Eşinizle kaç yaşında tanıştınız, ne kadar süre sonra evlendiniz?

25 yaşında tanıştım 1 ay sonra evlenme kararı aldık bu karardan 9 ay sonra da evlendık ve 5.yılımızı bitirdik elhamdülillah :) rabbim evlenmek isteyen herkese hayırlı bir eş nasip etsin birbirlerine hayırlı kılsın yuvalarına huzur,saygı sevgi versin inşallah :)

21 de tanıştık, şu an 23 üm. Adamı hala evlilige ikna edemedim :) nasıl evlenmiş evlenen arkadaşlar buna da mi bi başlık acsak ne yapsak

Kizlar onemli olan kac yasinda evlendiginiz degil nasil bir insanla evlendiginizdir. Benim ablam 23 abim 25 yasinda evlendi, ikisi de yaklasik 10 senenin ardindan bosandilar. Ben 28 yasindayim, 3.5 senelik bir iliskiden ciktim ve onunla dogru insan olmadigini bilsem de evlenmeyi cok istiyordum. Olmadi kismetim degilmis. Su an 9 aylik baska bir iliskim var ve oncekinde olmayan bir cok sey bu insanda var. Yine de acele etmiyorum, insanlarin birbirini evlenmeden once yeterince tanimasi cok onemli. Ve gunumuzde artik evde kalma diye bir sey yok, hele 23 24 yasinda falan boyle seyler dusunmeyin, hayatinizi yasayin :)

23 yaşındayken tanıştım.Yavru olarak bulduğum coocker cinsi yabrumu sahiplendirmek için tanıştık 15 nisan 2014 tarhinde 19 nisanda sevgili olarak ilk defa buluştuk 16 ağustos 2014 de söÜmüz kesildi 31 ocakda 2015 de nişanlandık, 19 nisan 2015 de nikahımız ı yaptık 13 haziran 2015de de evlendik

Tüm kk üyelerine mutlu yuvalarında huzur dilerim.
Bekarım şu anda hayatımda hiç kimse yok :KK43:
Belki bir gün yüce Allahım bana da nasip eder hayırlı insanla hayırlı vakitte tanışmayı yuva kurmayı inşallah.. O zaman ben de gelip buraya yazmayı çok istiyorum.

Selam
Ben eşimle 18 yaşımda tanıştım. 20 de evlendim. Eşim benden 10 yaş büyük.
16. Yıllık evliyiz ❤️✨ şükür Rabb'ime. İkitanede rabbimden hediye evlatlarım. Kuzularımızda arasında 10 yaş var ☺️

19 yasinda universitede tanistim 22 yasindayim 4 aylik evli ustelik hamileyim :)esimde 25 yasinda :) yani tanistiktan 3 yil sonra evlendik

Son düzenleme:
15 yasinda tanistik 19 yasinda cikmaya basladik 4 ay sonra sözlendik ve 2 senedir benim okulumun bitmesini bekliyoruzzz :)) bir sene kaldii :))

14 yaşında tanıştık çıkmaya başladık 24 yaşında evlendik 2 senedir evliyiz 26 da da anne baba olucaz insallah :))) Allah herkese huzur versin...

X