Kendi masası sanmıştım meger supervizor masasiymis)
Eli ayagina dolandı ne yapacagini sasirdi kagitlarin altini ustune getirdi. Bende bakıyorum bu adam napıyor diyebu arada miyopum uzagi goremiyorum. Tabi bundan haberi yok ya buda kendisini izliyorum diye havaya giriyormuş. Bilmiyor ki göremedigimden gözlerim pörtlek pörtlek bakıyorum yüzüne
Neyse işte biz bi başladık birlikte çalışmaya o günden beri kalbimin sahibi ♡
Ilk günden boynuna atlayıp sen benim olcaksın diyesim gelmişti zaten ama çaktırmamıstım
bende o zaman 18 eşim 19 yaşında ben üniversite sınavına hazırlanıyorum dersaneye gidiyorum eşim askere gitcek tabi eşim beni gidip gelirken kesiyomuş aynı semtteyiz aramızda sokak farkı hatta aynı ilkokulda okumuşuz o beni görmüş amaben hatırlamıyorum bigün bi asker eğlencesinde gördüm bende onu o günden sonra birbirimizden kopmadık çok şükür seviyorumm kocam seniEvet kızlar, herkesin hikayesini duymak istiyorum.Sizin ki romantik bir tanışma mıydı? Yoksa şu enteresan tanışmalardan mı.. Arada ilginç hikayeler çıkacağından eminim. Haydi kaynatalım!
Tesekkur ederim canimm sizinde aşkınız daim olsun inşallaaahhhhhhwuuuuuuuuuuuuuuaşkınız daim olsun tatlım :)
AMİNNNNNNTesekkur ederim canimm sizinde aşkınız daim olsun inşallaaahhhhhh
Hayır anlamadıgım böyle güzel bir konuya niye kimse yazmıyor
aşkınız daim olsun yavruis yerinde gormus esim subay ewrak getirip gotururken kestirmis gozune bikac ay takip etmis faceden eklemis o zmn kullaniodum tabi bu kim be bu ne ozguven eklemis beni dedim ama ben bilmiodum benden hoslandigini hos bulsemde eklemezdim yinede eklemedim ve engelledim tabi bizim bi arkadas grubumuz vardi her haftasonu okey tabu oynaya giderdik kalabalik bi baktim esimde gruota noluoz ne isi var bu vatandasin burda dedim vizim ark. bi sakoncasi var mi die sordu arkadaslar bende gelmis artik ne olcak dedim megerse o da planliymis onlarla oturup plan yapmis o da dahil olmus haftasonu o gun aksama kdr takildik cafede ama bende alttan alttan kesiom amac ne die ister istemez killandim bi tarftan kizlari kesiom bi tarftan bizimkini acaba hangi kizdan hoslanio bu die kendimden de supheleniom tabi faceden ekledigi icin ama kondurmuom o gun ayrildi herkes ewine aksaminda msj atti vugun konusamadik die yarin bulusup konusmak isterim dedi bende tmm dedim ertesi gun kandirdi beni 6 senelil ewliyim
Teşekkür ederim canımcım sizin de aynı şekildewuuuuuuuuuuuuuuaşkınız daim olsun tatlım :)
aminnnTeşekkür ederim canımcım sizin de aynı şekilde
bende o zaman 18 eşim 19 yaşında ben üniversite sınavına hazırlanıyorum dersaneye gidiyorum eşim askere gitcek tabi eşim beni gidip gelirken kesiyomuş aynı semtteyiz aramızda sokak farkı hatta aynı ilkokulda okumuşuz o beni görmüş amaben hatırlamıyorum bigün bi asker eğlencesinde gördüm bende onu o günden sonra birbirimizden kopmadık çok şükür seviyorumm kocam seni[/QUOT
bizimkisi cocukluk aşki.ben ortaokuldayken esim ilk hoslandigim kisiydi.uzun zaman uzaktan bakistik hep.:)masumdu bizim cocukluk zamanimiz.okul yollarinda birbirimizi bekler yanyana gelince okulsan derslerden konusurduk.sonra okul bitince iki yil kadar hic gorusmedik.2 yil sonra bir gun karsilastik.goz goze geldik.ben oyle bir bakmisimki hala soyler o gun baktigin gibi hic bakmadin diye:))üniversiteyi kazandi o ara beni aradi ilk kez telefonla.ev telofonu tabi:)hayir dersem ne olacak dedim.bir daha rahatsiz etmem dedi.evet dersem dedim.ebediyete kadar surecek soz veriyorum dedi..o gun bu gun 14 yil oluyor.9 yillik evliyiz.rabbim daim etsin mutlulugumuzu.sizlerinkinide:)
AMİNNNNN inşallahSüpersiniz :) Allah daim etsin inşallah
tesekkurler.hepimizin insallh aminn:)Süpersiniz :) Allah daim etsin inşallah
is yerinde gormus esim subay ewrak getirip gotururken kestirmis gozune bikac ay takip etmis faceden eklemis o zmn kullaniodum tabi bu kim be bu ne ozguven eklemis beni dedim ama ben bilmiodum benden hoslandigini hos bulsemde eklemezdim yinede eklemedim ve engelledim tabi bizim bi arkadas grubumuz vardi her haftasonu okey tabu oynaya giderdik kalabalik bi baktim esimde gruota noluoz ne isi var bu vatandasin burda dedim vizim ark. bi sakoncasi var mi die sordu arkadaslar bende gelmis artik ne olcak dedim megerse o da planliymis onlarla oturup plan yapmis o da dahil olmus haftasonu o gun aksama kdr takildik cafede ama bende alttan alttan kesiom amac ne die ister istemez killandim bi tarftan kizlari kesiom bi tarftan bizimkini acaba hangi kizdan hoslanio bu die kendimden de supheleniom tabi faceden ekledigi icin ama kondurmuom o gun ayrildi herkes ewine aksaminda msj atti vugun konusamadik die yarin bulusup konusmak isterim dedi bende tmm dedim ertesi gun kandirdi beni 6 senelil ewliyim
Ahaha bu ne şeker bir anlatımmutluluklar canımm