- 20 Mart 2008
- 140.571
- 210.667
- 60
- Konu Sahibi aysunasude
Sayfa refaha erdi gökten nurlar yağacak birazdan .ha şöyle ya, provokatif kişilikler uzaklaşıınca başlık hak ettiği huzuru buldu
Kusura bakma geç kaldım biraz havuç doğradımda:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sayfa refaha erdi gökten nurlar yağacak birazdan .ha şöyle ya, provokatif kişilikler uzaklaşıınca başlık hak ettiği huzuru buldu
Hadi yaaa aklıma düştüde ondan geldimsjksjksjk bakayım napıyor dedimpusudaymış
oltayı atınca geldi
Bacım pardon da senin derdin ne ??evet başkasının eğitemedikleriyle uğraşmakla geçiyor ömrüm
Emredersiniz paşam ..hemen terk et sayfayı
size demedim teyzeciğim, sizin her daim kafamın üstünde yeriniz varEmredersiniz paşam ..
Kafa değil başımın üstünde derler ona,nasıl bilmezsin bunu çok kınadım şimdi..size demedim teyzeciğim, sizin her daim kafamın üstünde yeriniz var
Dikkat et boğayakızlar ve teyzeler ben boğamın yanına gidiyorum size burada iyi takılmacalar ara sıra koltuktan kalkın iyi gelir, görüşmek üzere
Herkese kucak açarım burada,ablalık budur bana göre.
Tam destek her zaman
Ayyy Allah seni ne güldüm yaYükselene göre olması lazım mantiken.
Evlencek insan: Ay dur KK'da konu açılmıştır cinsel uyum ve evlilik üzerine, ona bakayım da öyle evleneyim.
Yine evlencek insan: Aaay askiiiim, kusura bakma evlenemeyiz burçlara göre benim yufkacı muammere kaçmam gerekiyor.
Önce tavşan yaptınız kadını şimdi balık. Ne kadar ayıp ya sizden kaç yaş büyük hiç mi size saygıyı öğretmediler. Neymiş eğitilemeyenleri eğitiyormuşmuş. Siz önce bi kendinizi eğitin bence. Daha fazla saygısızlık hadsizlik yapmadan sus bence konuştukça batıyosun. Şu 12 sayfayı okuyana kadar sinirden çatladım ya...pusudaymış
oltayı atınca geldi
Kendince laf soktum zannetti ama istediği desteği alamayınca sardı.Önce tavşan yaptınız kadını şimdi balık. Ne kadar ayıp ya sizden kaç yaş büyük hiç mi size saygıyı öğretmediler. Neymiş eğitilemeyenleri eğitiyormuşmuş. Siz önce bi kendinizi eğitin bence. Daha fazla saygısızlık hadsizlik yapmadan sus bence konuştukça batıyosun. Şu 12 sayfayı okuyana kadar sinirden çatladım ya...
Bende izlemiyorum. Ama sıkıntı orda degilki istemesekte o kadar rezil insanlar var ki ana haberlerde bile gözümüze sokuyorlar. Sosyal medyaya da yayılıyor. Bunlar gibi insanlar yüzünden Esra kazanıyorİzleyene bişi demem ben izlemem kendi alanlarım var benim .
Abla sinir ediyolar insanı ya. Kendini bişey sandı. Millet onla özel hayatını paylaşmak zorunda değil. İbadet de gizli kabahat de gizli derler. Yatak odası yatak odasında eşinle aranda kalmalı. Şimdi ne özel kaldı ne bişey. Kimse özel hayatını paylaşmak istemeyince ve tepki verince ne yapacağını şaşırdı. Kimseye hakaret etmeye hakkı yok.Kendince laf soktum zannetti ama istediği desteği alamayınca sardı.