• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket eşinizin yada sevgilinizin en çok neresine vuruldunuz?

ilk gördüğünüzde eşinizin yada sevgilinizin neresine vuruldunuz

• gözlerine bakışına..

OY: 30 54,5%
  • ellerine ayakkabılarına ..

OY: 4 7,3%
  • saçlarına...

OY: 1 1,8%
  • giyimine...

OY: 0 0,0%
  • sesine..

OY: 4 7,3%
  • vücuduna..

OY: 3 5,5%
  • diğer?? saklı..

OY: 13 23,6%

• Ankete Katılan
    55
  • Anket Kapalı .

benim_olan

Canım esadımmm
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2009
7.302
20
158
İstanbul
hadi bayanlar itiraflar gelsin..
ilk görüşte illaki eşinizin bir yeri yada bir hareketi sizi kendine bağlamıştır..hadi bakalım..benim aşkımın o yeşil gözleri aklımı çeldi..:1hug::asigim:

cümlesine vuruldum herbişeyine herbi şekline :hulya:

Son düzenleyen: Moderatör:
Gözleriyle bir çok duyguyu doyumsuz yasatmasına, kelimelere gerek kalmadan anlatmasına.........

ve sonrasında ise herşeyine....

off özlettin şimdi burnumda tutuyor zaten........................

aşkımın ilk önce gözlerine vuruldum cok tatlı ve seksi duruyo sonra boyuna posuna bıde kara kaşlı kara gözlü offfffffffff kenan imirzalioglu kimin masallah yanii :nazar::nazar::nazar:

gücü, duruşu...aynı anda hem sevimli hem saygın bir adam olması...

atletik ve uzun boylu erkekleri oldu bitti severim (kısa boylularla iyi tec .edinmedim

hep yalancı çıktılar) birde erkek dediğin güçlü olmalı

tabi birde poposu dik oluşu
:kahve:artık bana gülersiniz herhalde :roflol:

Valla ben bilmiyorum neyine vuruldum :)
Tarif edemediğim anlatamadığm bir şey bu ama ona tutkunum neden bilmiyorum.

Ben erkeklerde saç hastasiyim. Anime manga sevdigim için saç takintim var. Esimin saçida mamoruyaaa benziyorduu duymasin :D

makotoo_Mamoru16%5B1%5D.jpg

ilk gördüğümde nefret etmiştim, habersiz organize tanıştırdılar bizi o kadar ukalaydıki gıcık olmuştum. sonra saçına sesine zekasına hatta o ukalalığına bile bittimmm. seviyorum onu ya aşkım o benim :asigim:

İlk görüşte omuzlarına vurulmuştum.Yapılı erkekleri beğeniyordum, onunkiler tam kararındaydı:) Hala bayılıyorum.zemuszemus

ben aşkımın gülüşüne we gözlerine wuruldum beni o kdar çok sewiyordu ki ben gıcık oluyrdum hatta nefret ediyordum ama zamnla sewdim cokk sewdim askm benm seni çok :asigim:Şeniz

Back