- 20 Mart 2008
- 140.571
- 210.672
- 60
- Konu Sahibi aysunasude
Haberi alınca koşarak gelecek ahretliğimSırada ahretliği var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haberi alınca koşarak gelecek ahretliğimSırada ahretliği var
çıkabilirsin hemenKadına yaşı erkeğe maaşı sorulmazdı. Bu konudan sonra ekleme yapmak istiyorum. Kime ne benim yatakta ki uyumumdan
Bende burçları kendi verdi şunla iyidir bunla kötüdür diyecek diye girdim hay ya
çıkabilirsin hemen
bir derdiniz mi var niye sordunuz mesleğimiDalga geçmiyorum mesleginiz nedir? Veteriner olduğunuzu düşünüyorum?
Ohooo ben sadece merak ettim. Siz cinsel hayatı bile sordunuz ben sadece meslek soruyorum gerçekten merakımdan. ben gidiyorum ya böyle olmaz ki hep sen soruyorsun.bir derdiniz mi var niye sordunuz mesleğimi
bir derdiniz mi var niye sordunuz mesleğimi
Hayır tavşanların cinsel hayatına dair bu kadar ince bir bilgiyi bilmenize şaşırdım. Anlaşılan cinsellik konu olan her şeyi arastiriyorsunuzhayır veterinerlik bir işiniz mi var diye merak ettim, varsa eğer tanıdığım kalifiye veterinerler var
insanlar ilgi alanımdır, cinsellikte buna dahilHayır tavşanların cinsel hayatına dair bu kadar ince bir bilgiyi bilmenize şaşırdım. Anlaşılan cinsellik konu olan her şeyi arastiriyorsunuz
Fark ettim dostuminsanlararar ilgi alanımdır, cinsellikte buna dahil
Bir an çıkmamız lazım diyeceksiniz sandımKullanım sözleşmesini şimdi tekrar okudum da “konu sahibi ‘çıkın gidin konumdan’ yazarsa çıkıp gidin” diye bir kural bulamadımŞartlar ve kurallar
Siteyi kullanmadan önce bu hüküm ve kuralları kabul etmelisiniz.www.kadinlarkulubu.com
AbbblaaaaaaaaammmmmmmSizene ne insanların yatak durumlarından .
Öğrenip madalyamı takacaksınız..
Orda konu çeşiti çok nasılsaBen pempegülün konusuna gidiyorum. O bizi hiç terslemiyordu. Pempegül konu açsa keşke
Canım benimmmAbbblaaaaaaaaammmmmmm