Eşinizle kaç yaşında tanıştınız, ne kadar süre sonra evlendiniz?

18 yaşında tanıştım..
2 yıl söz&nişan ..
20 yaşımda evlendim. .
5yıllık evliyiz şükür. .

:KK60::KK60:

:KK73::KK73:

2010 yilinda 15 yaşında tanıştık 5 yıldır beraberiz ama daha en az 2-3 yil var inşallah evlenirsek

Bende 19 ummda tanıstımm suan 21 yasındayım 3 sene fln var evlenmemize rabbm izn verirse :) masallah bubarada kızlar hepimize :):nazar::nazar::nazar:

Öncelikle herkese merhaba bayanlarr :) Ben 19 yaşındayken tanıştım eşimle üniversite sınavına hazırlanıyordum o dönemlerde.Zaten o yıl da kazanmıştım..Şuan 24 yaşındayım 6 ay önce evlendim.Erken oldu anlıycağınız :KK43: Eşim 29 yaşında bu arada.Bana kalsa 28den önce evlenmezdim ama insanın kafasında planladığı gibi olmuyor maalesef mezun olduğum gibi parmağımda yüzüğü buluverdim ne olduğunu anlamadan.:KK61:

Biz 14 yaşında tanışmıştık... 25 yaşında nişanlandık 26 yaşına kadar beraberdik 26 iken ayrıldık. Toplamda 12 yıl beraber olmuşuz vay be... :KK48: Çok üzülüyorum ona harcadığım her bir yılıma, bir selam verecek kadar yüzümüz yok artık..

Öncelikle herkese merhaba bayanlarr :) Ben 19 yaşındayken tanıştım eşimle üniversite sınavına hazırlanıyordum o dönemlerde.Zaten o yıl da kazanmıştım..Şuan 24 yaşındayım 6 ay önce evlendim.Erken oldu anlıycağınız :KK43: Eşim 29 yaşında bu arada.Bana kalsa 28den önce evlenmezdim ama insanın kafasında planladığı gibi olmuyor maalesef mezun olduğum gibi parmağımda yüzüğü buluverdim ne olduğunu anlamadan.:KK61:
canım benm hiç öyle deme, kısmetinde kaderinde hayırlı olan buymuş seni seviyorsa değer veriyorsa önemli olan budur..

Biz 14 yaşında tanışmıştık... 25 yaşında nişanlandık 26 yaşına kadar beraberdik 26 iken ayrıldık. Toplamda 12 yıl beraber olmuşuz vay be... :KK48: Çok üzülüyorum ona harcadığım her bir yılıma, bir selam verecek kadar yüzümüz yok artık..
Canım çok üzüldüm ama kısmet işte hayırlısı böyleymiş demek ki..Özel değilse eğer neden ayrıldığınızı sorabilir miyim?

Canım çok üzüldüm ama kısmet işte hayırlısı böyleymiş demek ki..Özel değilse eğer neden ayrıldığınızı sorabilir miyim?
Artık 12 yılın sonunda aşk bitmişti benim için, yani 14 yaşından beri beraberdik ve şu an 27 yaşındayım ne fırsatlar kaçırdım canım benim kimse değmiyor.

16yaşindayken tanıştık
21 yaşındayken nişanlandık
23 yaşıma girdikten bir ay sonra evlendik ..2.5 senedir evliyim

mutluyum Rabbim herkese hayırlı eş nasip etsin.

X