Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 20 esim 25 yasindaydi. Unuverstede ogrenciydim. 5 sene sonra evlendik.1 yildirda evilyiz cok ta mutluyuz. Cok sukurevet hanımlar söz sizde :) benim gibilere umut olur belki :) ALLAH herkese hayırlı eş versin, bana da dua edin:)
cok saolun yorumunuz için. bu arada 25 te değilim yani temmuz ayında 24 oluyorum 91 liyim ya aslında ben de erken olduguna inanıyordum ama cevremde bir telaş başladı ne bileyim herkes evlenio gerci benden yasca buyukler de var ama nasip bu işler. Allah herkesin gönlüne göre ve hayırlısını versin... :) erken evlenip yanlış secimle mutsuz olmak istemem tabi ki, ama istediğim gibi bi insan cıkarsa karşıma hazır hissediyorum kendimi :) yani 20 falan olsam cidden erken bence ama şuan hem okulum da bitti olur yani eğer Allah nasip ederse... size mutluluklar diliyorum eşinizle27 yasinda tanistim. Tanistiktan asagi yukari 1 sene sonra sözlendik, ve 4 ay sonrada evlendik (29 yasimda evlendim). Simdide 30 yasindayim.
Biliyorum, yas ilerledikce bi umutsuzluga kapilabiliyor kizlar, secicilik yas ilerledikce cogaliyor, tanistiginiz kisileri tanimak icin cok zaman ve enerji harcamiyorsunuz, begenmeyince kestirip atiyorsunuz.
Elimde olsaydi yine ayni esimle cok daha once tanisir, daha genc yasta evlenirdim (cokta erken degil ama 25imde filan). Yas ilerledikce karakterler dahada oturuyor, sivri koselerini torpulemek daha zorlasiyor (hem kendinin hem onun). Ama sukur Rabbime, Allah herkesin gonlune gore versin. Huzur mutluluk saglik versin, gecim duzeni versin.
Konu sahibi, acele etme, kendine her daim guvenmeni tavsiye ederim. 25 yas muthis bir yas, keyfini cikar gencliginin. Onunde koca kahri cekmek icin daha cooookca yil var kuzum merak etme hihi :) bide soyle bi durum var, nekadar gec evlenirsen, okadar gec (goruntu bakimindan) yaslanirsin kuzum. 30 yasindayim, evlenip cocuk sahibi olmus benden yasca oldukca kucuk olan bircok arkadasimdan cok daha genc gosteriyorum (Rabbime sukur verdigi her nimet icin).
Yeterince rahatlattim seni insallah haha
Amiinn! Su hayattaki en büyük şans iyi bir eş bulmak is para ev o bu su hepsi gerçekten teferruat. Babamın bir lafı vardır der kısmeti zorlama kaf dağının arkasında da olsa gelir bulur seni beni 14 yaşımda buldu seni daha gec bulacak belki.. Evlenmek için evlenme asla... bekle acaba gelecekteki esin suan nerde ne yapiyor:)) bulacak seni.vay canına cidden maşallah, Allah nazarlardan korusun. Bana da hayırlı eş nasip etsin :)
aynen haklısınız :)Amiinn! Su hayattaki en büyük şans iyi bir eş bulmak is para ev o bu su hepsi gerçekten teferruat. Babamın bir lafı vardır der kısmeti zorlama kaf dağının arkasında da olsa gelir bulur seni beni 14 yaşımda buldu seni daha gec bulacak belki.. Evlenmek için evlenme asla... bekle acaba gelecekteki esin suan nerde ne yapiyor:)) bulacak seni.
ne güzel , size de mutluluklar :)24 yaşında tanıştım 5 ay sonra nişanlandım 16 ay sonunda evlendim :))) 6 yıllık evliyim...bir çocuğum ve ve mutluyum allah herkese hayırlı eşi nasip etsin...