Eşinizle kaç yaşında tanıştınız, ne kadar süre sonra evlendiniz?

2005 de tanıştık 2009 da sevgili olduk 2014 de evlendik :KK48::KK200: Allah herkese uzun ömürlü mutluluk versin

ben eşimi ortaokuldan beri tanıyordum ancak bir samimiyetimiz yoktu. Lisede çıkmaya başladık on yıl sonra 25 yaşıma geldiğimde de evlendik :)

20 yaşında tanıştık.. 22 yaşında evlendim.. 3. yılımızı bitiricez.. 1 tanede 20 aylık meleğimizz varr

sizinki de ne güzel erken olmuş. ya komik gelebilir ama şu yaş olayıyla ilgili bişey sorucam mesela ben 90lıyım diyelim bu yıl 25 yaşında oluyorum, ama bazı insanlar gün aldığı yaşı söylüyor, doğru olan 25 demek bu durumda dimi, 26 daha olunmamış çünkü
valla bende 90lıyım.. ağustos 18 doğum günüm.. 25 diyorum yaşıma .. doğum günümden sonrada 25 derimm

sanırıım ilk tanışmamızda 3 - 4 aylık falandım :emir_bebek: (akrabayız eşimle) 23 yıl sora evlendik 11 aydır evliyiz :KK68::KK68:

2009 da tanıştık çıkmaya başladık.
2015 Ekim ayında nişanlanacağız inşallah
Kısmetse 2016 Temmuz düğün olacak :KK200:

Bende 24 yaşındayım 5 senemi heba ettim eski sevgilime
cevremdeki arkadaşlarım kuzenlerimin neredeyse hepsi evlendiler .
insan sormuyor değil kendine hep böyle mi gidecek ya kısmetimi çoktan kaçırdysam diye

2011 de yani 24 yasinda tanistim 2.5 sene sonra nisanlandim 2.5 ay sonra evlendim simdi 16 aylik bir kizimiz var

17 yaşındaydım oda 19 yaşındaydı 5 yıl bekledik ve evlendik :) çok mutluyum Allaha şükür bebeğimiz olacak Rabbimin izniyle iyiki karşıma cikarmis esimi Rabbim

X