Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benm hiç öyle deme, kısmetinde kaderinde hayırlı olan buymuş seni seviyorsa değer veriyorsa önemli olan budur..Öncelikle herkese merhaba bayanlarr :) Ben 19 yaşındayken tanıştım eşimle üniversite sınavına hazırlanıyordum o dönemlerde.Zaten o yıl da kazanmıştım..Şuan 24 yaşındayım 6 ay önce evlendim.Erken oldu anlıycağınız Eşim 29 yaşında bu arada.Bana kalsa 28den önce evlenmezdim ama insanın kafasında planladığı gibi olmuyor maalesef mezun olduğum gibi parmağımda yüzüğü buluverdim ne olduğunu anlamadan.
Canım çok üzüldüm ama kısmet işte hayırlısı böyleymiş demek ki..Özel değilse eğer neden ayrıldığınızı sorabilir miyim?Biz 14 yaşında tanışmıştık... 25 yaşında nişanlandık 26 yaşına kadar beraberdik 26 iken ayrıldık. Toplamda 12 yıl beraber olmuşuz vay be... Çok üzülüyorum ona harcadığım her bir yılıma, bir selam verecek kadar yüzümüz yok artık..
Artık 12 yılın sonunda aşk bitmişti benim için, yani 14 yaşından beri beraberdik ve şu an 27 yaşındayım ne fırsatlar kaçırdım canım benim kimse değmiyor.Canım çok üzüldüm ama kısmet işte hayırlısı böyleymiş demek ki..Özel değilse eğer neden ayrıldığınızı sorabilir miyim?
18 yaşında tanıştım..
2 yıl söz&nişan ..
20 yaşımda evlendim. .
5yıllık evliyiz şükür. .
Üniversite? :)
ne guzel MASSALLAH ıkı sevıncınızı bı anda yasamıssnz :)Üniversiteyi kazandığımı öğrendiğim gün sözüm vardı
ne guzel MASSALLAH ıkı sevıncınızı bı anda yasamıssnz :)
ALLAH bozmasın canı daım olsun mutlulugunuz INSALLAH :)Aynenn öyle oldu
ALLAH bozmasın canı daım olsun mutlulugunuz INSALLAH :)
AMINNN canım sende sagol :)Aminnn canimmm benimm cokkk sagoll ♡
Darısı tüm bekarlara inşallah :)