Eşinizin ya da sevgilinizin kıyafetlerini kestiniz mi hiç?

Siz bence bu adamı sevmiyorsunuz ve bu ilişkiye tutundukça ruh sağlığınızdan oluyorsunuz.

Saygıyı geçtim, sevgi emaresi bile göremedim anlatımınızda. Ayrılın bari, siz de rahat edin, adam da rahat etsin. Ne büyük ayıp, sizin dolabınıza makasla dalsa sevgiliniz, ne hissederdiniz? Terbiyesizlik bildiğin.

Psikolojik bir destek alman şart. Gerçekten abartmışsınız hatta incir çekirdeğini doldurmayacak sebeplerle üzmüşsünüz adamı. Kendinize çeki düzen verin ve bence özür dileyin.

Sevdiğim adamın sevmediğim t-şörtleri olmadı hiçç. Ha olsaydı da sonuç değişmezdi.. O onun tarzı veya tercihidir.. Ayrıca Bütün kıyafetlerini özenle katlar, ütülerim..
Bence sen bu adamı sevmiyorsun, adam alttan aldıkça sınırlarını zorlamışsın. O da alttan almış, çünkü seviyormuş seni.. Sevmiyorsanız zorlamayın, adama özgürlüğünü bağışlayın lütfen

Ben sevgilinize çok ama çok üzüldüm.

Yaptığınız asla normal değil! Ters mantık yapalım, sevgiliniz kilonuza karışsa, saçını böyle kesme şöyle kes kaşlarını böyle al, tırnaklarına şu renk oje sür, sana bunu aldım e zayıflamazsan tabi giyemezsin dese, siz ona kahve yaparken elbiselerinizi kesse ne hissedersiniz Allah aşkına?

Toptan bu adam psikopat der hastaneye gönder derdik bunu siz erkek için yazsaydınız!

şekilcilikten ölüyorsunuz resmen, adam da suyunuza gittikçe iyice şımarmışsınız.yaptığınız terbiyesizlik ötesi..
birisi dolabımdaki kıyafetleri kendi manyaklığı yüzünden paramparça etse o makasla o anda üzerinde ne varsa keserdim ben. evine nasıl giderse gitsin ruh hastası.
Allah peygamber aşkına bu adamcağızı kendinizden kurtarın.

Sevgiliniz sizi gerçekten seviyor 5 yıl az birsüre değil ama bence ondan ayrılmsınız onu sevecek birini bulup mutlu olsun

Sakamisiniz siz ya? Adam
Sizin istediklerini giymek zorundami? Bu nasil
Bir kafadir? Ben olsam yemin ederim kiyameti koparirdim. Erkek kadin farketmez kapinin onune koyardim!

Siz cidden iyi değilsiniz çok net söylüyorum
Adama yaptığınız resmen eziyet hakaret ve çok daha fazlası
"Onu fazla kilolarına rağmen sevdim sevmeye çalıştım " tarzı garip bir yaklaşımınız var. Siz sevseniz o adamı göbişiylede seversiniz açıkçası. Kendimden pay bicerek konusuyorum erkek arkadasim kilo almis vermis zerre umrumda degil. Fizigi beni hic baglamiyor. İnsanı çeken başka şeyler olmadığı müddetçe o iliski yurumemeli bence.
Kıyafetleri kesmenize zaten ne yorum yapılır bilemedim. Ben adamın yerinde olsam dolabı kafanıza geçirirdim garibim sadece ozur dilemezsen hakkım helal degil demis. Adama üzüldüm sevmiyorsan ayrıl emin ol gobegiylede seven birini bulur

belkide asagılık piskolojin var yanına yalıstırmıyoraun ama adamın iyiliğinden dokayı vazgecemiyorsun basaklarının görüslerini önemsiyorsun.

yaptıgın piskopatlık

Bu anlam veremediğiniz ilişki hala nasıl devam ediyor diye sorgularken dürtüsel davranmassiniz resmen... Ben sevgilinizin de sizinde psikolojik destek alması gerektiğini düşünüyorum ikinizde sarmaşık gibi birbirinizi tüketerek ilişki sürdürüyorsunuz. O değişemediği icin size sizde sevgiye muhtaç olduğunuz için ona yakınsiniz sağlıksız bı ilişki bu... İkinize de yazık.. bencil egoist kibirli gibi sözler kullanmak size fayda sağlamaz siz kendi anormalliginizin farkındasıniz ama buna ne isim ne de çare bulabiliyor gibisiniz.

Aşırı simarmissiniz siz adamin kilosuna tipine giydigine her seyine laf edip yanınıza yakistiramamissiniz merak ettim siz nasl birisiniz acaba dünya güzeli mi ?
Valla dis guzelliginizi bilemem de davranislariniz bes para etmezmis bu beyfendiden ayrilip adamin hayatini karartmayin ve iyilesene kadarda sevgili yapmayin mümkünse

Tabiikide hayir. Biseyi giymesini istemiyorsam mutlaka bir mantigi vardir. Hava sicaksa pantolon giyme sort giy ya da gömlek giyme tisort giy bence derim. Oneri niteliginde soylerim baski kurmam. Koskoca adam ne giyecegini bana soracak degil ya. Tavrinizi abartili buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…